گوشت مصنوعی؛ راهکاری جدید برای مقابله با گرسنگی!

19:25 - 04 شهريور 1396
کد خبر: ۳۴۲۹۲۹
بیل گیتس، موسس شرکت مایکروسافت و ریچارد برانسون، بنیانگذار شرکت ویرجین گالاکتیک با سرمایه گذاری در یک شرکت، بدنبال تولید گوشت مصنوعی در آزمایشگاه هستند که می تواند اقدامی موثر در جهت مقابله با بحران گرسنگی در جهان باشد.

 به گزارش خبرنگارگروه فضای مجازی ، شرکت ممفیس میتس به لطف سرمایه گذاری هنگفت گیتس و برانسون، تنها دو سال با تولید انبوه گوشت مصنوعی در آزمایشگاه فاصله دارد.

شرکت سرمایه گذاری DFJ که شامل سرمایه گذارانی از جمله بیل گیتس و ریچارد برانسون است، بیش از 16.5 میلیون دلار در شرکت ممفیس میتس سرمایه گذاری کرده است. حجم کلی سرمایه گذاری در این شرکت برای تولید گوشت مصنوعی، بالغ بر 21 میلیون دلار اعلام شده است.

ریچارد برانسون در گفتگو با بلومبرگ گفت: از سرمایه گذاری در پروژه تولید گوشت مصنوعی بسیار هیجان زده ام. معتقدم که طی 30 سال آینده، دیگر نیازی به کشتن حیوانات نخواهیم داشت و تمامی گوشت ها، پاک یا گیاهی خواهند بود.

کیمبل، برادر ایلان ماسک، و جک ولش، مدیرعامل سابق جنرال الکتریک، از دیگر سرمایه گذاران برجسته در پروژه تولید گوشت مصنوعی محسوب می شوند.

گوشت مصنوعی؛ راهکاری جدید برای مقابله با گرسنگی!

قطع وابستگی به حیوانات

با استفاده از این روش، ممفیس میتس قادر به تولید حجم انبوه گوشت پاک بدون نیاز به کشتار حیوانات بوده و درعین حال می تواند به حل مشکل قحطی در جهان کمک کند.

این شرکت درحال حاضر گوشت مرغ، گاو و اردک مصنوعی را با استفاده از سلول های حیوانی تولید کرده است.

دکتر اوما والتی، بنیانگذار و مدیرعامل شرکت ممفیس میتس تأکید کرد: مردم جهان علاقه مند خوردن گوشت هستند و این مسأله در فرهنگ و آداب و رسوم مردم بسیاری از کشورها دیده می شود. تقاضا برای گوشت در جهان بشدت درحال افزایش است و قصد داریم امکانی را فراهم کنیم تا مردم بتوانند چیزی که به آن علاقه دارند را بخورند.

والتی افزود: روش معمول تولید گوشت، علاوه بر اینکه با چالش های زیست محیطی همراه است، سلامت انسان را نیز به خطر می اندازد. همه بدنبال برطرف کردن این موانع هستند و تلاش ما (در تولید گوشت مصنوعی) می تواند کمکی موثر در این مسیر باشد.

تولید گوشت مصنوعی نه تنها نیاز به مزارع و میزان کشتار حیوانات را کاهش می دهد، بلکه میزان انتشار گازهای گلخانه ای در این روش، 90 درصد کمتر از روش های سنتی کشاورزی خواهد بود.

 

منبع: جام جم آنلاین

 

 

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *