رنگ آمیزی آجیل با رنگ‌های غیر مجاز/ گول ظاهر خوراکی‌ها را نخورید

6:24 - 13 مرداد 1396
کد خبر: ۳۳۴۶۲۳
رئیس انجمن علوم وصنایع غذایی ایران گفت: پر رنگی بسیاری از آجیل های به اصطلاح مرغوب و صادراتی، حاصل  رنگ های اضافه شده به خوراکی جات است  که بیش از حد مجاز و یا با ترکیبات شیمیایی  به محصول اضافه شده است.

برچسب ها: رنگ های خوراکی

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *