بررسی طرح راه‌اندازی خط کشتی‌رانی مسافری بین ایران و روسیه/ برجام یک «مدل» است؟!/ پاپیون؛ فیلم سینمایی مورد علاقه رئیس اسبق

15:57 - 24 تير 1396
کد خبر: ۳۲۸۹۶۸
طرح راه‌اندازی خط کشتی‌رانی مسافری بین ایران و روسیه در سفر سنایی به اولیانوفسک بررسی شد.

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، ، رسانه‌ها در فضای خبری روزانه خود اخبار اختصاصی و عمومی مختلفی را منتشر می‌کنند که این اخبار بعضا فقط در یک رسانه منتشر شده است. گروه فضای مجازی در نظر دارد هر روز اخبار منتخب فضای مجازی را از سایت‌ها و خبرگزاری‌ها و حتی کانال‌های تلگرامی مختلف جمع‌آوری کرده و در قالب یک بسته خبری منتشر کند. در این بسته همه خبر‌ها و آیتم‌ها با ذکر منبع منتشر می‌شوند و انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست.

بررسی طرح راه اندازی خط کشتی رانی مسافری بین ایران و روسیه در سفر سنایی به اولیانوفسک

مهدی سنایی سفیر ایران در روسیه در ادامه برنامه سفر به استان های روسیه که در جهت شناسایی ظرفیت های استان های روسیه و نیز توسعه مناسبات استانی ایران و روسیه صورت می پذیرد، اواخر هفته گذشته با دعوت سرگئی مارازوف استاندار استان اولیانوفسک روسیه، به این استان سفر کرد. سفیر ایران در روسیه طی این سفر علاوه بر ملاقات با استاندار و مقامات این استان از مراکز فرهنگی و صنعتی این استان بازدید و با تجار و صاحبان صنایع این استان دیدار و گفت‌وگو کرد. راه‌اندازی خط کشتی رانی مسافری بین ایران و استان اولیانوفسک روسیه از طریق رودخانه ولگا، معرفی یکی از استان های کشور به عنوان همکار استانی استان اولیانوفسک، پروژه سرمایه گذاری جمهوری اسلامی ایران در تولید مخازن تحت فشار سی ان جی در منطقه صنعتی ویژه اولیانوفسک، راه اندازی مراکز لجستیک در ایران و استان اولیانوفسک با هدف تسهیل تبادل کالاهای دو کشور و نیز اجرای برنامه های فرهنگی بخشی از مباحث مطرح شده و توافقات بدست آمده در ملاقات سنائی و استاندار اولیانوفسک بود. استان اولیانوفسک روسیه در سال 1943 با تصمیم شورای عالی شوروی و در بخش اروپایی روسیه و در ساحل رود ولگا تاسیس شد، مرکز این استان شهر اولیانوفسک است که نام آن بدلیل اینکه این شهر زادگاه ولادیمیر ایلیچ اولیانوف معروف به «لنین» بوده است، اولیانوفسک نام می گیرد. این استان یکی از استان های صنعتی روسیه محسوب می‌شود که صنایع ماشین سازی، تولید قطعات خودرو، تولید هواپیما، صنایع غذایی، کشاورزی، تولید سیمان، صنایع تولید انرژی الکتریکی، صنایع دفاعی و ... از جمله صنایع تولیدی این استان است. تقریباً 95 درصد کل اتوبوس های روسیه و 10 درصد خودروهای باری روسیه و نیز هواپیماهایی مانند «ایل-76»، «تو-204» و بزرگترین هواپیمای باری دنیا «آن-124 روسلان» از جمله محصولات صنعتی بارز این استان هستند.

بررسی طرح راه‌اندازی خط کشتی‌رانی مسافری بین ایران و روسیه/ برجام یک «مدل» است؟!

پاپیون؛ فیلم سینمایی مورد علاقه رئیس اسبق

سید عزت‌الله ضرغامی با بیان اینکه سینمایی پاپیون از فیلم‌های مورد علاقه من است و بارها آن را دیده و از ‌دیالوگ‌های ماندگار آن لذت برده‌ام، در تلگرامش نوشت:

«در یکی از سکانس‌های فیلم، مرد جزامی به پاپیون سیگار تعارف می‌کند. او پس از کمی تردید سیگار را از دست او می‌گیرد و به لب می‌گذارد. جزامی می‌گوید از کجا می‌دانستی جزام خشک واگیر نداره؟ پاپیون می‌گوید نمی‌دانستم!! در واقع پاپیون چاره‌ای جز پذیرش این ریسک نداشت. او که بعد از سختی‌های فراوان برای فرار از زندان و تحمل انواع شکنجه‌ها و بد رفتاری‌ها و خیانت طرف‌های معامله، به مرحله اعتماد به مرد جزامی رسیده است، باید دل به دریا بزند و بقیه امور را به سرنوشت بسپرد. این لحظات سرنوشت ساز در زندگی برای همه ما پیش می‌آید. باید بر خدا توکل کرد. ترس را کنار گذاشت و از ساحل دور شد تا به مقصد رسید. در مدیریت می‌گویند بزرگترین ریسک، ترک ریسک است!»

***پی نوشت*

«...فالله خیر حافظاً و هو ارحم الراحمین»

این عبارت معروف، مربوط به آیه 64 سوره مبارکه یوسف است. جایی که یعقوب در مقابل اصرار فرزندانش برای همراه بردن بنیامین بر زبان می‌آورد. او که یک بار طعم دروغ و خیانت برادران یوسف را چشیده است، نمی‌تواند به قول و قرار مجدد آنان در مورد تأمین سلامت بنیامین اعتماد کند ولی بر خدا توکل می‌کند و ریسک این پیشنهاد را می‌پذیرد. در روایت است که پس از به زبان آوردن این کلمات توسط یعقوب، خداوند فرمود: «به عزتم سوگند چون تو بر من توکل و اعتماد کردی، من هم قطعاً آن دو (یوسف و برادرش) را به تو بازمی‌گردانم (المیزان، ج۱۱، ص۲۱۶)

خیلی از اوقات یادمان می‌رود که یکی هم آن بالا، هوای ما را دارد و حتی دشمنان و مخالفان ما را وسیله محافظتمان قرار می دهد. محاسبه و تدبیر و تعقل یک حرف است و توکل به پروردگار و دور شدن از وسواس شیطان و ترس از آینده، حرف دیگری است.

بررسی طرح راه‌اندازی خط کشتی‌رانی مسافری بین ایران و روسیه/ برجام یک «مدل» است؟!

برجام یک «مدل» است؟!

مهدی محمدی در کانال تلگرامش نوشت: در یکی دور روز آینده مقاله ای مبسوط خواهم نوشت که تلاش می کند در سالگرد برجام از این توافق، «اسطوره زدایی» کند. برجام گرچه یک توافق جوان است ولی در همین مدت کوتاه، افسانه های فراوانی حول آن شکل گرفته و شکاف میان واقعیت و تبلیغات درباره آن بسیار عمیق شده است. در اینجا چند سوال کوتاه می پرسم، که در آن مقاله بسط خواهد یافت.
1- چرا با وجود برجام تحریم ها نه تنها باقی مانده بلکه رو به افزایش است؟
2- چرا برجام نه فقط مانع تحریم های جدید نشده بلکه به عاملی برای «حرکت آسان» آمریکا به سمت تحریم های جدید بدل شده است؟
3- چرا برجام هیچ گشایش اقتصادی معناداری در زندگی روزمره مردم ایجاد نکرده است؟
4- چرا صهیونیست ها به صراحت می گویند برجام به نفع آنها بوده و یک «خطر فوری» علیه آنها را بدون هزینه دفع کرده است؟
5- چرا هیچ کس نمی تواند اطمینان بدهد حتی پس از 10 سال وضعیت برنامه هسته ای ایران عادی خواهد شد؟
6- چرا با وجود برجام دولت آمریکا ابایی از «رسمی و علنی» سازی سیاست تغییر رژیم ندارد؟
7- چرا با وجود همه اینها، عده ای اصرار دارند بگویند برجام یک «مدل» است؟

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *