چابهار میزبان جشنواره گردشگری موج سواری/ راه ارتباطی یاسوج به اصفهان/ اشتغالزایی در دهلران/ کاهش حاصلخیزی خاک مازندران
به گزارش گروه فضای مجازی ، چابهار میزبان جشنواره گردشگری موج سواری، راه ارتباطی یاسوج به اصفهان، اشتغالزایی در دهلران، کاهش حاصلخیزی خاک مازندران و ... را در بسته خبری در استان ها چه خبر؟ دنبال کنید.
چابهار میزبان جشنواره گردشگری موج سواری
فارس: معاون گردشگری ادارهکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان گفت: سواحل چابهار و کنارک به عنوان قدمگاه موجهای اقیانوسی ظرفیت ویژهای برای انجام ورزشهای آبی خصوصا موج سواری دارند که فرصت ویژهای برای معرفی بیشتر این استان فراهم کرده است.
مجتبی میرحسینی گفت: در سال گردشگری سیستان و بلوچستان با تاکید بر پدیدههای خاص استان، رویدادهای گردشگری با همکاری دستگاههای اجرایی،بخش خصوصی و جوامع محلی با هدف جذب گردشگر، افزایش شهرت استان و معرفی ظرفیت های ناشناخته سیستان و بلوچستان برنامه ریزی شده است.
معاون گردشگری ادارهکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان گفت: سواحل چابهار و کنارک به عنوان قدمگاه موجهای اقیانوسی ظرفیت ویژه ای برای انجام ورزشهای آبی خصوصا موج سواری دارند که فرصت ویژه ای برای معرفی بیشتر استان را برای ما فراهم کرده است.
میرحسینی اعلام کرد: موج سواری خاص این استان است لذا با اقدامات تبلیغی و آموزشی و برگزاری فم تور برای گروههای مختلف مرجع گردشگری ایران در دوسال گذشته توانستیم تاحدودی توجه ویژه گردشگران داخلی و خارجی را به این منطقه جلب کنیم.
میرحسینی اعلام کرد: با همکاری انجمن موج سواری جمهوری اسلامی ایران واداره کل ورزش و جوانان نشست برنامه ریزی این رویداد مهم در اداره کل میراث فرهنگی استان برگزار شد.
معاون گردشگری گفت: تور آشناسازی با آثار و جاذبههای گردشگری چابهار و کنارک، دورۀ تفریحی و آموزشی موجسواری، دورۀ مقدماتی مربیگری موجسواری، دوره مربیگری درجه سه موج سواری ،دورۀ امداد و نجات دریایی مختص موجسواری با مدرک فدراسیون جهانی ISA برای بانوان و آقایان با حضور مدرسین فدراسیون جهانی بخشی از برنامههای این جشنواره است.
وی برگزاری دورههای آموزشی کارآفرینی و اشتغال، تاثیر موج سواری درمعرفی وتغییر تصویر ذهنی نسبت به استان و بهبود معیشت جوامع محلی را از دیگر برنامه های جشنواره گردشگری موج سواری اعلام کرد.
میرحسینی خاطرنشان کرد:علاوه بر برنامههای متعدد گردشگری از جمله شرکت در نمایشگاههای داخلی و خارجی، تبلیغات در استانهای گردشگر پذیر، ایجاد دفاتر اطلاعرسانی در برخی از استانها، ایجاد واحدهای بوم گردی در روستاها، افزایش دفاتر خدمات مسافرتی گردشگری،آموزش فعالان گردشگری،افزایش ظرفیت اقامت و استانداردسازی تاسیسات گردشگری، تبلیغات در فضای مجازی و غیره تا پایان سال رویدادهای متنوعی را پیشبینی کرده ایم که امیدواریم مجموعه اقدامات برنامهریزی شده با مشارکت مردم در توسعه گردشگری پایدار استان موثر باشد.
آموزشهای فنی و حرفهای در راستای اشتغال برای جوانان دهلران
مدیر آموزش فنی و حرفهای دهلران گفت: آموزشهای فنی و حرفهای دهلران زمینه اشتغال جوانان را فراهم کرده است.
مجتبی عنبری گفت: آموزشهای فنی و حرفهای دهلران زمینه اشتغال جوانان را فراهم کرده است.
مدیر آموزش فنی و حرفهای دهلران از اشتغال کار آموزان این مرکز خبر داد و گفت: افرادی که در مرکز فنی و حرفهای این شهرستان آموزشهای لازم را دریافت کردهاند توانستهاند جذب بازار کار شوند.
عنبری ابراز امیدواری کرد، آموزشهای این مرکز بر حسب نیاز منطقهای و شرایط بازار کار انجام شود به طوریکه در سه سال گذشته و کلید خوردن گاز کشی به این شهرستان 60 نفر از 100 نفر کارآموز این مرکز در حوزه گازکشی مشغول به کار شدند.
وی ادامه داد: با توجه به شرایط آب و هوایی منطقه و استفاده از کولرگازی در این شهرستان اکثر کارآموزانی که در دوره تعمیر کولرگازی مهارت لازم را دیدهاند اقدام به اشتغال در زمینه تعمیر کولرگازی کردهاند.
عنبری همچنین گفت: دربحث برق صنعتی و جوشکاری گاز آرگون افراد قابل توجهی در شرکت نفت ایلام و عسلویه مشغول به کار شدند.
وی در خصوص اشتغال بانوان نیز یادآورشد: با توجه به رایگان بودن کلاسهای فنی حرفهای فرصت ویژهای برای کسب مهارت و اشتغال فراهم شده و کارآموزان در بخش بانوان موفق به خوداشتغالی در زمینه طراحی دوخت و مراقبت و زیبایی و صنایع دستی از قبیل معرق ،چرم،کیف دوزی شدهاند.
وی افزود: امیدواریم بتوانیم با برگزاری دورههای رایگان آموزشهای فنی حرفهای شاهد اشتغال و کسب درآمد مطلوب برای کارآموزان این مرکز باشیم.
کاهش حاصلخیزی خاک با آتش زدن زمینهای شالیزاری
ایسنا: مدیر هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: آتش زدن زمینهای شالیزاری حاصلخیزی خاک را کاهش میدهد.
«مجید بهادری» گفت: گیاهان برای رشد خود بسیاری از عناصر غذایی را از زمین جذب و در شاخهها، برگهای خود و دانه ذخیره میکنند.
او گفت: در برخی موراد دیده شده که کشاورزان شلتوکهای مزارع خود را آتش میزنند که این عامل موجب میشود عناصر غذایی موجود در ساقه و برگ گیاه از چرخه برگشت به خاک خارج شود و درنتیجه نمیتوان از مزایای این موارد موجود در خاک استفاده کرد.
مدیر هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: اگر اندام هوایی گیاه به خاک اضافه شود علاوهبر موادغذایی موجب افزایش مواد آلی خاک نیز میشود و در دراز مدت در صورت آتش زدن مزارع این مواد و ظرفیت نگهداری آب کاهش مییابد.
بهادری گفت: سیستم زراعی با توجه به اینکه یک اکوسیستم طبیعی است و موجودات میکروسکوپی مانند باکتریها، قارچها، کرمهای خاکی و ریزجاندارانی نیز در خاک وجود دارند که در حاصلخیزی خاک و تعامل سودمند موجود در آن نقش موثری دارند و این موجب افزایش تبادل مواد اکولوژیک در خاک میشود.
وی یادآور شد: با آتشسوزی خاک، ریزوسفر که محیط رشد ریشه است از میان میرود و در درازمدت موجب کاهش عملکرد و مواد آلی و معدنی در لایه سطحی خاک شده و در نهایت موجب کاهش حاصلخیزی خاک میشود.
مدیر هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه آتش زدن کاه و کلش موجب آلودگی محیط زیست و نیز ایجاد مشکلات تنفسی برای انسانها میشود، یادآور شد: آتش زدن کاه و کلش موجب افزایش پی اچ خاک میشود و دانهبندی و تخلخل خاک نیز از میان میرود و به مرور زمان اثرات سویی بر رشد گیاه و میکروارگانیسمهای موجود در خاک میشود.
مرکز هواشناسی دریایی کشور در بندرانزلی راه اندازی می شود
مدیرکل هواشناسی گیلان در دیدار با فرماندار بندر انزلی گفت: در راستای تقویت پدافند غیر عامل،مرکز هواشناسی دریایی کشور در بندرانزلی راه اندازی خواهد شد که مذاکراتی هم با سازمان مدیریت و برنامه ریزی بعمل آمده است.
بهمن کمانگر در دیدار با فرماندار بندر انزلی در خصوص توانمندی های هواشناسی و راه اندازی مرکز هواشناسی دریایی کشور در بندرانزلی مذاکره کرد.
مدیرکل هواشناسی استان گیلان افزود: مرکز هواشناسی در بندر انزلی از قدمت طولانی برخوردار است و به جهت موقعیت طبیعی تاکنون ارائه دهنده اطلاعات مطلوبی در زمینه دانش هواشناسی بوده است.
او گفت: تنها شناور هواشناسی، در شهرستان بندرانزلی است که می تواند با کسب اطلاعات دریایی کمک شایانی به صیادی پرورش ماهی و شناسایی زیستگاه های ماهیان کند.
کمانگر گفت: این شناور، توانایی شناسابی اطلاعات مورد نیاز تا عمق هزار متر را دارا است و از انزلی تا رودسر و انزلی تا آستارا را تحت پوشش فعالیت خود دارد که با حمایت مالی،استان گلستان را نیز می تواند تحت پوشش قرار دهد.
مدیر کل هواشناسی گیلان، به اهمیت علم هواشناسی در زمینه های مختلف اشاره کرد و گفت:آنچه که مهم است شناخت جایگاه هواشناسی دریایی است که باید مورد توجه قرار گیرد، به همین جهت در راستای تقویت پدافند غیر عامل، مرکز هواشناسی دریایی کشور در بندرانزلی راه اندازی خواهد شد که مذاکراتی هم با سازمان مدیریت و برنامه ریزی بعمل آمده است.
وی افزود: این مرکز که اطلاعات هواشناسی جهانی را جمع آوری و بین مراکز استان ساحلی کشور توزیع میکند، از اهمیت ویژهای برخوردار است.
کمانگر همچنین از اهمیت هواشناسی در صنعت گردشگری ساحلی یاد کرد و افزود: طرحی در دست اقدام است که با همکاری مخابرات و دیگر دستگاه های مرتبط درصدد اطلاع رسانی به مسافرین محترم در بهره برداری از دریا هستیم تا در مواقع طوفانی شنا در دریا که خطر جانی دارد را از سوی مسافرین شاهد نباشیم.
در این نشست میرشمس مومنی زاده، فرماندار بندر انزلی بر شناسایی خدمات اطلاعاتی هواشناسی به مردم و مسئولین تاکید کرد و گفت: با توجه به اینکه اهمیت علم هواشناسی برای مردم ما هنوز ناشناخته است، نیاز است در معرفی آن بکوشیم و دراین مسیر، ما بهعنوان نماینده دولت برای هر نوع همکاری آمادگی خود را اعلام میکنیم.
۳۶ درصد از اراضی استان زنجان جزو اراضی بیابانی است
مهر: معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان گفت:حدود ۳۶ درصد از اراضی زنجان حدود ۷۹۰ هکتار جزو اراضی بیابانی و یا دارای شرایط و پتانسیل بیابانی شدن است.
جمال موسوی به وضعیت بیابان زایی در استان زنجان اشاره کرد و افزود: حدود ۳۶ درصد از اراضی استان زنجان حدود 790هزار هکتار جزو اراضی بیابانی و یا دارای شرایط و پتانسیل بیابانی شدن است.
وی اظهار کرد: این میزان اراضی بیابانی نگران کننده است و درصورت عدم مدیریت مناسب برای کنترل و حفاظت و احیای اراضی بیابانی اولا وسعت این اراضی گشترش می یابد.
معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی استان زنجان گفت: استان زنجان با توجه به اقلیمی که دارد در شرف بیابانی شدن قرار دارد و با تبخیر زیاد آب و کاهش بارندگی فرآیند بیابانی شدن تشدید میشود و در حدود ۶۰ درصد مساحت کشور جزو مناطق بیابانی به شمار میرود و عامل انسانی و اقلیمی در این امر بسیار مهم و تأثیرگذار است.
موسوی گفت: زنجان ازلحاظ منابع آبی جزو مناطق خشک است و با توجه به گرم شدن زمین، استان زنجان باید خود را برای مواجهه با خشکسالی آماده کند.
وی گفت: آبخیزداری عبارت است از مدیریت و بهره برداری هماهنگ، یکپارچه و قانونمند از منابع طبیعی، کشاورزی، انسانی و اقتصادی یک آبخیز، مشروط بر اینکه سرمایه اصلی آبخیز که همانا منابع اب و خاک است کاملاً حفظ شود و دچار تاپیر منفی نگردد.
معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان یاد آورشد: در استان زنجان یک سوم دنیا بارندگی و سه برابر تبخیر داریم و افزایش وقوع وزش باد و افزایش دما در استان زنجان بسیار محسوس است و باید از هماکنون به فکر کاهش سرعت بیابانی شدن در استان بود و اجرای طرحهای آبخیزداری و توسعه کشت نهال میتواند در این زمینه موثر باشد.
ورود خودرو «ون» تشریفاتی به ناوگان تاکسیرانی قرچک
فرماندار و رییس شورای ترافیک شهرستان قرچک از ورود خودرو «ون» تشریفاتی به ناوگان تاکسیرانی این شهرستان خبر داد.
مسعود مرسلپور صبح شنبه در حاشیه بازدید از ورود خودرو «ون»تشریفاتی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به حجم انبوه مسافر در ساعات آغازین روز در شهرستان قرچک جهت عزیمت به تهران و فرسودگی تاکسی های ون و توسعه این ناوگان در این شهرستان این جابجایی های مسافران با ون های جدید از ماه های آینده انجام میگیرد.
وی افزود: ون هایی که هم اکنون در حال جابجایی مسافران می باشند از کیفیت خوبی برخوردار نبوده و نارضایتی مسافرین را در برداشته، از این رو طی هماهنگی و تفاهم بین سازمان تاکسیرانی قرچک و شرکت مربوطه تعداد ۱۰۰ دستگاه ون ۱۳ نفره وارد ناوگان خواهد شد.
رییس شورای سازمان تاکسیرانی شهرستان قرچک گفت: عزم جدی در تامین خودروهای لوکس و با کیفیت جهت توسعه ناوگان حمل و نقل شهری و بین شهری شهرستان قرچک به منظور توسعه رفاه شهروندان وجود دارد و این حق مسلم مردم فهیم قرچک است که به منظور تردد از خودروهای شیک و ایمن استفاده کنند.
وی اظهار داشت: این خودرو علاوه بر بهره مندی از موتور و گیربکس پیشرفته دارای استاندارد آلایندگی یورو ۵، سیستم ترمز«EBD» و « ABS »، ظرفیت ۱۳ نفره، سیستم تهویه مطبوع و خدمات پس از فروش گسترده در سراسر کشور ویژه تاکسی، با گارانتی پنج ساله یا پیمایش 150هزار کیلومتری می باشد.
مرسلپور افزود: با توجه به تجربه های قبلی در ورود خودروی ون تاکسی فاقد شبکه ی خدماتی مناسب، سعی شده است ضمن معرفی یک محصول با کیفیت مناسب به دغدغه های تاکسی داران زحمتکش در خدمات پس از فروش این محصول توجه جدی شود.
وی در خصوص قیمت این خودرو گفت: ۶۰ درصد مبلغ خودرو به عنوان تسهیلات با بازپرداخت ۴۸ ماهه و نرخ تسهیلات ۱۸ درصد از جمله شرایط ویژه خرید جهت رفاه حال تاکسی داران است.
فرماندار و رئیس شورای ترافیک شهرستان قرچک در پایان گفت: نتیجه ی ورود ون تاکسی به ناوگان تاکسیرانی کاهش بار ترافیکی به همراه صرفه جویی مصرف سوخت کشور و تامین درآمد مناسب برای رانندگان محترم تاکسی است.
داغ یک «زیرگذر» بر دل شهرک صنعتی خرمآباد
احداث زیرگذر در مسیر شهرک صنعتی شماره یک خرمآباد از مصوبات ستاد تسهیل لرستان بوده و این در حالی است که باگذشت سه سال هنوز این مصوبه اجرایی نشده است.
درحالیکه بسیاری از واحدهای صنعتی مستقر در شهرکهای صنعتی لرستان یا تعطیلشدهاند یا با ظرفیتهای بسیار پایین تولیدی کار میکنند، هنوز هم برخی مشکلات زیرساختی در این واحدها وجود دارد.
برخی از این زیرساختها ازجمله احداث زیرگذر در شهرک صنعتی شماره یک خرمآباد بهعنوان اولین شهرک صنعتی استان در حالی مغفول شده است که بهدفعات شاهد وقوع تصادفات در این مسیر بودهایم و صاحبان واحدهای تولیدی مستقر در این شهرک سالهاست که بهکرات این مشکل را در جلسات اختصاصی و عمومی استان با حضور مسئولان استانی مطرح کردهاند.
وقوع تصادفات منجر به فوت در مسیر شهرک صنعتی خرم آباد شهرک صنعتی شماره یک خرمآباد با مساحتی بالغبر ۳۰ هکتار در کیلومتر هفت جاده «کمربندی» خرمآباد - اهواز قرار دارد و بنا بر اظهارات صاحبان صنایع مستقر در این شهرک طی این سالها تصادفات زیادی که منجر به فوت هم شده در این محور رخداده است.
گفتنی است این شهرک کمترین مساحت شهرکهای صنعتی استان را دارد اما واحدهای کیفی و موفقی در این عرصه فعال هستند.
درمجموع مشکلاتی ازجمله نداشتن تصفیهخانه فاضلاب، پست فشارقوی برق و ...در این شهرک از دغدغههای صاحبان واحدهای مستقر در این شهرک است که البته هیچکدام از این مشکلات بهاندازه نداشتن یک زیرگذر برای ورود و خروج از شهرک صنعتی، صاحبان صنایع و کارکنان این شهرک را آزار نمیدهد.
حدود سه سال پیش هم در دیدار صاحبان واحدهای تولیدی شهرک صنعتی شماره یک خرمآباد با هوشنگ بازوند استاندار لرستان، مقرر شد که اداره کل راه و شهرسازی لرستان نسبت به ساخت یک زیرگذر و بهصورت اولویتدار اقدام کند.
ایجاد زیرگذر یکی از ضروریات این شهرک و دغدغه فعالان این قسمت استاما پس از گذشت حدود سه سال این طرح بهصورت نیمهکاره در جاده ورودی شهرک صنعتی شماره یک رهاشده است و خود نیز به معضل دیگری برای تردد در این مسیر تبدیلشده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان در این زمینه به خبرنگار مهر میگوید: ایجاد زیرگذر یکی از ضروریات این شهرک و دغدغه فعالان این قسمت است.
محمدرضا صفی خانی میافزاید: ساخت زیرگذر در این منطقه از مصوبات ستاد تسهیل است و مطالبه جدی بخش خصوصی در این منطقه است و صنعت گران فعال در این شهرک نیز میخواهند که این مصوبه اجرایی شود.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی لرستان نیز در این زمینه به خبرنگار مهر میگوید: درمجموع حدود ۳۸۰ واحد در شهرکهای صنعتی استان فعالیت دارند ولی فعالیت این واحدها محدود است.
بختیار رازانی میافزاید: برخی از واحدهای صنعتی استان با ۲۰ درصد، برخی با ۳۰ درصد، برخی با ۵۰ و یا شاید ۷۰ درصد ظرفیت اسمیشان تولید میکنند و این مسئله یکی از مشکلات اصلی واحدهای صنعتی استان است.
ساخت یک زیرگذر در شهرک صنعتی شماره یک خرمآباد بسیار ضروری است وی ادامه میدهد: درواقع این واحدها با ظرفیت نهاییشان فعالیت نمیکنند ولی مشکلات زیرساختی نیز در برخی از این واحدها وجود دارد و بهخصوص ساخت یک زیرگذر در شهرک صنعتی شماره یک خرمآباد بسیار ضروری است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی لرستان اظهار میکند: بهموجب ماده ۸۱ قانون الحاق ارگان های خدمات رسان ازجمله آب، برق، گاز و ... باید امکانات را تا درب شهرکهای صنعتی، مهیا کنند که بر این اساس اداره کل راه و شهرسازی استان هم باید نسبت به ساخت و تکمیل زیرگذر در این منطقه اقدام کند.
رازانی میگوید: همچنین ساخت این زیرگذر دارای مصوبه ستاد تسهیل است که باید در مورد آن اقدام لازم صورت بگیرد که در این زمینه تصور میشود اداره کل راه و شهرسازی بهصورت یک اولویت به این پروژه نگاه نمیکند.
اداره کل راه و شهرسازی استان مشکل معارضین محلی را عامل اصلی اجرا نشدن این زیرگذر عنوان میکند وی اضافه میکند: راه و شهرسازی نباید نگاه اهم فی الاهم به این پروژه داشته باشد و این پروژه را یکی از ضروریات این منطقه بداند.
وی ادامه میدهد : اداره کل راه و شهرسازی استان مشکل معارضین محلی را عامل اصلی اجرا نشدن این زیرگذر عنوان میکند که انتظار میرود در این زمینه پیگری های لازم انجام شود.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان میگوید: تقریباً زیرساختهای شهرک صنعتی شماره یک خرمآباد در حال تکمیل هستند که البته به دنبال احداث یک ایستگاه آتشنشانی در این مجموعه هستیم که مجوزهای لازم اخذشده و عملیات اجرایی آن امسال و یا اوایل سال آینده آغاز خواهد شد.
رازانی اضافه میکند: این شهرک مشمول قانون واگذاری به صاحبان صنایع شده است که از ۱۶ واحد راکد این شهرک چهار واحد در اختیار بانکها بوده که بانک صنعت و معدن سه واحد را به دلیل بدهی مالی در اختیار گرفته است.
وی ادامه میدهد: بههرحال تکمیل هرچه سریعتر این زیرگذر کمک شایانی به صنعتگران مستقر در شهرک صنعتی شماره یک خرمآباد خواهد کرد و در حال حاضر نیز رمپها و اقدامات ایمنی این پروژه اجرانشده است که امیدواریم با حمایت مسئولان استان شاهد تکمیل این زیرگذر باشیم.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان اظهار میکند: طبق قانون نحوه واگذاری شهرکهای صنعتی این شهرک به شرکت خدمات عمران متشکل از صاحبان صنایع مستقر در این شهرک صنعتی واگذارشده و اداره امور آن بر عهده این شرکت خدمات است.
اما مدیرکل راه و شهرسازی استان مشکل اصلی تکمیل نشدن این زیرگذر را وجود معارضین محلی عنوان میکند.
علی علیخانی می گوید: تاکنون پنج بار پیمانکار برای بررسی و رفع مشکل اقدام و پیگیری کرده است که متأسفانه به نتیجه نرسیده است.
وی ادامه میدهد: معارضین محلی حاضر نیستند که زمین لازم برای ایجاد رمپ و سایر ملزومات را به قیمت کارشناسی در اختیار راه و شهرسازی قرار دهند.
اگر زمین را به قیمت کارشناسی دادگستری در اختیار ما قرار دهند بهسرعت این پروژه تکمیل میشودمدیرکل راه و شهرسازی استان میگوید: اگر این افراد زمین را به قیمت کارشناسی دادگستری در اختیار ما قرار دهند بهسرعت این پروژه تکمیل میشود.
علیخانی میافزاید: این افراد قیمتهای غیرمنطقی برای واگذاری زمین اعلام میکنند و حتی موضوع را مشاور استاندار در این زمینهها اعلام کردهایم.
وی ادامه میدهد: اگر معارضین در مورد قیمت کارشناسی توافق کنند این زیرگذر بهزودی تکمیل میشود.
تکمیل این زیرگذر در شرایطی به علت وجود معارض به حال خود رهاشده و نیمهکاره مانده است که علاوه بر اینکه ایجاد آن از مصوبات ستاد تسهیل استان است، روزانه شاهد تردد بسیاری از مدیران و مسئولان ارشد استان، نمایندگان مجلس و...به این شهرک هستیم و بارها علاوه بر صدای اعتراض صاحبان واحدهای تولیدی این شهرک، مسئولان استان شخصاً از این منطقه رفتوآمد کردهاند و بهصورت کامل بر ضرورت ایجاد این زیرگذر اشراف دارند.
از سویی به علت فاصله بسیار نزدیک این شهرک با برخی روستاهای اطراف، زندان مرکزی خرمآباد و ...قطعاً نقش مؤثری در تردد و کاهش خطر تصادف مسافران و خودروها در این قسمت دارد.
"مهارتآموزی" بیکاری را کاهش میدهد
تسنیم: مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان با بیان اینکه "مهارتآموزی" بیکاری را کاهش میدهد گفت: یکهزار و ۹۳ نفر در استان سمنان از ابتدای سال جاری تاکنون مشغول به کار شدند.
اسماعیل غنیان صبح امروز در پنجمین جلسه کارگروه تخصصی اشتغال استان سمنان اظهار داشت: از ابتدای سالجاری تاکنون بالغبر 805 نفر مرد و 288 نفر زن در بازار کار صاحب شغل شدند.
وی مجموع افرادی که در استان سمنان از ابتدای سال 96 تاکنون مشغول به کار شدند را بالغبر یکهزار و 93 نفر اعلام کرد و افزود: اشتغالزایی یکی از مهمترین دغدغههای دولت یازدهم بوده است و این مهم در دولت دوازدهم نیز تداوم دارد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان بیان کرد: 68 درصد از افرادی که در بازار کار صاحب شغل شدند دارای مدرک تحصیلی دیپلم و زیر دیپلم هستند.
وی با بیان اینکه 32 درصد آنان از فارغالتحصیلان بودند خاطرنشان کرد: 64 درصد از این افراد فاقد مهارت و 36 درصد دارای مهارت لازم برای اشتغال بودند.
غنیان با تأکید بر لزوم مهارتآموزی در افراد جویای کار بیان کرد: مهارت و تخصص دو فاکتور مهم برای اشتغال است و افراد جویای کار باید این دو را در خود تقویت کنند.
وی با اشاره به اجرای طرح کارورزی دولت در استان سمنان اذعان کرد: در سال 96 طرح کارورزی دولت برای اجرا در سراسر کشور برنامهریزیشده است که به همت مسئولان دستگاههای اجرایی و مشارکت واحدهای تولیدی و صنعتی در استان سمنان نیز برگزار میشود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سمنان با تأکید بر لزوم مشارکت واحدهای تولیدی و صنعتی در اجرای این طرح بیان کرد: واحدهایی که ظرفیت جذب فارغالتحصیلان دانشگاهی را دارند باید در سامانه کارورزی ثبتنام کنند تا متقاضیان بتوانند واحد مربوط به رشته تحصیلی خود را در این سامانه انتخاب کنند.
یاسوج به شبکه آزاد راه "اصفهان-شیراز" متصل میشود
نماینده مردم شهرستانهای بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به اقدامات انجام شده توسط مسئولان و متولیان امر یاسوج به شبکه آزاد "اصفهان-شیراز" متصل میشود.
غلاممحمد زارعی گفت: اتصال یاسوج به شبکه آزاد راه "اصفهان-شیراز" از دو محور مطالعه و چند روز پیش نیز آگهی آن منتشر شد که منتظر حضور سرمایهگذار و نهایی شدن پروژه هستیم.
وی با بیان اینکه استان کهگیلویه و بویراحمد آزاد راه ندارد عنوان کرد: این استان از اعتبارات سالانه آزاد راههای کشوری ریالی بهرهمند نمیشود و باید در این زمینه تدبیری لازم و فوری اندیشیده شود.
زارعی از موافقت وزارت راه و شهرسازی با اتصال یاسوج به آزاد راه" اصفهان-شیراز" خبر داد و افزود: با اجرای این پروژه استانهای جنوبی به مرکز کشور متصل شده و به طور حتم در توسعه کهگیلویه و بویراحمد نقش بهسزایی دارد.
وی ابراز کرد: استان کهگیلویه و بویراحمد دارای 131 کیلومتر بزرگراه، 471 کیلومتر راه اصلی، 923 کیلومتر راه فرعی و هزار و 369 کیلومتر راه روستایی بوده و البته رشد جادهای این استان متناسب با رشد افزایش تولید، مصرف وسایل نقلیه و افزایش حجم ترافیک نیست.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی افزود: در زمینه راهسازی در استان کهگیلویه و بویراحمد در بخشهای مختلف اعم از راههای روستایی، اصلی و فرعی شاهد کارهای بزرگی هستیم به گونهای که هم اکنون بخشی اعظمی از روستاهای این استان از نعمت جاده مناسب بهرهمند هستند.
جراحی موفق مانع از قطع انگشتان کودک دو ساله قزوینی شد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: در یک عمل جراحی موفق در بیمارستان شهید رجایی قزوین انگشتان دست کودک قزوین ترمیم شد و از قطع شدن نجات یافت.
منوچهر مهرام در جمع خبرنگاران اظهار داشت: انگشتان یک کودک دو ساله قزوینی که در چرخ گوشت گیر کرده بود با تلاش پزشکان مجرب دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین و پرسنل بیمارستان شهید رجایی مورد عمل جراحی قرار گرفت.
وی افزود: انگشتان دست این کودک که به نحو دلخراشی از پوست آویزان شده بود در یک عمل موفق ترمیم شد و از قطع شدن نجات یافت و پس از گذراندن دوره درمان به صورت کامل بهبود پیدا میکند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین با بیان اینکه استان قزوین در زمینه پزشکی یکی از استانهای موفق است عنوان کرد: مرکز آموزشی درمانی بیمارستان شهید رجایی یکی از بیمارستان مجهز و خوب در رسیدگی به موارد اورژانسی استان قزوین است.
مهرام بیان کرد: مادر این کودک معصوم هم که به شدت از این حادثه متأثر شده بود پس از شنیدن موفقیتآمیز بودن عمل جراحی از پزشک معالج و پرسنل بیمارستان تقدیر کرد.
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.