بهترین شیوه مصرف شیر برای جذب بهتر/تشویق به خودکشی شیوه‌ای برای بازاریابی! /مروری بر وزاری بهداشت در طول تاریخ انقلاب/دانستنی‌های عجیب از زغال اخته/زندگینامه طلبه شهیدی که فرمانده سه لشکربود

17:28 - 15 مرداد 1396
کد خبر: ۳۳۶۲۶۲
چگونه خواص مفید و درمانی «شیر» را ۱۰برابر کنیم،تبلیغات عجیب شرکت کفن و دفن،با این ژاکت هوشمند هرگز سرما را احساس نمی کنید و ... از اخبار برگزیده فضای مجازی امروز است.
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، رسانه‌ها در فضای خبری روزانه خود اخبار اختصاصی و عمومی مختلفی را منتشر می‌کنند که این اخبار بعضا فقط در یک رسانه منتشر شده است. گروه فضای مجازی در نظر دارد هر روز اخبار منتخب فضای مجازی را از سایت‌ها و خبرگزاری‌ها و حتی کانال‌های تلگرامی مختلف جمع‌آوری کرده و در قالب یک بسته خبری منتشر کند. در این بسته همه خبر‌ها و آیتم‌ها با ذکر منبع منتشر می‌شوند و انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست.

 

چگونه خواص مفید و درمانی «شیر» را ۱۰برابر کنیم

تسنیم:طب امروزی تأکید به خوردن فراوان شیر دارد مخصوصاً در افراد پیر با پوکی استخوان و آرتروز، از طرفی افراد مسن عمدتاً از سردی مفاصل و سایر اعضا رنج می‌برند.

برای این افراد بهترین روش مصرف شیر در منابع طب سنتی این است که شیر را با دارچین میل کنند تا هم سردی شیر را بگیرد و هم به این دلیل که دارچین مبدرق شیر است و شیر را تا مفاصل می‌برد.

این خاصیت ذاتی دارچین است که اگر همراه شیر خورده شود، خواص درمانی شیر را به مفاصل می‌رساند لذا توصیه می‌شود شیر را همراه دارچین میل کنید؛ برای این کار هنگام گرم کردن شیر می‌توانید پودر دارچین را به آن اضافه کنید یا اینکه اگر چوب دارچین دارید، می‌توانید پس از تهیه چای دارچین، مقداری از این چای را با شیر ترکیب و میل کنید.

با این کار شیر هم خیلی خوشمزه می‌شود و هم خیلی خوشبو و مشکلات نفخ حاصل از خوردن شیر را که در برخی افراد ایجاد می‌شود رفع می‌کند؛ پس افرادی که نمی‌توانند شیر بخورند، شیر همراه دارچین را می‌توانند به‌راحتی و به‌لذت میل کنند.

ضمناً با خوردن شیر یک لینت مزاج خیلی معمول به‌وجود می‌آید که اذیت‌کننده و اسهالی نیست بلکه مفید است همچنین می‌توانید به شیر و دارچین مقدار کمی عسل اضافه کنید که خوشمزه‌تر و مفیدتر می‌شود؛ مصرف یک الی دو لیوان شیر در روز کفایت می‌کند و خوردن شیر در حالی که ناشتا هستید کاملاً مضر است.

شیر پاستوریزه یا استرلیزه مورد تأیید نیست بلکه منظور از شیر، شیر محلی تازه گاو یا گوسفند است که از مراکز مورد تأیید تهیه و جوشانده شده است.

بهترین روش جوشاندن این است که مقداری آب به شیر اضافه کنید و روی شعله قرار دهید و اجازه دهید تا همان مقدار آب بخار و خارج شود؛ خوردن شیر همراه با میوه از ممنوعیات مصرف همزمان مواد غذایی است، شیر را با خرما و عسل می‌توانید میل کنید اما با خوردن هر نوع میوه دیگری مانند موز و … باعث فاسد شدن شیر و فساد معده می‌شود همچنین مصرف شیر‌کاکائو صنعتی نیز به هیچ وجه مورد تأیید نیست.

به‌جای مصرف شیر‌خشک برای کودکانی که کنار شیر مادر، از شیر‌خشک استفاده می‌کنند، توصیه می‌شود شیر بز و اگر در دسترس نبود شیر گاو به‌همراه عسل استفاده شود، اضافه کردن دارچین نیز مفید است.

چربی شیر مفید است و باعث جذب بهتر کلسیم شیر می‌شود لذا شیر را با همان درصد چربی طبیعی خود به‌راحتی می‌توان استفاده کرد؛ برای کاهش مصرف چربی و کاهش کالری از خوردن سرخ‌کردنی و فرآورده‌های صنعتی پرهیز کنید.

 

بهترین شیوه مصرف شیر برای جذب بهتر/تشویق به خودکشی شیوه ای برای بازاریابی!/مروری بر وزاری بهداشت در طول تاریخ انقلاب/دانستنیهای عجیب از زغال اخته

 

تبلیغات عجیب شرکت کفن و دفن

باشگاه خبرنگاران جوان: شرکت‌های گوناگون برای جذب مشتری و بازاریابی خود از شیوه‌های نوین و چشمگیری استفاده می‌کنند تا بتوانند بیشتر از رقبای خود مشتری جذب کنند و بازار را به دست بگیرند. یک شرکت کفن و دفن در برلین آلمان هم برای این کار دست به اقدام عجیبی زده است و تبلیغات عجیبی در متروی این شهر چسبانده است. این شرکت کفن و دفن مسافران مترو را به انداختن خود جلوی قطارها ترغیب کرده است. این شرکت روی پوسترهای تبلیغاتی خود نوشته است: کمی جلوتر بیایید.

 

بهترین شیوه مصرف شیر برای جذب بهتر/تشویق به خودکشی شیوه ای برای بازاریابی!/مروری بر وزاری بهداشت در طول تاریخ انقلاب/دانستنیهای عجیب از زغال اخته

 

با این ژاکت هوشمند هرگز سرما را احساس نمی کنید

مهر:در این میان ورزشکاران حرفه ای و افراد درگیر در مشاغل سخت و زیان آور به این نوع البسه نیاز بیشتری دارند تا بتوانند فعالیت های مربوط به خود را با دقت بیشتری انجام دهند.

شرکت پولسیل به تازگی پولیوری را تولید کرده که دارای یک لایه پوششی نازک اضافی برای گرم کردن بدن انسان در دشوارترین شرایط آب و هوایی است.

این پولیور که در مدل های مردانه و زنانه تولید می شود، ظاهری عادی دارد و از مواد سبک وزنی ساخته شده که مانع از نفوذ رطوبت به درون بدن انسان می شوند و لذا در زمان دویدن و دوچرخه سازی یا انجام سایر فعالیت های ورزشی به راحتی قابل استفاده هستند.

بر روی انتهای آستین هر یک از این پولیورها برچسبی نصب شده که با فشردن آن می توان گرمای پولیور را در روزهای سرد سال افزایش داد. فشردن دکمه یاد شده باعث می شود گرمای پولیور در عرض ده ثانیه افزایش یابد و سه ناحیه حساس بدن گرم تر شوند.

میزان افزایش گرما در سه حالت و به اندازه ۴۰، ۴۵ و ۵۰ درجه سانتیگراد صورت می گیرد. این پولیور همراه با یک بسته باتری یو اس بی عرضه می شود که انرژی لازم برای گرم کردن لباس یاد شده را تا ۸ ساعت تامین می کند. البته عمر باتری ها در صورت تلاش برای تولید گرمای بیشتر کاهش می یابد.

عرضه این پولیور هوشمند به بازار از آبان ماه سال جاری آغاز می شود و قیمت آن ۱۶۹ دلار اعلام شده است. علاقمندان می توانند از هم اکنون برای پیش خرید این لباس در رنگ های آبی، خاکستری، سیاه و صورتی اقدام کنند.

 

بهترین شیوه مصرف شیر برای جذب بهتر/تشویق به خودکشی شیوه ای برای بازاریابی!/مروری بر وزاری بهداشت در طول تاریخ انقلاب/دانستنیهای عجیب از زغال اخته

 مروری بر همه وزرای بهداشت تاریخ انقلاب ایران

ایسنا:وزارت بهداشت ایران از ابتدای تشکیل تا کنون ۵۹ وزیر به خود دیده‌ است؛ چه آن زمان که نام وزارت صحیه و امور خیریه بر آن گذاشته شد و چه امروز که تبدیل به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شده‌ است.

اداره کل صحیه(بهداری) تا سال ۱۳۲۰ وابسته به وزارت داخله(کشور) فعالیت می‌کرد و مسئولیت امور درمان و بهداشت کشور را بر عهده داشت، اما با تصویب ماده ۳ قانون اصلاح بودجه سال ۱۳۲۰ که در هشتم آبان ماه آن سال به تصویب مجلس شورای ملی رسید، اداره کل بهداری به وزارت بهداری تبدیل شد؛ وزارتخانه‌ای که قرار است بهداشت و درمان تمام افراد کشور را از راه گسترش خدمات بهداشتی، درمانی و آموزشی تامین کند.

قبل از تصویب این قانون در سی‌ام شهریور ماه ۱۳۲۰، اسماعیل مرآت توسط محمدعلی فروغی نخست وزیر وقت به عنوان وزیر بهداری تعیین شد. بعد از او تا پیش از انقلاب اسلامی ۴۶ وزیر بهداری در کابینه‌های مختلف عهده‌دار این سمت شدند. این وزارتخانه بعد از انقلاب به نام وزارت بهداری و بهزیستی شناخته می‌شد، اما در سال ۶۸، بهزیستی از وزارت بهداشت جدا شد؛ وزارتخانه‌ای که چهارسال پیش از این تاریخ، نام و فعالیت‌های جدیدی در قانون برای آن در نظر گرفته شد.

در سال ۱۳۷۳ نیز با تصویب قانون بیمه همگانی، سازمان بیمه خدمات درمانی وابسته به وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی تشکیل شد. با تصویب قانون ساختار نظام جامع رفاه و تامین اجتماعی در سال ۸۳، تمام وظایف تامین اجتماعی (بیمه‌ای و حمایتی) از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جدا و به وزارت رفاه داده شد. همچنین وابستگی سازمان‌های بهزیستی، خدمات درمانی و تامین اجتماعی نیز از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به این وزارتخانه تازه منتقل شد.

در آستانه معرفی چهاردهمین سکاندار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مجلس شورای اسلامی از سوی رییس جمهور، بی‌مناسبت نیست که مروری بر وزرای بهداشت تاریخ انقلاب اسلامی داشته باشیم:

اولین وزیربهداشت پس از انقلاب که درست شش روز پس از پیروزی انقلاب اسلامی به این سمت منصوب شد دکتر کاظم سامی بود. او تخصص روانپزشکی داشت و از بهمن ماه ۱۳۵۷ تا آبان ماه سال بعد مسئولیت این وزارتخانه را برعهده گرفت.

دکتر موسی زرگر- جراح عمومی- نیز دومین وزیر بهداشت پیش از انقلاب بود. او پس از پایان دوره فعالیت دکتر سامی، تا تیر ماه ۵۹ در وزارت بهداشت فعالیت می‌کرد.

دکتر هادی منافی جراح عمومی نیز سومین وزیر بهداشتی بود که مسند وزارت بهداری آن زمان را در دست گرفت. دوران مسئولیت او دراین وزارتخانه به آذر ماه ۱۳۵۹ تا مرداد ماه ۱۳۶۳ محدود می‌شود.

مرندی و شعار "دو بچه کافی است"

دکتر سید علیرضا مرندی چهارمین وزیر بهداشت پس از پیروزی انقلاب بود که توانست مانند هاشمی دو دوره سکانداری وزارت بهداشت را بر عهده داشته باشد. دور اول وزارت مرندی از مرداد ماه ۱۳۶۳ تا شهریور ماه ۱۳۶۸ بود و دوره دوم وی نیز به مرداد ماه ۱۳۷۲ تا شهریور ماه ۱۳۷۶بازمی‌گردد. مرندی همان وزیری است که لایحه قانون تنظیم خانواده را با شعار «دو بچه کافی است» تهیه کرد و به تصویب مجلس رساند.

وزیری که توسط مجلس سوم استیضاح شد

دکتر ایرج فاضل فوق تخصص جراحی عروق پنجمین و البته نخستین وزیر بهداشت دولت اول اکبر هاشمی رفسنجانی بود که توسط مجلس سوم استیضاح و برکنار شد. وی پس از مرندی به وزارت بهداشت راه یافت و تا مرداد ماه ۱۳۷۲ در وزارت بهداشت ماند. پس از برکناری فاضل، دکتر رضا ملک‌زاده جایگزین وی شد. او فوق تخصص گوارش و کبد بود و از ۲۳ دی ماه ۱۳۶۹ تا مرداد ماه ۱۳۷۲ در وزارت بهداشت فعالیت کرد. پس از ملک‌زاده نیز دکتر علیرضا مرندی بار دیگر به وزارت بهداشت راه یافت. دومین دوره وزارت وی از مرداد ماه ۱۳۷۲ تا شهریور ماه ۱۳۷۶ بود. دکتر محمد فرهادی نیز پس از مرندی به وزارت بهداشت راه یافت. وی متخصص گوش، حلق و بینی است و از شهریور ماه ۷۶ تا شهریور ماه ۱۳۸۰ در وزارت بهداشت ماند.

نهمین و تنها وزیری که نام وی نیز با وزارتش سنخیت داشت کسی نبود جز دکتر مسعود پزشکیان. پزشکیان از شهریور ماه ۱۳۸۰ تا شهریور ماه ۱۳۸۴ در این وزارتخانه فعالیت داشت. وی آخرین وزیر بهداشت در دولت اصلاحات بود و فوق تخصص قلب و عروق است.

وزیری که نامزد ریاست جمهوری شد

همزمان با روی کار آمدن دولت نهم، کامران باقری لنکرانی -فوق تخصص گوارش و کبد- به عنوان وزیر پیشنهادی دولت به مجلس معرفی شد و با کسب رای اعتماد نمایندگان به وزارت بهداشت راه یافت. دوره وزارت وی به شهریور ماه ۱۳۸۴ تا شهریور ماه ۱۳۸۸ مربوط می‌شود. تصمیم رییس دولت دهم برای استفاده از زنان در کابینه، مقدمات خداحافظی لنکرانی از وزارت بهداشت را فراهم کرد. البته با داغ شدن بحث انتخابات یازدهم ریاست جمهوری، گمانه زنی‌هایی برای حضور لنکرانی در عرصه رقابت انتخابات یازدهم مطرح شد و وی در آخر با حضور در ستاد انتخابات وزارت کشور و ثبت نام پا به عرصه رقابت گذاشت؛ رقابتی که چندان دوام نیاورد و لنکرانی به نفع سعید جلیلی کنار رفت.

نخستین وزیر زن تاریخ انقلاب اسلامی ایران

با خداحافظی لنکرانی از وزارت بهداشت، دکتر مرضیه وحید دستجردی به عنوان نخستین وزیر زن کابینه در دولت دهم به مجلس معرفی شد و پس از طرح برنامه‌های خود در مجلس شورای اسلامی، توانست با رای اعتماد نمایندگان خانه ملت به وزارت بهداشت راه یابد. وی متخصص زنان و زایمان است که البته دومین وزیر بهداشت برکنار شده در طول سال‌های پس از انقلاب نیز به شمار می‌رود. دوران فعالیت دستجردی به شهریور ماه ۱۳۸۸ تا دی ماه ۱۳۹۱ محدود می‌شود. او را می‌توان وزیر پزشک خانواده نیز نامید؛ چرا که در برنامه‌هایش همواره تاکید داشت که چراغ پزشک خانواده را در تمام استان‌ها روشن کند.

و اما طریقت منفرد

به دنبال حواشی ایجاد شده در ماه‌های پایانی دولت دهم در وزارت بهداشت و اختلاف نظر دستجردی با رییس دولت که در آخر به برکناری وی منجر شد، این متخصص زنان سکان وزارت بهداشت را به محمد حسن طریقت منفرد -چشم پزشک- داد. به این ترتیب بود که طریقت در ماه‌های پایانی فعالیت دولت بر مسند وزارت بهداشت تکیه زند. وی از دی ماه سال ۹۱ تا روزهای پایانی دولت دهم در این سمت فعالیت می‌کرد.

عزم روحانی بر ادامه طرح تحول نظام سلامت

با روی کار آمدن دولت یازدهم نیز دکتر سید حسن هاشمی - چشم پزشک به مجلس شورای اسلامی معرفی و نهایتا هم با ۲۶۰ رای موافق، ۱۸رای مخالف و ۶ رای ممتنع به عنوان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی انتخاب شد.

وی با حضور در وزارت بهداشت و در اولین گام خود در دولت یازدهم، بازار دارویی کشور را هدف قرار داد؛ به این ترتیب "دارو" به عنوان ضرب‌الاجل اقدامات وزارت بهداشت قرار گرفت و ستاد مدیریت بحران دارو تشکیل شد. این ستاد تصمیماتی مانند تسهیلات گمرکی را تصویب و روال واردات و ترخیص دارو را عادی کرد. با ادامه این اقدامات کمبودهای ۳۰۰ قلمی دارو کاهش یافت و طی ۱۰۰ روز کاری، آرامش بر بازار دارو برقرار شد و بر اساس اعلام وزارت بهداشتی‌ها میزان کمبود دارویی کشور در طی این چهار سال به طور متوسط ۲۵ تا ۳۰ قلم بوده است.

حوزه‌های درمان، بهداشت و آموزش پزشکی نیز در قدم‌های بعدی در مسیر تحول قرار گرفتند و اقداماتی مانند کاهش فرانشیز و پرداختی از جیب مردم، حذف پرداخت‌های غیرقانونی، ساخت ۲۴ هزار تخت بیمارستانی، ایجاد ۲۵۰ کلینیک ویژه، ترویج زایمان طبیعی، نوسازی و بازسازی بیمارستان‌های کشور، بازسازی و توسعه ۱۲۲ بخش اورژانس، بازسازی و نوسازی شبکه بهداشتی کشور و به دنبال آن خروج روستاهای ایران از فهرست مناطق محروم بهداشتی انجام گرفت و تحولی اساسی را در این حوزه دیدیم.

از آنجاکه از همان آغاز طرح تحول نظام سلامت، بیمه‌ها به عنوان پاشنه آشیل آن خوانده شدند و از طرفی با توجه به آنچه که کارشناسان نظام سلامت از آن به عنوان ناکارآمدی بیمه‌های درمانی کشور یاد می‌کنند، همواره سرنوشت طرح تحول و ادامه آن از دغدغه‌های دست‌اندرکاران این حوزه بوده است.

در هر حال با توجه به عزم "روحانی" برای ادامه طرح تحول و حمایت از سلامت مردم، تنها و قوی‌ترین گزینه مطرح برای تکیه بر مسند وزارت بهداشت، انتخاب دوباره سیدحسن قاضی‌زاده هاشمی است تا به این ترتیب دیگر حلقه‌های زنجیره طرح تحول را اجرایی کند. البته هاشمی که از همان اوایل دولت یازدهم عنوان شاگرد اول کابینه را از آن خود کرد، برای حضور دوباره‌اش در این وزارتخانه و ادامه مسیر تحول، بر لزوم تجمیع بیمه‌ها و پایدار شدن منابع نظام سلامت و همچنین تعیین تکلیف تولیت سلامت کشور تاکید دارد.

 

بهترین شیوه مصرف شیر برای جذب بهتر/تشویق به خودکشی شیوه ای برای بازاریابی!/مروری بر وزاری بهداشت در طول تاریخ انقلاب/دانستنیهای عجیب از زغال اخته

برای «سلامت قلب» خود از این میوه مصرف کنید

تسنیم:زغال‌‌اخته یا اخته‌‌زغال یا زغال یا Cornus_mas میوه‌ای است از یک درختچه با برگهایی کشیده و شبیه به برگ درختان گیلاس و آلبالو، میوه آن نیز مانند آلبالو، در آغاز سبز و بسیار گس‌مزه است و چون برسد، مانند آلبالو تُرش و شیرین و با اندکی مزه گس است.

این میوه اندکی از آلبالو بزرگ‌تر و و بیضی‌شکل مانند پسته است؛ هسته آن نیز به‌خلاف هسته آلبالو، کشیده است؛ این میوه حاوی مقادیر زیادی آهن، کلسیم، اسید فولیک، ویتامینهای E , ‌B1 ,‌B2 ,‌C و فلاوونوئیدها است.

این میوه قابض و مزاج آن سرد است؛ وطن این میوه، کوهستانهای طالقان، الموت، اشکورات، دیلمان و ارسباران است؛ چوب درخت زغال‌اخته، ممتاز از درختان دیگر است و به‌دلیل چگالی بالا، در آب فرو نمی‌رود، بسیار محکم و توپُر است و به همین سبب، در گذشته‌های دور، جنگجویان اسماعیلی و دیلم، از آن برای ساخت نیزه استفاده می‌کردند.

خواص درمانی زغال‌اخته

میوه زغال‌اخته برای درمان بیماریهای قلب، سرطان، دیابت، تصلب شرایین، آب مروارید، آرتروز و آرتریت بسیار مفید است؛ فروکتوز و گلوگز زغال‌اخته اندک است و به همین دلیل مصرف آن برای افراد چاق و بیماران دیابتی، مضر نیست.

خوردن میوه خام آن و نیز دمجوش ذغال‌اخته برای کاهش فشار خون و نیز همین دمجوش یا دمجوش برگ زغال‌اخته، برای بیماران دیابتی مفید است.

به‌جهت آنکه زغال‌اخته قابض است، خوردن آن یا دمجوش آن، در درمان اسهال مفید است همچنین میوه آن و نیز دمجوش آن، برای رفع امراض کلیوی و عفونت مجاری ادرار همچنین بواسیر مفید است.

ابن‌سینا از آب زغال‌اخته برای شست‌وشوی زخم عفونی استفاده کرده است؛ مصرف زیاد میوه زغال‌اخته، به افراد سردمزاج توصیه نمی‌شود.

مصرف زیاد میوه زغال‌اخته ممکن است فرد را دچار افت فشار خون کند؛ در این صورت باید به فرد، عسل یا خرما خوراند؛ مصلح زغال‌اخته، گلپر است همچنین برای کاهش اثرات سوء آن می‌توان آن را با گلپر و نمک، میل کرد و اگر کسی با خوردن زیاد زغال‌اخته دچار افت فشارخون یا بی‌حالی و سردرد شد، به او عسل یا خرما، یا کشمش بخورانند و به نوک بینی او عطر گل محمدی یا دیگر عطرهای گرم‌مزاج بزنند و پیشانی و گیجگاهی و پشت سر او را روغن گرم‌مزاج (بادام، بادام تلخ، کنجد، زیتون و...) بمالند.

فرآورده‌های زغال‌اخته

میوه زغال‌اخته را می‌توان تازه میل کرد همچنین میوه آن را می‌خشکانند تا در فصول دیگر نیز بتوانند از آن استفاده کنند همچنین از میوه آن می‌توان مربا تهیه کرد یا در ترکیب خورشتها استفاده کرد؛ میوه تازه یا خشکیده آن را می‌توان به‌تنهایی دمجوش تهیه کرد و با عسل یا خرما و یا کشمش میل کرد؛ با برگ آن به‌صورت منفرد یا همراه با گل توت‌فرنگی یا گل‌گاوزبان می‌توان دمجوش ساخت.

 

 بهترین شیوه مصرف شیر برای جذب بهتر/تشویق به خودکشی شیوه ای برای بازاریابی!/مروری بر وزاری بهداشت در طول تاریخ انقلاب/دانستنیهای عجیب از زغال اخته

 

 طلبه‌ای که فرمانده سه لشکر بود

دفاع پرس: 15 مردادماه سالروز شهادت سردار رشید اسلام، مصطفی ردانی‌پور است. وی سال ۱۳۳۷ در منطقه‌ «پشت مسجد امام» شهر اصفهان متولد شد. پدرش از راه کارگری و مادرش از طریق قالی‌بافی مخارج زندگی را تأمین می‌کردند. 

سخت‌کوشی و تلاش، با زندگی مصطفی عجین شده بود، به طوری که در شش سالگی (قبل از آنکه به مدرسه راه یابد) به مغازه‌ کفاشی می‌رفت و در ایام تحصیل نیز نیمی از روز را به کار مشغول بود.

ردانی‌پور سال اول طلبگی را در حوزه‌ علمیه‌ اصفهان سپری کرد. پس از آن برای ادامه‌ تحصیل راهی شهر قم شد و در مدرسه‌ حقانی به درس خود ادامه داد. در مدرسه‌ حدود 6 سال مشغول کسب علوم دینی بود. با نضج گرفتن انقلاب اسلامی با تمام وجود در جهت ارشاد و هدایت مردم وارد عمل شد و با استفاده از فرصت‌ها برای تبلیغ به مناطق محروم کهکیلویه و بویراحمد و یاسوج سفر کرد و در سازماندهی و هدایت حرکت خروشان مردم مسلمان آن خطه، تلاش فراوانی را از خود نشان داد.

پس از پیروزی انقلاب اسلامی و تشکیل سپاه، با عضویت در شورای فرماندهی سپاه یاسوج، فعالیت‌های همه جانبه‌ خود را آغاز کرد و با بهره‌گیری از ارتباط با حوزه‌ علمیه‌ قم در جهت ارائه‌ خدمات فرهنگی به آن منطقه‌ محروم، حداکثر تلاش خود را به کار بست و در مدت مسئولیت یک ساله‌اش در سمت فرماندهی سپاه یاسوج، به سهم خود، اقدامات مؤثری را به انجام رساند. درگیری با خوانین منطقه و مبارزه با افرادی که به کشت تریاک مبادرت می‌ورزیدند از جمله کارهای اساسی بود که نقش تعیین کننده‌ای در سرنوشت آینده‌ی این مردم مستضعف به جا گذاشت.

وی که با درک شرایط حساس انقلاب اسلامی، 2 سال از حوزه و درس جدا شده بود، با واگذاری مسؤولیت به یکی از برادران، به دامان حوزه‌ی علمیه بازگشت تا بر بنیه‌ی علمی خود بیفزاید.

هنوز چند ماهی از بازگشت او به قم نگذشته بود که حرکت‌های ضدانقلاب در کردستان و بعضی از مناطق کشور شروع شد. او که از آگاهی و شناخت بالایی برخوردار بود و نمی‌توانست زمزمه‌های شوم تجزیه‌طلبی مزدوران استکبار جهانی و جنایات آنان را در به شهادت رساندن و سر بریدن جهادگران مظلوم و پاسداران قهرمان تحمل نماید با وجود اینکه در دروس حوزوی به پیشرفت‌های چشمگیری نایل آمده بود به منظور مقابله با جریانات منحرف و آگاهی‌بخشی به مردم و بازگرداندن امنیت و ثبات کردستان، به سوی این خطه شتافت. یک سال تمام به همراه نیروهای جان بر کف و رزمنده برای سرکوبی اشرار و نابودی ضدانقلاب و برملا کردن چهره‌ کثیف آنان تلاش و فعالیت کرد.

در کردستان هم به کار تبلیغ و ترویج احکام اسلام مشغول بود و هم به عنوان مجاهد فی سبیل‌الله در جنگ با ضدانقلاب شرکت می‌کرد. علاوه بر این،در بالا بردن روحیه‌ رزمندگان اسلام در آن شرایط حساس و بحرانی نقش بسزایی داشت و در شرایطی که رزمندگان اسلام تمایل بیشتری به حضور در جبهه‌های جنوب را داشتند، وی سهم زیادی در نگهداشتن برادران رزمنده در منطقه کردستان داشت و در ترویج اسلام زحمات طاقت‌فرسایی را متحمل شد.

با شروع جنگ تحمیلی، به همراه عده‌ای از همرزمان خود از کردستان وارد جنوب شد و با نیروهای اعزامی از اصفهان (سپاه منطقه‌ ۲) که در نزدیکی آبادان «جبهه‌ی دارخوین» مستقر بودند، شروع به فعالیت کرد.

با تجربه‌ای که از کار در جبهه‌های کردستان داشت، سلاح بر دوش، به تبلیغ و تقویت روحی رزمندگان می‌پرداخت و با برگزاری جلسات دعا و مجالس وعظ و ارشاد، نقش مؤثری در افزایش سطح آگاهی و رشد معنوی رزمندگان ایفا می‌نمود و در واقع وی را می‌توان یکی از منادیان به حق و توجه به حالات معنوی در جبهه‌ها نامید.

به دلیل اخلاص و تعهدی که داشت به تدریج مسئولیت‌های خطیری را به عهده گرفت و در اولین عملیات بزرگی که توسط سپاه اسلام انجام شد (عملیات فرمانده‌ کل قوا)، نقش بسزایی داشت. در عملیات شکست محاصره‌ آبادان و طریق‌القدس که مناطق وسیعی از سرزمین اسلامی از چنگال غاصبان رهایی یافت، با سمت فرماندهی گردان فعالانه انجام وظیفه کرد و در هر دو عملیات یاد شده مجروح شد. اما پس از مداوای اولیه، بلافاصله در حالی که هنوز بهبودی کامل نیافته بود به جبهه بازگشت.

خاطره‌ی جانفشانی او در کنار برادر همرزمش، فرمانده‌ی دلاور جبهه‌های نبرد، شهید حسن باقری در «چزابه» در اذهان رزمندگان اسلام فراموش نشدنی است و لحظه لحظه‌ی ایثار و فداکاری او زبانزد خاص و عام است.

این سردار رشید اسلام همواره در عملیات‌ها حضوری فعال داشت. صحنه‌های فداکارانه نبرد «عین‌خوش» یادآور دلاوری‌های این سرباز گمنام اسلام و همرزمانش در عملیات فتح‌المبین است که در کنار شهید خرازی فرمانده‌ تیپ امام حسین (ع) رزمندگان اسلام را هدایت و فرماندهی می‌کردند. در همین عملیات برادر کوچکترش به شهادت رسید و خود او نیز بشدت مجروح و بر اثر همین جراحت نیز یک دستش معلول شد.

او در همان حالی که دستش مجروح و در گچ بود برای شرکت در عملیات بیت‌المقدس به جبهه شتافت. پس از آن در عملیات رمضان، فرماندهی قرارگاه فتح سپاه را به عهده داشت که چند یگان رزمی سپاه را اداره می‌کرد، به طوری که شگفتی فرماندهان نظامی اعم از ارتش و سپاهی را از اینکه یک روحانی فرماندهی سه لشکر را عهده‌دار است و با لباس روحانی وارد جلسات نظامی می‌شود و به طرح و توجیه نقشه‌ها می‌پردازد را برمی‌انگیخت.

او در عملیات‌های محرم، والفجر یک و والفجر ۲ شرکت داشت و تا لحظه‌ شهادت هرگز جبهه را ترک نکرد و فرمان امام عظیم‌الشأن (ره) را در هر حال بر هر چیزی مقدم می‌دانست.

وی در کمتر از سه سال سطوح فرماندهی رزمی را تا سطح قرارگاه طی کرد که این مهم، ناشی از همت، تلاش، پشتکار و اخلاص در عمل بود.

مسلح به سلاح تقوی بود و در توصیه ی دیگران به تقوی و خصایل والای اسلامی تلاش زیادی داشت. خصوصاً به کسانی که مسؤولیت داشتند همواره یادآوری می‌کرد که «کسانی که با خون شهدا و ایثار و استقامت و تلاش سربازان گمنام، عنوانی پیدا کرده‌اند، مواظب خود باشند، اخلاق اسلامی را رعایت کنند و بدانند که هر که بامش بیش برفش بیشتر.»

معتقد بود که باید در راه خدا نسبت به برادران رفتاری محبت‌آمیز داشت و همان‌گونه که از خدا انتظار بخشش می‌رود، گذشت از دیگران نیز باید در سرلوحه‌ برنامه‌ها قرار گیرد.

با یاد امام زمان (عج) انس و الفتی خاص داشت، در مناجات‌ها و دعاها سوز و گدازش به خوبی مشهود بود، لذا همواره سفارش می‌کرد:

«آقا امام زمان (عج) را فراموش نکنید و دست از دامن امام و روحانیت نکشید.»

به قدری به دعا و زیارات اهمیت می‌داد که حتی در وصیت‌نامه‌اش نیز سفارش می‌کند که به هنگام دفنم زیارت عاشورا و روضه‌ حضرت زهرا (س) را بخوانید.

چشم به مقام و موقعیت و مال و منال دنیا ندوخت و برای احیای آیین پاک خداوندی و یاری و دستگیری مظلومان، سختی‌ها را به جان خرید و در این راه از جان عزیزش گذشت.

ردانی‌پور همواره نزدیکان خود را در بعد تربیتی افراد خانواده مورد سفارش قرار می‌داد و در وصیت‌نامه‌ی خود برای تربیت فرزندانش تأکید کرده است:«همواره آنها را علی‌گونه و زهراگونه تربیت نمایید تا سعادت دنیا و آخرت را به همراه داشته باشند.»

او همیشه اعمال خود را ناچیز می‌شمرد و بر این مطلب تأکید داشت که می‌خواهد رفتنش به جبهه‌ها و گام برداشتن در این مسیر، صرفاً برای خدا باشد. به لطف و کرم عمیم خداوند امیدوار بود و همیشه دعا می‌کرد تا مجاهده‌اش کفاره گناهانش شود.

2 هفته پس از ازدواج، صدق و تلاش این روحانی عارف و فرمانده‌ شجاع در عملیات والفجر ۲ به نقطه‌ی اوج رسید و عاشقانه ردای شهادت پوشید و به وصال محبوب نایل شد. پانزدهم مردادماه سال 1362 بر پرونده‌ افتخارآفرین دنیوی یکی دیگر از سربازان سلحشور سپاه امام زمان (عج)، با شکوهی هر چه تمام‌تر، مهر تأیید نهاده شد و جسم پاکش در منطقه‌ حاج عمران مظلومانه بر زمین ماند و روح باعظمتش به معراج پرکشید؛ گرچه تا این تاریخ نیز ایشان در زمره‌ شهدای مفقودالجسد است.

سردار شهید مصطفی ردانی‌پور در وصیتامه خود آورده است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم. با حمد و ثنای حضرت سبحان و درود بی‌پایان خدمت مبلغین رسالتش خصوصا حضرت محمد (ص) و اولیایش ائمه معصومین (ع) به ویژه وجود مقدم حضرت حجت‌بن الحسن العسگری امام زمان (عج) و سلام و صلوات بر روح پاک تابناک بی‌بی دو عالم، ام‌لائمه فاطمه زهرا (س) و سالم بر خلیفه الله سمبل قرآن و ولایت عصاره‌ی اسلام جانشین بر حق امام عصر (عج) امام بزرگوار، خمینی عزیز و همه رهروان پاک راهش،‌خصوصا شهدای راه حق و عدالت.

سلام بر همه دوستان و توفیق پیوستن به یاران و دوستان، آنان که با هم پیمان شهادت بستیم با کمال شرمندگی و طلب عفو و بخشش از همه شما چند کلمه‌ای به عنان وصیت ذکر می‌کنم باشد که باعث آمرزشم شود و برایم طلب رحمت و بخشش بنمائید و بنی‌الاسلام علی کلمتین کلمه التوحید و توحید الکلمه‌ی پیاده کردن اسلام و لااله الا الله فقط در سایه‌ی وحدت قلوب است و پیشرفت در هر کار نیازمند وحدت در سایه ایمان است. اگرچه در اسلام مسئله جنگ از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، ولی اصل جنگ برای حفظ اسلام واحکام نورانی آن است، جهاد اکبرمثمر ثمر است.

عزیزان،‌ حال که همه چیزتان را گرانمایه‌ترین سرمایه‌ خود یعنی عمر پربهایتان را در جبهه‌های می‌گذرانید از این نعمت بزرگ کمال استفاده را برای خودسازی و مبارزه با نفس بنمایید، خصوصا آن کسانی که مسولیتی دارند و با خون شهدا و ایثار و استقامت و کار و تلاش سربازان گمنام نام و عنوانی پیدا کرده‌اند، مواظب خود باشند. اخلاق اسلامی را رعایت کنید و بدانید که هر که بامش بیش، برفش بیشتر.

با دوستان و برادران ایمانی خود در راه خدا محبت بورزید و برای خدا از یکدیگر درگذرید، همانگونه که انتظار دارید خدا شما را ببخشد.

دوستان عزیز،‌ تنها راه رسیدن به سعادت، ترک محرمات وانجام واجبات است، راه قرب به خدا همین است و بس، سعی کنید بقیه‌ عمر را در کنار یکدیگر برای رسیدن به خدا و لقاء الله و جلب رضایت حضرت حق و خشنودی ولیش، حجت‌ حق، بگذرانید.

دست یکدیگر را بگیرید و راه شهدا که همان راه رسیدن به خدای متعال است ادامه دهید،‌ با دشمن درون و برون برای خدا مبارزه کنید،‌ نفس سرکش را مهار کرده و آن را پایمال نمایید که هر ضرر و بدی که به انسان برسد از نفس اماره است. بهر جهت نزدیک غروب آفتاب است و وقت نماز،‌از شما می‌خواهم مرا عفو کنید و از هرچه بدی از من دیده‌اید درگذرید و روح مرا با وحدت و صمیمیت و اخوت خودتان شاد نمایید.

 
 بهترین شیوه مصرف شیر برای جذب بهتر/تشویق به خودکشی شیوه ای برای بازاریابی!/مروری بر وزاری بهداشت در طول تاریخ انقلاب/دانستنیهای عجیب از زغال اخته
 
 
 
 : انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *