تقلب در استفاده از روغن گیاهی به جای کره کاکائو
معاون اداره کل نظارت بر فرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو با اشاره به یکی از انواع تقلب در مواد غذایی، تقلب در افزودن روغنهای جانشین کره کاکائو به جای کره کاکائو را تشریح کرد.
به گزارش گروه فضای مجازی ،سمیره صباح با اشاره به تقلب در افزودن روغنهای جانشین کره کاکائو به جای کره کاکائو با دیگر روغنهای گیاهی، گفت: هدف از این تقلب کسب سود بیشتر است چرا که به دلیل قیمت بالای کره کاکائو، در صورت استفاده از ماده اصلی حاشیه سود کاهش مییابد
وی تصریح کرد: وجود مشکلاتی مثل فروش چربیهای با کیفیت پایین و نیز امکان بازیابی چربی از مواد زائدی، چون پوسته کاکائو ممکن است تولید کنندگان را نسبت به تقلب این ماده ترغیب کند کما اینکه انجام فرآیندهای مختلفی نظیر بوگیری، تصفیه وجزء به جزء سازی میتواند موجب تغییر در ترکیب این چربی شود.
صباح با تاکید بر ضرورت ابداع و استفاده از روشهای قابل اعتماد و صحت بالا برای شناسایی سایر روغنها و چربیها با توجه به مصرف بالای کره کاکائو در صنایع غذایی کشور، یکی از مهمترین روشهای شناسایی این نوع تقلب را تعیین یک نوع چربی بنام تری اسیل گلیسرید برشمرد.
وی از مردم خواست برای اطمینان از اصالت فرآوردههای غذایی پروانه بهداشتی و نشان سازمان غذا و دارو را مورد توجه قرار دهند.
وی تصریح کرد: وجود مشکلاتی مثل فروش چربیهای با کیفیت پایین و نیز امکان بازیابی چربی از مواد زائدی، چون پوسته کاکائو ممکن است تولید کنندگان را نسبت به تقلب این ماده ترغیب کند کما اینکه انجام فرآیندهای مختلفی نظیر بوگیری، تصفیه وجزء به جزء سازی میتواند موجب تغییر در ترکیب این چربی شود.
صباح با تاکید بر ضرورت ابداع و استفاده از روشهای قابل اعتماد و صحت بالا برای شناسایی سایر روغنها و چربیها با توجه به مصرف بالای کره کاکائو در صنایع غذایی کشور، یکی از مهمترین روشهای شناسایی این نوع تقلب را تعیین یک نوع چربی بنام تری اسیل گلیسرید برشمرد.
وی از مردم خواست برای اطمینان از اصالت فرآوردههای غذایی پروانه بهداشتی و نشان سازمان غذا و دارو را مورد توجه قرار دهند.
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
مبنع: مهر
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *