ایجاد مسمومیت غذایی به دلیل استفاده از رنگ در جوجه کباب‌ها/ اطمینانی به سلامت جوجه کباب‌های باز نیست

9:03 - 16 شهريور 1396
کد خبر: ۳۴۶۵۵۲
رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران گفت: استفاده از رنگ و انواع ادویه در جوجه کباب‌های باز فروشگاه‌ها، منجر به افزایش آلرژی و مسمومیت‌های غذایی شده است.

برچسب ها: مسمومیت غذایی

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *