ایران در گسترش همکاری‌ها با پاکستان هیچ محدودیتی قائل نیست/آمادگی جمهوری اسلامی برای ارتقا سطح تبادلات اقتصادی با پاکستان

23:08 - 15 مرداد 1396
کد خبر: ۳۳۶۳۴۱
دسته بندی: سیاست ، مجلس و دولت
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ایران در گسترش همکاری‌ها با پاکستان هیچ محدودیتی قائل نیست، گفت: جمهوری اسلامی آمادگی لازم برای ارتقا سطح تبادلات اقتصادی با پاکستان را دارد.

به گزارش گروه سیاسی به نقل از خانه ملت، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی امشب (یکشنبه ۱۵ مرداد ماه) با رضا ربانی رئیس مجلس سنای پاکستان دیدار و گفت: وگو کرد.

لاریجانی در این دیدار با بیان اینکه کشور پاکستان، کشوری دوست و همسایه برای ایران است، گفت: به طور حتم امنیت و موفقیت پاکستان برای جمهوری اسلامی سعادت محسوب می‌شود، از این رو همواره در شرایط مختلف روابط دوستانه‌ای میان دو کشور وجود داشته است.

وی با اعلام اینکه جمهوری اسلامی در مورد گسترش همکاری با پاکستان هیچ محدودیتی قائل نیست، افزود: ایران علاقه‌مند به بالا بردن سطح همکاری‌های اقتصادی و تجاری میان دو کشور است.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به بروز بحران‌های تروریستی در عرصه منطقه، گفت: متأسفانه امروز تروریسم به بلای کشور‌های اسلامی تبدیل شده، که یکی از دلایل بروز و تداوم این بحران، سیاست آمریکا و امپرالیسم در استفاده ابزاری از تروریست‌ها است.

لاریجانی با بیان اینکه جمهوری اسلامی آماده همکاری نزدیک با پاکستان برای مبارزه با تروریسم است، افزود: کشور‌های منطقه باید همکاری جدی را برای مقابله و ریشه کنی تروریسم در عرصه منطقه‌ای صورت دهند.

وی بر لزوم تقویت همکاری‌های امنیتی میان ایران و پاکستان برای تقویت امنیت مرز‌ها و مقابله با اشرار و تروریست‌ها تأکید کرد و گفت: حل بحران‌های امنیتی نیازمند تقویت همکاری‌ها میان دو کشور است.

رئیس قوه مقننه با اشاره به ضرورت افزایش همکاری‌های دو کشور ایران و پاکستان، افزود: یکی از محور‌های این همکاری ها، اجرای پروژه خط لوله گاز از ایران به این کشور است که امیدوارم هر چه سریع‌تر این پروژه از سوی دولت پاکستان اجرایی شود.

وی ادامه داد: جمهوری اسلامی علاقه‌مند به روابط اقتصادی تنگاتنگ با کشور پاکستان است، به ویژه با توجه به ریشه‌های فرهنگی دو کشور، بستر‌های لازم برای تقویت همکاری‌های اقتصادی وجود دارد.

رئیس مجلس شورای اسلامی گسترش همکاری‌های پارلمانی میان ایران و پاکستان را مفید و ضروری دانست و افزود: در شرایط کنونی رایزنی‌های پارلمانی دو کشور در سطح خوب و قابل قبولی وجود دارد و قطعا این روند باید گسترش یابد، از این رو انجام موافقت نامه‌های همکاری در پارلمان‌های دو کشور مثبت خواهد بود.

صهیونیست‌ها و امپریالیسم به دنبال نشان دادن وجهه‌ای خشن و افراطی از اسلام هستند

در ادامه دیدار، رضا ربانی رئیس مجلس سنای پاکستان با اشاره به روابط تاریخی دو کشور ایران و پاکستان، گفت: خوشبختانه عمق فرهنگی خاصی میان دو کشور وجود دارد و روابط تهران- اسلام آباد همواره در حال ارتقا و گسترش بوده است.

وی با اشاره به بروز بحران‌های تروریستی در پاکستان، گفت: کشور پاکستان همواره قربانی افراط گرایی و تروریسم بوده است و تروریست‌ها هیچ وقت از کشتار مردم این کشور دریغ نکرده اند، همچنین مردم پاکستان هم مانند مردم ایران، تحریم‌ها و ترور‌های عوامل امپریالیسم تحمل کردند.

ربانی ادامه داد: معتقدیم که اسلام، دین صلح، آرامش و محبت است، اما با توطئه صهیونیست‌ها و امپریالیسم، وجهه اسلام، خشن و افراطی معرفی می‌شود، بنابر این رهبران کشور‌های اسلامی باید جبهه مشترکی را برای مبارزه با تروریسم تشکیل دهند.

رئیس مجلس سنای پاکستان با بیان اینکه تعاملات اقتصادی، انرژی، امنیتی و همکاری‌های پارلمانی راه کار تحول در روابط و همکاری‌های میان ایران و پاکستان است، افزود: همکاری‌های پارلمانی، ظرفیت بسیار بزرگی برای تقویت روابط میان دو کشور است، از این رو دیپلماسی پارلمانی باید از سوی دو کشور پیگیری شود.

وی گفت: ایران همواره در دوران سختی و مشکلات مردم پاکستان، از کشورمان حمایت کرده است، از این رو اسلام آباد در کنار ایران در برابر اقدامات کشور‌های امپریالیستی ایستاده است.

ربانی با اشاره به بروز برخی مشکلات امنیتی در مرز‌های مشترک ایران و پاکستان، گفت: این تعهد راسخ ما است که تروریست‌ها و اشرار از خاک پاکستان به ایران وارد نشوند، از این رو دولت اسلام آباد برای مقابله با این مسئله، یک فرماندهی جدیدی را در مناطق مرزی ایجاد کرده است.

رئیس مجلس سنای پاکستان افزود: متأسفانه برخی کشور‌ها به دنبال ایجاد اختلاف میان کشور‌های اسلامی هستند، از این رو بحران تروریسم با اقدامات و حمایت این کشور‌ها در آینده نزدیک حل نمی‌شود. 

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *