تامین گوشت بدون کشتار حیوانات!
بیل گیتس، موسس شرکت مایکروسافت و ریچارد برانسون، بنیانگذار شرکت ویرجین گالاکتیک با سرمایه گذاری در یک شرکت، بدنبال تولید گوشت مصنوعی در آزمایشگاه هستند که میتواند اقدامی موثر در جهت مقابله با بحران گرسنگی در جهان باشد.
به گزارش گروه فضای مجازی و به نقل از سیناپرس، شرکت ممفیس میتس (Memphis Meats) به لطف سرمایه گذاری هنگفت گیتس و برانسون، تنها دو سال با تولید انبوه گوشت مصنوعی در آزمایشگاه فاصله دارد.
شرکت سرمایه گذاری DFJ که شامل سرمایه گذارانی از جمله بیل گیتس و ریچارد برانسون است، بیش از ۱۶.۵ میلیون دلار در شرکت ممفیس میتس سرمایه گذاری کرده است.
شرکت سرمایه گذاری DFJ که شامل سرمایه گذارانی از جمله بیل گیتس و ریچارد برانسون است، بیش از ۱۶.۵ میلیون دلار در شرکت ممفیس میتس سرمایه گذاری کرده است.
حجم کلی سرمایه گذاری در این شرکت برای تولید گوشت مصنوعی، بالغ بر ۲۱ میلیون دلار اعلام شده است.
ریچارد برانسون در گفتگو با بلومبرگ گفت: از سرمایه گذاری در پروژه تولید گوشت مصنوعی بسیار هیجان زده ام.
معتقدم که طی ۳۰ سال آینده، دیگر نیازی به کشتن حیوانات نخواهیم داشت و تمامی گوشت ها، پاک یا گیاهی خواهند بود.
کیمبل (Kimbel)، برادر ایلان ماسک، و جک ولش، مدیرعامل سابق جنرال الکتریک، از دیگر سرمایه گذاران برجسته در پروژه تولید گوشت مصنوعی محسوب میشوند.
قطع وابستگی به حیوانات
با استفاده از این روش، ممفیس میتس قادر به تولید حجم انبوه گوشت پاک (clean meats) بدون نیاز به کشتار حیوانات بوده و درعین حال میتواند به حل مشکل قحطی در جهان کمک کند. این شرکت درحال حاضر گوشت مرغ، گاو و اردک مصنوعی را با استفاده از سلولهای حیوانی تولید کرده است.
دکتر اوما والتی (Uma Valeti) بنیانگذار و مدیرعامل شرکت ممفیس میتس تأکید کرد: مردم جهان علاقهمند خوردن گوشت هستند و این مسأله در فرهنگ و آداب و رسوم مردم بسیاری از کشورها دیده میشود.
کیمبل (Kimbel)، برادر ایلان ماسک، و جک ولش، مدیرعامل سابق جنرال الکتریک، از دیگر سرمایه گذاران برجسته در پروژه تولید گوشت مصنوعی محسوب میشوند.
قطع وابستگی به حیوانات
با استفاده از این روش، ممفیس میتس قادر به تولید حجم انبوه گوشت پاک (clean meats) بدون نیاز به کشتار حیوانات بوده و درعین حال میتواند به حل مشکل قحطی در جهان کمک کند. این شرکت درحال حاضر گوشت مرغ، گاو و اردک مصنوعی را با استفاده از سلولهای حیوانی تولید کرده است.
دکتر اوما والتی (Uma Valeti) بنیانگذار و مدیرعامل شرکت ممفیس میتس تأکید کرد: مردم جهان علاقهمند خوردن گوشت هستند و این مسأله در فرهنگ و آداب و رسوم مردم بسیاری از کشورها دیده میشود.
تقاضا برای گوشت در جهان بشدت درحال افزایش است و قصد داریم امکانی را فراهم کنیم تا مردم بتوانند چیزی که به آن علاقه دارند را بخورند.
والتی افزود: روش معمول تولید گوشت، علاوه بر اینکه با چالشهای زیست محیطی همراه است، سلامت انسان را نیز به خطر میاندازد.
والتی افزود: روش معمول تولید گوشت، علاوه بر اینکه با چالشهای زیست محیطی همراه است، سلامت انسان را نیز به خطر میاندازد.
همه بدنبال برطرف کردن این موانع هستند و تلاش ما (در تولید گوشت مصنوعی) میتواند کمکی موثر در این مسیر باشد.
تولید گوشت مصنوعی نه تنها نیاز به مزارع و میزان کشتار حیوانات را کاهش میدهد، بلکه میزان انتشار گازهای گلخانهای در این روش، ۹۰ درصد کمتر از روشهای سنتی کشاورزی خواهد بود.
تولید گوشت مصنوعی نه تنها نیاز به مزارع و میزان کشتار حیوانات را کاهش میدهد، بلکه میزان انتشار گازهای گلخانهای در این روش، ۹۰ درصد کمتر از روشهای سنتی کشاورزی خواهد بود.
منبع:خبرآنلاین
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *