واردات برنج ویتنامی در انتظار تاییدیه وزارت بهداشت / صادرات 395 میلیون دلاری ایران به ویتنام

16:05 - 25 تير 1396
کد خبر: ۳۲۹۳۴۴
دسته بندی: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
رئیس سازمان توسعه تجارت از افزایش رقم صادرات ایران به ویتنام در 4سال اخیر خبر داد و گفت: در سال 92 صادرات غیر نفتی ایران به ویتنام رقمی حدود 185 میلیون دلار بوده اما در 4 سال اخیر این رقم به 395 میلیون دلار رسیده است.

واردات برنج ویتنامی پشت در وزارت بهداشت / صادرات 395 میلیون دلاری ایران به ویتنامبه گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، مجتبی خسرو تاج در حاشیه نهمین اجلاس کمیسیون اقتصادی مشترک ایران و ویتنام اظهار کرد: در سال 92 صادرات غیر نفتی ایران به ویتنام رقمی حدود 185 میلیون دلار بوده اما در 4 سال اخیر این رقم به 395 میلیون دلار رسیده است.


رئیس سازمان توسعه تجارت افزود: یکی از ویژگی‌های صادرات غیر نفتی ایران به ویتنام تنوع اقلام بوده و در آمارهای منتشر شده مشتقات نفتی و میعانات گازی وجود ندارد و عمدتا محصولات غیر نفتی شامل انواع کالاهایی که در صنعت پتروشیمی، غذایی تولید و محصولات فلزی تولید می‌شود، بوده است.


وی در ارتباط با واردات برنج به ایران از کشور ویتنام، گفت: در زمانی این واردات صورت پذیرفته و ویتنامی‌ها برای آن که تراز تجاری تا حدی جبران شود قرار است این محصول در آینده به ایران وارد شود البته به دلیل آن که هنوز وزارت بهداشت تاییده لازم را برای واردات از این کشور صادر نکرده هیچ وارداتی از این کشور توسط واردکنندگان و وزارت جهاد کشاورزی انجام نگرفته است.


خسرو تاج ادامه داد: در سال گذشته کل واردات ایران از کشور ویتنام رقمی حدود 40 میلیون دلار بوده به همین دلیل تراز 2 کشور بدون احتصاب نفت تراز مثبتی بوده است.


وی تاکید کرد: در نهمین اجلاس کمیسیون اقتصادی مشترک ایران و ویتنام تاکید کشورمان بر همکاری‌های بانکی بوده و رئیس کل بانک مرکزی ویتنام و چند بانک مطرح این کشور مزاکرات خوبی با بانک‌های ایرانی انجام داده‌اند تا بتوانیم ترتیبات بانکی را پوشش دهیم.


رئیس سازمان توسعه تجارت تصریح کرد: این ترتیبات بانکی به برخی از شرکت‌های مهندسی ایرانی فعال در حوزه سد سازی کشور ویتنام کار میکنند کمک شایانی خواهد بود زیرا برای انجام پروژه و دریافت پیش پرداخت مجبور به صدور ضمانت نامه هستند که این ضمانت نامه‌ها از طریق بانک‌ها صورت خواهد پذیرفت.


گفتنی است ایران در زمینه شیلات مراودات خوبی با کشور ویتنام داشته و انتظار می‌رود سطح معاملات دو کشور در این زمینه بالا رود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *