واردات روغن پالم کاهش یافت
به گزارش گروه جامعه ،سمیره صباح با اشاره به مدیریت کلان مقتدر، منسجم و تخصصی در سازمان غذا و دارو، افزود: طی چهار سال اخیر در شاخصهای مرتبط با فرآوردههای غذایی مانند کاهش واردات پالم و تشخیص سموم محصولات سلامت محور شاهد اقدامات قابل توجهی بوده ایم.
وی ادامه داد: نگرانیهایی در گذشته نه چندان دور درباره سموم محصولات کشاورزی وجود داشت، اما اکنون سازمان غذا و دارو توان مطلوبی در پایش سموم محصولات دارد به گونهای که اکنون شاهد افزایش دو برابری دقت و سرعت در تشخیص سموم محصولات سلامت محور کشور هستیم.
صباح یادآور شد: همچنین کاهش مصرف روغن پالم در کشور با نظارت و پیگیریهای سازمان غذا و دارو و برخورد با تولیدکنندههای لبنیات متخلف و معرفی آنها به دستگاه قضایی از مهمترین اقدامات سازمان غذا و دارو در راستای حفظ ایمنی و سلامت مصرف کنند گان بوده است.