آخرین وضعیت صدور مدارک هویتی برای فرزندان متولد شده از مردان غیر ایرانی/ صدور شناسنامه نوزادان در انتظار تایید مجلس
معاون رفاهی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی آخرین وضعیت صدور مدارک هویتی برای فرزندان متولد شده از مردان غیر ایرانی را تشریح کرد.
خبرگزاری میزان -
احمد میدری در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه گفت: بر اساس قانون مدنی اگر زن ایرانی با مرد غیر ایرانی ازدواج کند، فرزند آنها نمیتواند تابعیت ایرانی داشته باشد.
وی افزود: این قانون در سال ۸۲ یک بار مورد اصلاح و بازنگری قرار گرفته است.
معاون رفاهی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به وضعیت دریافت شناسنامه برای فرزندان زنان ایرانی و مردان غیر ایرانی اظهارکرد: فرزندان این افراد تا زمانی که به سن ۱۸ سالگی نرسند نمیتوانند تابعیت خود را انتخاب کنند.
میدری ادامه داد: فرزندان این افراد از بدو تولد تا سن ۱۸ سالگی مدارک هویتی در اختیار نداشته و بعد از سن ۱۸ سالگی میتوانند برای مشخص کردن تابعیت خود اقدام کنند.
وی از تهیه لایحهای از سوی مسئولان وزارت تعاون به منظور تغییر در قانون قبلی نحوه تعیین تابعیت فرزندان زنان ایرانی و مردان غیر ایرانی خبرداد و تصریح کرد: لایحهای را در رابطه با تغییر قانون قبلی تهیه و این لایحه اکنون در کمیسیون لوایح دولت مورد تصویب قرار گرفته است.
معاون رفاهی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: در لایحه پیشنهادی آمده است که اگر زن ایرانی با مرد غیر ایرانی ازدواج کند و فرزند آن دو متولد شود، میتواند مدارک هویتی یکی از والدین را دریافت کند. همچنین برای فرد متولد شده دفترچه بیمه، شناسنامه و سایر مدارک هویتی صادر میشود.
میدری با بیان اینکه " صدور شناسنامه برای نوزادان متولد شده از مادر ایرانی و پدر خارجی در انتظار تایید مجلس است" گفت: در صورتی که مجلس تایید نهایی را ارائه کند، شرایط برای صدور شناسنامه برای نوزادان متولد شده از مادر ایرانی و پدر غیر ایرانی فراهم می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *