هشدار؛ ذغال اخته وبا و سرطان به همراه دارد! / بیماریهای غیرواگیر در کمین طرفداران فست فود/ دلیل بیدار شدن قبل از زنگ ساعت
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، ذغال اخته وبا و سرطان به همراه دارد، بیماریهای غیرواگیر در کمین طرفداران فست فود، دلیل بیدار شدن قبل از زنگ ساعت و ... از جمله اخباری است که بسته سلامت میزان به آن ها پرداخته است.
مصرف زیاد ویتامینی که منجر به سرطان ریه می شود
ایسنا: محققان آمریکایی با بیان اینکه مصرف دوز بالای مکملهای ویتامین B۱۲ و B۶ با افزایش خطر ابتلا به سرطان ریه در مردان ارتباط دارد، اظهار داشتند: این رابطه در میان مصرف کنندگان سیگار بیشتر است. در این بررسی آمده است مصرف مکملهای این ویتامین با افزایش ۳۰ تا ۴۰ درصدی خطر ابتلا به سرطان ریه در مردان همراه است. همچنین مصرف دوز بالای ویتامین B۶ در مردان مصرف کننده سیگار، خطر سرطان ریه را در مدت شش سال سه برابر افزایش میدهد. برای ویتامین B۱۲ این خطر نزدیک به چهار برابر میشود. این در حالیست که در تحقیقات دیگر نتایج دیگری بدست آمده است. برخی از مطالعات حاکی از ارتباط ویتامین B۶ با کاهش خطر ابتلا به سرطان ریه است و ویتامین B۱۲ هیچ تاثیری روی ابتلا به این بیماری ندارد. هر چند محققان آمریکایی معتقدند اختلاف مشاهده شده به این دلیل است که در این مطالعات ویتامین B در خون و نه از طریق بررسی غذایی اندازهگیری شده است.
دلیل بیدار شدن قبل از زنگ ساعت
سلامت نیوز: این اتفاق به خاطر ساعت داخلی بدن است که به طور غیرارادی برای زود بیدار شدن زمانبندی شده است. ساعت زیستی بدن شما به طور خودکار در فواصل معینی بدون نیاز به زنگ هشدار برای انجام کار به خواب میرود و بیدار میشود. بدن از پروتئینی به نام PER برای تنظیم فشار خون، تعداد ضربان قلب و همچنین تنظیم چرخه خواب استفاده میکند. این پروتئین باعث میشود تا شما در هنگام نزدیک شدن به موعد خواب، احساس خواب آلودگی کنید و هر روز صبح در یک تایم مشخص از خواب بیدار شوید. در این میان یک ساز و کاری در جسم اتفاق میافتد که متعمدانه پیش از صدای زنگ ساعت شما را از خواب بیدار میکند. بدن شما نمیخواهد به طور ناگهانی و با صدای زنگ ساعت از خواب بیدار شوید و به همین دلیل هورمونهای استرس مثل هورمون کورتیزول را در بدن منتشر میکند تا این اتفاق به تدریج رخ دهد و به جای بیدار شدن ناگهانی با صدای زنگ ساعت، با آرامش بیشتری از رختخواب برخیزید.
ذغال اخته هایی که وبا و سرطان را به همراه دارد!
باشگاه خبرنگاران: رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفته که ذغال اخته دارای ترکیبات رنگی مفید و حاوی انتی اکسیدان های قوی است که برای سلامت بدن سودمند است و از بروز بسیاری از بیماری ها پیشگیری می کند. میوه ذغال اخته در مغازه ها و حتی دوره گردهای سطح شهر به مردم فروخته می شود که متاسفانه در برخی از مکان هایی که این میوه را به مشتریان می دهند، نمک زیادی برای بهتر شدن طعم به آن ها زده و افراد مصرف کننده را دچار بیماری های غیرواگیری مانند قلبی و عروقی و فشار خون در دراز مدت می کند. ذغال اخته ای که توسط برخی از دستفروش ها به مردم عرضه می شود ممکن است برای شست و شوی آن از آب آلوده استفاده شده باشد و این مسئله باعث بروز آلودگی و بیماری های مختلفی از جمله وبا می شود. پسته دارای چربی و روغن زیادی است و اگر رنگ آن سیاه باشد نشان دهنده فاسد بودن این میوه خوش طعم بوده و ممکن است حاوی انواع میکروب و قارچ ها باشد. قارچ و میکروب موجود در پسته های سیاه سم هایی را از خود تولید می کنند که در دراز مدت باعث بروز سرطان در بدن افراد می شود.
آناناس ميوه اى انرژى زا كه مثل آسپرين عمل مى كند
آناناس یک ميوه خوشمزه حاوی تركيبی موثر بهنام «بروملين» است. اين آنزيم از آرتريت و مشكلات قلبيى گرفته تا يك سرماخوردگي ساده را درمان مى كند، تاثير اين آنزيم را بهقدرى قوى دانستهاند كه حتی آن را با داروی ۵- فلوئوروراسيل (داروى سرطان) مقايسه كردهاند. بروملين موجود در آناناس به بدن كمك میكند تا تمامقد در برابر سلولهای سرطانی بايستد. فابرين نام نوعی پروتئين ارگانيك است كه موجب انعقاد خون میشود. وجود اين تركيبات در خون باعث ايجاد لختههای خونى شود؛ اما بروملين قادر است كه اين پروتئين را حل كند و بهعقيده محققان تاثير اين تركيب با اثرات آسپرين قابل مقايسه است البته منظورمان اين نيست كه داروی آسپرين خود را كنار گذاشته و آناناس را جايگزين كنيد. شما میتوانيد از اين ميوه برای ارتقای سلامت قلب خود استفاده كنيد. آناناس قادر است كه تاثير داروهای ضدآرتريت را افزايش دهد. برای افزايش انرژى روزانه برای خود آب آناناس تهيه كنيد و صبح زود ميل كنيد تا روز با نشاطی آغاز كنيد.
بیماریهای غیرواگیر در کمین طرفداران فست فود
فرآوردههای گوشتی به دلیل وجود مواد نگهدارنده میتوانند باعث بالا رفتن چربی و کلسترول بد خون شود. مصرف فرآوردههای گوشتی و به ویژه همبرگر به دلیل مواد نگهدارنده موجود در دراز مدت میتواند باعث بروز سرطان در افراد شود اما این مسئله به طور قطع به پزشکان ثابت نشده است ولی نکته قابل توجه این است که مصرف همبرگر و فست فود سبب چاقی و اضافه وزن می شود و چربی ناشی از آن باعث گرفتگی عروق و شریان های اصلی خون می شود که کار خون رسانی را با اختلال روبه رو می کند. به طور کلی فستفود و موادغذایی مانند همبرگر از چربی بالایی برخوردارند و میتواند سطح کلسترول خوب خون را کاهش داده و مشکلات متعددی مانند بیماریهای قلبی و عروقی را در افراد ایجاد کند . استفاده از اسانس و رنگ غیر مجاز در فست فود ها ممکن است خطر اپتلا به انواع بیماری های غیر واگیر را زیاد می کند و در دراز مدت ممکن است به یکی از فاکتورهای خطر تبدیل شود. مردم باید به جای مصرف فست فود ها و غذای آماده سراغ مواد مغذی و میوه جات بروند تا سلامتی بدن و کارکرد اعضا از بین نرود.
راه های درمان آرتروز مفصل زانو
جام جم: این بیماری یکی از شایعترین بیماریهای مفصل زانو است که در حقیقت روند پیری تدریجی مفصل زانو بوده و به صورت اولیه و ثانویه بروز میکند. آرتروز اولیه بدون هیچ بیماری زمینه ای است و زانو به تدریج به سمت ساییدگی پیش رفته و معمولاً افزایش سن بالای 60 تا 70 سال نقش به سزایی در بروز این بیماری دارد. آرتروز ثانویه بر اثر شکستگی بر اثر شکستگی، تخریب و عفونت مفصل به تدریج به سمت ساییدگی پیش می رود. معمولاً در اکثر مواقع روشهای غیرجراحی برای درمان آرتروز استفاده میشود و اصول مهم غیرجراحی کم کردن وزن و ورزشهای تقویت عضلانی است که برای این بیماری توصیه میشود. تاکنون داروی خاصی برای درمان قطعی آرتروز مفاصل زانو کشف نشده است تا بتواند غضروف زانو را بسازد و حالت تخریب شده را دوباره به حالت اول خود بازگردد همچنین داروها معمولاً نقش کاهنده درد را برعهده دارند لذا نقش چندانی در درمان این بیماری بر خلاف آنچه که رسانه ها تبلیغ می کنند، ندارد. در صورتی که روند تخریب زانو درحال پیشروی بوده، بیماری فرد با روش های غیرجراحی بهبود نیابد و بیمار همچنان درد داشته باشد در نهایت از روشهای جراحی مثل تعویض مفصل زانو استفاده خواهد شد و فرد با انجام این جراحی میتواند تا پایان عمر به راحتی از زانوی خود استفاده کند.
یافته جدید محققان کانادایی؛ تاثیر مصرف پنیر بر تغییر شکل جمجمه
مهر: طبق نتایج یک مطالعه جدید، اثر کشاورزی بر مورفولوژی جمجمه در جمعیت های که نرم ترین غذا یعنی پنیر مصرف می کردند، بیشترین بوده است. در تحقیقات جدید ادعا می شود که مصرف پنیر تاثیر قابل توجهی بر شکل جمجمه انسان داشته است. محققان از مجموعه های جهانی ۵۵۹ کاسه سر و ۵۳۴ آرواره فک تحتانی (استخوان جمجمه) متعلق به بیش از دویست جمعیت قبل از دوره صنعتی استفاده کردند تا از تاثیر رژیم غذایی بر شکل، نوع و اندازه جمجمه انسان در طول دوره گذار به کشاورزی مطلع شوند. آن ها تغییرات کمتری در مورفولوژی جمجمه گروه های که غلات، لبنیات و یا هر دو غلات و مواد لبنی را مصرف کرده بودند، یافتند. سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کالگری کانادا، در این باره می گوید که بیشترین تغییرات در مورفولوژی جمجمه در گروه های مصرف کننده محصولات لبنی مشاهده شد. محققان بر انجام مطالعات بیشتر برای یافتن علت این تغییر شکل در جمجمه تاکید دارند.
85 درصد مردم به نوعی دچار کمردرد و اختلال ستون فقرات هستند
ایرنا: عضو انجمن فیزیوتراپی ایران گفت: طبق آمار این انجمن ، 85 درصد مردم به نوعی دچار اختلالات ستون فقرات یا کمردرد هستند. این درحالی است که با انجام برخی اقدامات در دوران کودکی می توان از ابتلا به کمردرد و اختلالات ستون فقرات پیشگیری کرد. در حال حاضر به علت سبک زندگی اشتباه رایج در جامعه و به دلیل وابستگی نوجوانان به فضای مجازی، انواع ناهنجاری های سیستم اسکلتی و عضلانی در کودکان و نوجوانان ایرانی مشاهده می شود که اگر به موقع، مداخلاتی برای آن ها انجام نشود در آینده با بیماری ها و مشکلات متعددی، روبرو می شوند. اگر جلوی اختلالات ستون فقرات را قبل از سن رشد در کودکان بگیریم آن ها درآینده دچار مشکلات نمی شوند؛ زمان پایان سن رشد در پسران 13 تا 15 سال و در دختران 11 تا 13 سال است. اگر از اختلالات اسکلتی و حرکتی در کودکان و نوجوانان پیشگیری نشود ، احتمال دارد آنان در آینده به دیسک بین مهره ای مبتلا شوند و بیماری آنان منجر به جراحی شود که بار هزینه ای سنگینی بر دوش نظام سلامت می گذارد.