جدیدترین قابلیت تلگرام در نسخه جدید/بررسی و رفع مشکل در وضعیت اتصال به اینترنت/جدیدترین شاسی بلند چینی در بازار ایران/کودک خود را در سیستمعامل اندروید محدود کنید!
به گزارش خبرنگارگروه فضای مجازی ،چگونه در تلگرام برای خود بیوگرافی بنویسیم؟، تولید اسکلتبندی قابل کنترل با فرمان صوتی برای افراد معلول و ... از جمله اخباری است که بسته فناوری میزان امروز به آن پرداخته است.
جزئیات را در ادامه بخوانید...
چگونه در تلگرام برای خود بیوگرافی بنویسیم؟
مجازی باشگاه خبرنگاران جوان: پیام رسان تلگرام در آخرین بروز رسانی خود (تلگرام 4.2)، ویژگی های جدیدی از جمله ارسال تصاویر و ویدئوهای ناپدید شونده و نوشتن بیوگرافی برای پروفایل را به خود اضافه کرده است. قصد داریم تا چگونگی نوشتن بیوگرافی در پروفایل تلگرام را به شما آموزش دهیم.
شما می توانید با قابلیت بیوگرافی که به تازگی به تلگرام اضافه شده است، توضیحاتی در حد 70 کاراکتر در مورد خود بنویسید و خود را معرفی کنید. زمانی که شخصی به آی دی شما مراجعه می کند، می تواند در صفحه پروفایل شما اطلاعاتتان را مشاهده کند. اگر نمی دانید چگونه در تلگرام برای خود بیوگرافی بنویسید، مراحل زیر را دنبال کنید.
نوشتن بیوگرافی در تلگرام
از داخل تلگرام وارد Setting شوید.
سپس در قسمت Info روی بخش Bio تپ کنید.
در مرحله بعد توضیحات و بیوگرافی مد نظر خود را تا 70 کاراکتر تایپ و روی آیکن تیک تپ کنید.
برای حذف بیو تلگرام نیز کافیست مسیر بالا را طی کرده متن اضافه شده را پاک و روی آیکن تیک تپ کنید.
تولید اسکلتبندی قابل کنترل با فرمان صوتی برای افراد معلول
فارس:هوش مصنوعی الکسا امروزه برای کنترل صوتی بسیاری از ابزار و وسایل اعم از لامپ، ساعت، یخچال و غیره مورد استفاده قرار می گیرد، اما دنیای رباتیک کمتر از این فناوری بهره گرفته است.
شرکت رباتیک Bionik Laboratories می گوید برای اولین بار یک دستیار دیجیتال برای اسکلت بندی قدرتمند خود طراحی کرده که به افراد معلول کمک می کند برای تسهیل جابجایی از آن استفاده کنند.
این اسکلت بندی که Arke نام دارد به معلولان اجازه می دهد با صدای خود آن را هدایت کنند. به عنوان نمونه اگر فرد معلول تصمیم بگیرد از جای خود برخیزد با بیان جمله " الکسا، من آماده ام که بایستم" Arke را فعال می کند. اگر فرد بخواهد با کمک Arke قدمی رو به جلو بردارد تنها کافیست که جمله "الکسا، قدم بردار" را بیان کند.
Arke هنوز در مرحله انجام آزمایش های بیمارستانی است و برای تسهیل کنترل آن میتوان از یک برنامه نرم افزاری که بر روی تبلت نصب می شود هم استفاده کرد. حسگرهای این ابزار می توانند به طور خودکار حرکات بدن فرد معلول را هم شناسایی کنند و برای کمک به وی کل سیستم را فعال کنند. به عنوان مثال، اگر فرد معلول بخواهد از جای خود برخیزد و بدین منظور بدنش را تکان دهد موتورهای این دستگاه فعال شده و به وی یاری می رسانند.
استفاده از این دستگاه برای افرادی که در مرحله توانبخشی به سر برده یا تمرین های فیزیوتراپی را انجام می دهند نیز بسیار مفید است.
کامپیوتر مکعبی که گیمرها عاشقش میشوند!
کلیک:کامپیوتر مکعبی شکل Borg CubeVR توجه بسیاری از کاربران را به خود جلب کرده است که این امر را باید در ظاهر نامتعارف آن و سخت افزارهای پیشرفتهاش جستجو کرد.
کامپیوتر مکعبی Borg CubeVR احتمالاً تنها کامپیوتری است که میخواهد انسانیت شما را به درون ذهن سایبرنتیک خود سوق دهد. این دستگاه Borg Cube نام دارد و یک کامپیوتر قانوناً ثبت شده استار ترکی (Star Trek) است که بدنهای متمایز دارد.
ویژه بودن این دستگاه فقط به خاطر ظاهرش نیست و این کامپیوتر علیرغم قطعات قدرتمند داخلش، اندازه بسیار کوچکی دارد.
به گفته سازنده این دستگاه، کامپیوتر گیمینگ Borg CubeVR که آن را در تصویر زیر مشاهده میکنید از یک طرف فقط ۳۰.۵ سانتیمتر و مدل دیگر آن که برای مدیاسنترها (Media Centers) تولید شده دارای ابعاد ۱۵ سانتیمتر است.
وبسایت CNET در مطلبی نوشت آنچه شما میبینید صرفاً یک پوسته پلاستیکی نیست که اطراف قابهای فلزی قرار گرفته باشد. سازندگان این کامپیوتر قدرتمند مدعی شدهاند ساختار در هم تنیدهای ساختهاند که در آن خود دیوارها میتواند به عنوان ساختمان بدنه عمل کند.
متاسفانه هر دو مدل در تعداد محدود تولید شده و به یاد نبرد Wolf 359 که در آن بورگ ناوگان فدراسیون را شکست داد، از هر مدل ۳۵۹ مورد تولید شده و عرضه آن از تاریخ ۲۶ سپتامبر در آمریکا و اروپا آغاز میشود.
قیمتها از رقم ۵۹۹ دلار برای مدل پایه با پردازندهی Core i3، ۸ گیگ رم و ۱۲۸ گیگ هارد SSD شروع میشود و مدل Borg CubeVR هم با توجه به مشخصاتش با ظرفیت حداکثر دو پردازندهی گرافیکی، پردازنده مرکزی ۲۲ هستهای، ۶۴ گیگ رم و فضا برای شش هارد SSD با قیمتهای مختلف در دسترس است.
مشخصات کامل این پی سی به تفکیک قیمت به شرح زیر است:
Borg Cube, $599
• Intel Core i3-7100 dual-core 3.9GHz پردازنده
• Integrated graphics
• Asus H110S2/CSM mini-STX مادربرد
• ۸GB G.Skill Ripjaws حافظه
• ۱۲۸GB M.2 2280 SATA III فضای ذخیره سازی
• Intel Dual Band Wireless-AC 8260 Wi-Fi
• ۱۲۰W منبع تغذیه خارجی
• نسخه خانگی ویندوز ۱۰ (یا لینوکس)
• بدنه پلی کربنات ۱۵ در ۱۵ در ۱۵ سانتی متری
Borg Cube, $899
• Intel Core i5-7600K quad-core 3.8GHz پردازنده
• Integrated graphics
• Asus H110S2/CSM mini-STX مادربرد
• ۱۶GB Crucial DDR4 2133 حافظه
• ۵۰۰GB Samsung 960 Evo M.2 SSD
• Intel Dual Band Wireless-AC 8260 Wi-Fi
• ۱۲۰W منبع تغذیه
• نسخه خانگی ویندوز ۱۰ (یا لینوکس)
• بدنه پلی کربنات ۱۵ در ۱۵ در ۱۵ سانتی متری
Borg CubeVR, مشخصات پایه
• Intel Core i5-7600K quad-core 3.8GHz پردازنده
• EVGA GeForce GTX 1060 6GB گرافیک
• Asus ROG Strix Z270G Gaming micro-ATX مادربرد
• ۱۶GB Corsair Vengeance DDR4 3000 حافظه
• ۵۰۰GB Samsung 960 Evo M.2 SSD
• ۸۵۰W EVGA Supernova 850 G3 منبع تغذیهی ماژولار
Blu-Ray درایو نوری
• CPU سیستم سرمایش آبی
• Green illuminated fans, keyboard and mouse
• بدنه ضخیم پلیاکسیمتیلن ۱۵ در ۱۵ در ۱۵ سانتی متری
• Extruded aluminum 6-slot SSD
• دیوارهای قابل جداسازی و پنلهای کناری شفاف
• نسخهی خانگی (یا حرفهای) ویندوز
چگونه وضعیت اتصال به اینترنت را بررسی و مشکلات آن را برطرف کنیم؟
همهی ما حداقل یک بار مشکلات مربوط به اتصال اینترنت را تجربه کردهایم. من از دههی ۱۹۷۰ میلادی از اینترنت استفاده میکنم و مدتی مدیر شبکه بودم، اما هنوز هم با اینترنت مشکل دارم. در ادامه با چند قدم ساده به معرفی روشهایی برای رفع این مسئله میپردازیم.
بررسی شبکهی محلی
همیشه قبل از بررسی اینترنت، ابتدا شبکهی محلی خود را بررسی کنید. بسیاری از مشکلات مربوط به اینترنت در حقیقت مشکلات مربوط به شبکههای محلی (LAN) هستند.
از بین همهی اینها، احتمالاً رایجترین مشکل مربوط به کابلها باشد. در نگاه اول شاید حرفم احمقانه به نظر برسد، اما نمیتوانم بگویم تا به حال چند بار پیش آمده که یک مشکل اساسی موجود در شبکه صرفاً به خاطر وصل نبودن یک کابل ساده بوده است.
حتی اگر برای ارتباطات شبکه از کابل Cat-5 استفاده نمیکنید، باز هم ممکن است این قاعده صحیح باشد. برای مثال، اگر اکسس پوینت Wi-Fi، کابل یا مودم DSL به درستی وصل نشده باشد، نمیتوانید از اینترنت استفاده کنید.
عجیبترین موردی که در این رابطه داشتم زمانی بود که دوستم به من زنگ زد و گفت اتصال شبکهاش قطع شده است. بعداً معلوم شد که کابل اکسس پوینت (AP) وصل نبوده، چون برای جارو کردن اتاق آن را در آورده بود اما فراموش کرده بود که مجدداً کابل را وصل کند. در این مواقع همیشه اول به سراغ سادهترین پاسخها بروید.
برای نمونه، اگر اتصال Wi-Fi شما کار نمیکند، اول ببینید اکسس پوینتی که کامپیوترتان میخواهد به آن وصل شود همان اکسس پوینت مورد نظر شماست یا نه.
علاوه بر این، به یاد داشته باشید که اگر گذرواژهی AP خود را عوض کردهاید، باید همهی دستگاهها را دوباره به صورت دستی تنظیم کنید. افرادی را دیدهام که چند هفته از لپتاپشان استفاده نکردهاند، به همین خاطر فراموش کردهاند که گذرواژهی جدید را روی این دستگاه تنظیم کنند.
اگر همه چیز درست وصل شده باشد ولی باز هم نتوانید به اینترنت وصل شوید چه؟ خوب، در این صورت باید همهی بدیهیات را دوباره بررسی کنید. چون شاید یک چیز ساده را فراموش کرده باشید. خدا میداند که این اتفاق چند بار برای من افتاده است.
اگر برای شبکهی داخلی خود به طور کلی به Wi-Fi اتکا کردهاید، مطمئن شوید که اکسس پوینتتان درست کار میکند یا نه. یکی از بهترین ابزارها برای انجام این کار اپلیکیشن اندروید Network Analyzer Pro از شرکت Jiri Techet است. اگرچه این برنامه برای متخصصان شبکه طراحی شده ولی استفاده از آن ساده است و خیلی سریع میتوانید ببینید که کدامیک از اکسس پوینتها دارند درست کار میکنند. به علاوه میتوانید نگاهی به این مطالب هم بیندازید: چگونه به مشکلات مربوط به Wi-Fi خاتمه بدهیم؟ و پنج روش برای بهبود عملکرد Wi-Fi. ایرادات Wi-Fi میتواند از مسائل مختلفی نشأت گرفته باشد و ما در این مقالهها سعی کردیم اکثر آنها را پوشش دهیم.
اگر همه چیز درست به نظر میرسید ولی باز هم نمیتوانستید از اینترنت استفاده کنید چه؟ در این صورت ببینید میتوانید با کابل اترنت (Ethernet) به AP خودتان وصل شوید یا نه. اکثر اکسس پوینتها یک پنل مدیریتی تحت وب هم دارند. اگر میتوانید به این پنل دسترسی پیدا کنید، مشکلتان مربوط به خود LAN نیست و باید اتصال اینترنت را بررسی نمایید.
بررسی اینترنت
اولین کاری که باید بکنید همان چیزی است که در صورت تماس گرفتن با سرویس دهندهی اینترنت به شما میگویند. مودم خود را برای چند دقیقه خاموش کنید، سپس دوباره آن را روشن نمایید. حالا ببینید اینترنت وصل شده یا نه.
نه؟ پس همین کار را با روتر هم انجام دهید. هنوز هم نه؟
پس بهتر است با ISP تماس بگیرید. شاید این مشکل فقط برای شما پیش نیامده و کل محله یا منطقه را درگیر کرده است. اگرچه اکثر اوقات پشتیبانی کمک مفیدی به شما نمیکند، اما اگر شانس بیاورید، شاید بتوانید از نظرشان استفاده کنید.
اگر اوضاع خیلی بد باشد، ممکن است شرکت تصمیم بگیرد که شخصی را برای بررسی وضعیت پیش شما بفرستد. کسی چه میداند، شاید یکی از کابلهای خودشان دچار مشکل شده است. مشکلات فیزیکی علت اصلی اغلب مشکلات شبکه میباشد.
این خبر خوبمان بود. خبر بد این است که تا به حال ندیدهام تکنسینهای ISP به موقع در محل حاضر شوند. پس آمادهی یک انتظار طولانی باشید. در نهایت اگر مشکل از طرف آنها باشد، آن را برطرف خواهند کرد.
حالا فرض میکنیم اینترنت شما وصل است و کار میکند، اما کمی کند میباشد.
در این حالت ابتدا بیایید ببینیم پهنای باندتان واقعاً همان مقداری است که به شما میفروشند یا نه. بهترین سایت برای بررسی سرعت واقعی شما Speedtest است. این سرویس توسط Ookla که یک شرکت فعال در زمینهی شبکه میباشد آماده شده است. این سایت سرعت دانلود، آپلود و پینگ شما را نشان میدهد.
پینگ در شبکه مشخصهای است که زمان بین کامپیوتر و سرور آزمایش را بر حسب میلی ثانیه (ms) اندازهگیری میکند. هر چه پینگ کمتر باشد، سرویس بهتر است. اگر پینگ شما بیشتر از ۵۰ میلی ثانیه است، احتمالاً مشکلی وجود دارد.
سایتهای دیگری هم برای انجام این آزمایش وجود دارد. یکی از جدیدترینِ اینها Google Internet Speed است که از همکاری بین گوگل و Measurement Lab (M-Lab) به وجود آمده است. این سرویس علاوه بر سرعت، تاخیر (Latency) شبکه را هم اندازهگیری میکند. تاخیر معیاری برای تعیین سرعت دریافت پاسخ از سرور است. پایین بودن زمان پاسخ برای اپلیکیشنهای بلادرنگ مثل تماسهای ویدیویی و بازیهای آنلاین ضرورت دارد. این معیار بر اساس میلی ثانیه اندازهگیری میشود. تاخیر مشابه پینگ است، اما معطلیهای ثابت بین سیستم شما و سرورها را نشان میدهد.
در برخی از اینترنتها مخصوصاً اینترنت دایال-آپ (Dial-up) و ماهوارهای، همیشه شاهد پینگ ضعیف و تاخیر زیاد هستید و برای حل آن هیچ کاری نمیتوانید بکنید. فناوریهای مذکور نمیتوانند بهتر از این عمل کنند. این اتفاق در عمل یعنی امکان انجام بازی آنلاین یا ویدیو کنفرانس نخواهید داشت.
نتفلیکس (Netflix) با اعتقاد بر این که ISP-ها عمداً سرعت برنامههایش را پایین آوردهاند، سرویسی مخصوص خود موسوم به Fast را طراحی کرده است. این تست نشان میدهد که سرعت دانلود شما چقدر میباشد.
خود ISP-ها هم معمولاً تستهای خودشان را دارند. این تستها اغلب حد بالای سرعت سرویس شما را نشان میدهند.
همان طور که در تصویر میبینید، نتایج من ۶۰ تا ۷۰ مگابیت بر ثانیه است. این مقدار اگرچه خوب است، اما من دارم برای ۱۰۰ مگابیت پول میدهم. در دنیای واقعی ISP-ها معمولاً بیشتر از مقدار واقعی وعده میدهند اما سرعت کمتری را به دست مشتری میرسانند.
البته گاهی اوقات پیش میآید که سرعتم تا ۱۲۰ یا ۱۳۰ مگابیت میرسد. آیا این اتفاق به خاطر این است که من یک جور نابغهی شبکه هستم؟ نه.
دلیلش این است که پهنای باند کابل اینترنت بین کاربران مشترک بخشی از کابل تقسیم میشود. بنابراین، صبحها و عصرها سرعتم خوب است، اما شبها که همه در حال تماشای نتفلیکس هستند، سرعت من پایین میآید. این قضیه شوخی نیست. نتفلیکس به تنهایی ۳۵.۲ درصد از کل ترافیک ترافیک آمریکای شمالی را در اختیار دارد.
حتی با پینگ پایین و پهنای باند سریع هم ممکن است اتصال شما آن قدرها خوب نباشد. چون پینگ، تاخیر و پهنای باند فقط بخشی از این ماجراست. شاید دارید پکتها (Packets) را از دست میدهید یا دچار جیتر (Jitter) شدهاید.
جیتر یا به طور دقیقتر «گوناگونی تاخیر در پکتها»، معیاری برای اندازهگیری زمانی است که طول میکشد تا پکتهای اینترنت به سیستم شما برسند. پس برای مثال، اگر یک بار سایتی را پینگ کردید و زمان پینگ ۱ms بود، اما پینگ پکت بعدی ۱۰ms طول کشید، حتماً دچار نوع وخیمی از جیتر هستید. گاهی اوقات شرایط جیتر این قدر بد است که پکتها از دست میروند.
در این شرایط پکتهایی که از کامپیوتر شما برای وبسایتها ارسال میشوند به مقصد نمیرسند، و بالعکس. خیلی چیزها میتواند باعث به وجود آمدن جیتر شود: تداخل، بارگیری بیش از حد در سختافزار شبکه یا صرفاً یک اتصال بد.
به عبارت دیگر، هر چه جیتر بیشتری داشته باشید، اتصال پایدار کمتری را تجربه خواهید کرد. در صورتی که از برنامههای قدیمی مثل ایمیل و مرورگرهای وب استفاده میکنید احتمالاً متوجه ناپایداری اینترنت خودتان نخواهید شد، ولی جیتر بالا به وضوح در برنامههای ویدیویی، VoIP و بازیها مشهود است.
برای این که ببینید جیتر دارید یا نه میتوانید از تست جیتر وبسایت DSLReport استفاده کنید. این وبسایت با پینگ گرفتن از سایتهای مختلف در سراسر دنیا، میزان جیتر شبکهی شما را اندازهگیری میکند. اگر دیدید اتصالتان خیلی جیتر دارد، احتمالاً قسمتی از خط شما دچار گرفتگی شده است.
البته اینترنت در حالت عادی هم معمولاً مقدار کمی از دست رفتِ پکت دارد. در شکل ایدهآل باید هیچ پکتی نباید از دست برود، ولی از دست دادن ۱ الی ۲ درصد از پکتها در مصارف معمولی قابل تحمل است. اگر دائماً بر روی سرویس خود جیتر مشاهده میکنید، با ISP-تان تماس بگیرید.
اگر به نظر میرسد که علت جیتر یا از دست رفتن پکتها از داخل شبکه است، میتوانید چند کار بکنید. ابتدا مجدداً اتصالات خود را بررسی کنید. فرمور (Firmware) روتر را بهروز کرده و اگر میتوانید قطعات آن را تعوض نمایید تا ببینید مشکل از کدام قسمت است. چنان چه قطعهای از تجهیزات شبکه دچار مشکل شده باشد، سرعت کل شبکهی LAN پایین میآید.
اگر هنوز هم مشکل دارید، باید با یک تکنسین تماس بگیرید و از او بخواهید مشکلتان را برطرف کند. هر کسی که مدرک Network+ داشته باشد میتواند در این زمینه به شما کمک کند. اگر خودتان به حد کافی با مبانی شبکه آشنایی داشته باشید، با استفاده از ابزارهای پیشرفتهای مثل WireShark، Logic Monitor یا Spiceworks Network Monitor میتوانید به اشکالیابی بپردازید.
امیدوارم بتوانید مشکل خود را حل کنید. این کار شاید چندان ساده نباشد، ولی همهی مشکلات شبکه را با دانش و تلاش کافی میتوان برطرف نمود.
ساوانا، جدیدترین شاسی بلند بازار ایران
شرکت فوتون چین، خودروی شاسیبلند کلاس B به نام ساوانا را بهعنوان جدیدترین خودروی چینی بازار ایران بهزودی عرضه خواهد کرد. شرکتعظیم خودرو بهعنوان نماینده این شرکت در ایران، متولی واردات و عرضه این شاسیبلند جدید خواهد بود.
ساوانا در دو تیپ استاندارد و لوکس در ایران به فروش خواهد رسید. در نسخه لوکس این خودرو شاهد استفاده از صندلیهای تمام چرم، کیسه هوای جانبی، استارت دکمهای، کروز کنترل و سیستم تهویه اتوماتیک خواهیم بود. این خودرو در تمام نسخهها دارای ۷ صندلی است و برای تمام ردیفها، سیستم تهویه مستقل تعبیه شده است.
ساوانا متناسب با نوع تیپ و امکانات جانبی، در محدوده قیمت ۱۳۵ تا۱۶۰ میلیون تومان توسط عظیم خودرو به فروش خواهد رسید.
کودک خود را در سیستمعامل اندروید محدود کنید!
اگر کودک شما از گوشیهوشمندتان استفاده میکند، پین کردن یک برنامه خاص روی صفحه این امکان را برای شما فراهم خواهد کرد تا دسترسی کودک خود را به سایر برنامهها و ... محدود کنید؛ همچنین، فرزند شما نمیتواند از برنامه پین شده خارج شود.
بدین منظور، مراحل زیر را دنبال کنید:
1) وارد تنظیمات شده و سپس از بخش Security، قابلیت Screen Pinning را فعال نمایید.
2) برای پین کردن یک برنامه، تنها کافی است دکمه Overview (دکمه درنظر گرفته شده برای نمایش برنامههای در حال اجرا) را فشرده و سپس، آیکون Pin را در برنامه مدنظر لمس کنید. برای خروج از این وضعیت، باید دکمه Overview را برای چند ثانیه فشار دهید.