کاروان صنایع دستی، محرومیت زدا است
بهمن نامور مطلق در گفتوگو با خبرنگار گروه جامعه میزان درباره انتقاد به فروش صنایع دستی در قالب طرح پیوند گفت: یک عده هنرمند در روستاها محصولات را تولید کردند و این تولیدات روی دست آنها مانده است که ما این اتفاق را نزدیک دیده ایم.
وی افزود: با این وجود ما با شرکتی صحبت کرده ایم و این شرکت بدون اینکه از دولت اعتباری بگیرد قانع شده که این طرح یک طرح محرومیت زدا و کاری اقتصادی است.
نامور مطلق ادامه داد: آنها حدود 300 میلیون تومان برای خرید این محصولات هزینه کرده و به روستا ها رفته و این محصولات را جمع آوری کرده اند.
معاون صنایع دستی کشور تصریح کرد: بعضی هنرمندان به دلیل فروش نرفتن محصولات خود به فروش در معابر اقدام می کردند که این طرح به سراغ این هنرمندان رفته و محصولات آنها را خریداری می کند.
وی افزود: باید وضعیت این هنرمندان در نهبندان، شهداد، سرباز و نقاط دیگر را در نظر بگیریم؛ چراکه بنده نسبت به این هنرمندان مسئول هستم و باید فکری برای آنها می شد.
معاون صنایع دستی کشور گفت: ما بر قیمت خرید این محصولات نظارت می کنیم تا براساس قیمت مناسب باشد و از سوی دیگر فروش این محصولات مانند فروشگاه با ده ها واسطه صورت نمی گیرد.
وی درباره ادامه این طرح گفت: پس از خرید حصیر به شرکت واسط گفته ایم که به سراغ حوله بافی بروند. هدف این طرح نقاط محروم است و ما باید به سراغ هنرمندانی که نمی توانند به سراغ ما بیایند رفته و به آنها کمک کنیم.
انتهای پیام/