با رویکرد تخریبی در رقابت اپراتورها مخالفم/ مردم تصور نکنند اپراتورها کم فروشی می کنند
به گزارش گروه اقتصاد ، محمود واعظی امروز در مراسم رونمایی از فاز 3 شبکه ملی اطلاعات، با مقایسه خدمات اپراتورهای فعال در ایران گفت: اپراتورها باید تلفیقی از بسته صوت و دیتا ایجاد کنند. جای بستههای ترکیبی صوت و دیتا در سبد محصولات یکی از اپراتورها خالی است. این در حالی است که اپراتور دیگر، علاوه بر ارائه بستههای ترکیبی صوت، پیامک و دیتا به مشترکان خود، امکان ساخت بسته ترکیبی دلخواه توسط خود مشترک را نیز فراهم کرده است.
وی با بیان اینکه مردم در حال حاضر از دیتا استفاده زیادی میکنند، افزود: از زمانی که فایلهای ویدئویی آمده مردم تصور میکنند که اپراتورها کمفروشی میکنند و نمیدانند که دانلود دقیق ویدئو به اندازه سه کتاب است. هر آنچه ما در وزارت ارتباطات و شرکتها انجام میدهیم برای رضایت مردم است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین با بیان اینکه در ایران شاهد دستاوردهای خوبی هستیم، گفت: در ذهنیت برخی این است که اگر اپراتورها سرمایهگذاری کنند، باید تنها برای خدمات صوت و دیتا استفاده شود. در حالی که در خارج از کشور از شبکه حداکثر بهرهبرداری را میکنند.
واعظی با بیان اینکه ما در کشور جوانان مستعد و شبکههای خوبی داریم که از این سرمایهها تاکنون به درستی استفاده نشده است، افزود: در حال حاضر تحولات در کشور به سرعت رخ میدهد و فرهیختگان فارغالتحصیلان ما در این حوزه فعال هستند.
وی با اشاره به اهمیت کمکاری دولت، بخش خصوصی و دانشگاهها اظهار کرد: این سه بخش باید با یکدیگر همکاری کنند زیرا در غیر این صورت نمیتوانند به توسعه فعالیتها بپردازند. دولت نیز هر چه قانون و مقررات و منابع داشت باشد، به تنهایی توسعه نمییابد و به همکاری بخش خصوصی و دانشگاهها نیازمند است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه باید فعالیت بخش خصوصی را تسهیل کنیم، افزود: اگر رقابت از مسیر خود خارج شد، باید آن را هدایت کنیم. آینده کشور در اختیار بخش خصوصی است و دولت به دنبال تصدیگری نیست بلکه میخواهد تصدیگری را به صفر برساند. اگر از همان ابتدا خصوصیسازی به درستی انجام میشد، باعث ایجاد تحول میشد. بنابراین ما باید به بخش خصوصی توجه ویژهای داشته باشیم و از آنها حمایت کنیم تا اقتصاد را شکوفا کند.
واعظی ادامه داد: هیچ کشوری نمیتواند ادعا کند میتواند منابع همه چیز را تامین کرده و توسعهاش را تضمین کند مگر اینکه به نخبگان متوسل شود. امروز فعالیتهای دانشبنیان است که خلق ثروت میکند و ما حتما باید به بخش خصوصی و دانشگاهها بها دهیم.