نظارت بیش از 3هزار نفر بر ذبح بهداشتی دام در عید قربان

15:05 - 06 شهريور 1396
کد خبر: ۳۴۳۶۰۱
دسته بندی: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
رئیس سازمان دامپزشکی با اشاره به نظارت ۳ هزار و ۳۱۸ نفر بر ذبح بهداشتی و شرعی دام در عید قربان سال جاری گفت: افراد قبل از مصرف گوشت قرمز ذبح شده در عید قربان حتما به مدت ۲۴ ساعت عملیات پیش‌سرد انجام دهند.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *