غربیها تروریسم را به دو دسته خوب و بد تقسیم کردهاند/ باید تعریف واحدی از تروریسم در سطح جهانی به دست آید
به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی به نقل از روابط عمومی دادستانی کل، در دیدار دادستان کل کشور و یورگن اشتاک دبیر کل سازمان اینترپل بر ضرورت دستیابی جامعه بین الملل به تعریف مشخص و واحدی از پدیده تروریسم تاکید شد.
حجت الاسلام والمسلمین منتظری در این زمینه تاکید کرد: متاسفانه در سطح بین المللی و از نگاه کشورهای غربی بخصوص آمریگا گویا در جهان تروریسم بد و تروریسم خوب داریم که چنین نگاهی به تروریسم مایه تاسف است.
وی در این دیدار که عصر امروز برگزار شد، با اشاره به ظهور پدیده تروریسم در جهان، صدمات و خسارت های وارده به جمهوری اسلامی ایران از سوی گروه های تروریستی را دارای سابقه ای طولانی توصیف کرد و گفت:بارزترین جنبه از جنایت های تروریستی علیه جمهوری اسلامی ایران، از سوی گروهک منافقین بوده که به ترور مسئولان و مردم کشورمان دست زده و 17 هزار نفر از هوطنان ما را به شهادت رسانده است اما متاسفانه این گروهک تروریست مورد حمایت کشورهای غربی است که نمونه اخیر این حمایت ها را در فرانسه شاهد بودیم.
حجت الاسلام والمسلمین منتظری افزود:سوال ما این است که آیا در جهان تروریسم خوب و تروریسم بد داریم؟ اگر اینگونه نیست پس چرا باید غربی ها بعضی از تروریست ها را مورد حمایت خود قرار می دهند و تنها با برخی دیگر گاهی مقابله می کنند.
دادستان کل کشور تاکید کرد:همه کشورها باید دست به دست هم بدهند و به مقابله جدی با پدیده تروریسم برخیزند و البته در این راه جمهوری اسلامی ایران قطعا آماده انتقال تجربیات خود به جامعه بین المللی است.
حجت الاسلام والمسلمین منتظری تصریح کرد:اعتقاد داریم که تروریسم خطر بزرگی برای کل بشریت است و بر این اساس باید تعریف واحد و جامعی از تروریسم در سطح جهانی به دست بیاید.
وی یکی از مهمترین سازمان های موثر در مقابله با تروریسم و جرایم سازمان یافته را اینترپل دانست و افزود:دستگاه قضایی جمهوری اسلامی و بویژه دادستانی کل کشور آماده همکاری و تعامل بیشتر در تحقق اهداف اینترپل در برقراری امنیت و مقابله با جرایم سازمان یافته است و در مقابل نیز انتظار داریم اینترپل سطح همکاری خود در همکاری با ایران را در مقابله با مجرمانی که باید در اختیار ایران قرار گیرند،افزایش دهد.
دادستان کل کشور یکی دیگر از مهمترین محورهای ضروری در همکاری های بین المللی را بحث مبارزه با قاچاق ماد مخدر اعلام و اظهار کرد:جمهوری اسلامی ایران قاچاق مواد مخدر و ترانزیت آن را خیانت به بشریت می داند و بر این اساس نیز در راه مقابله جدی با قاچاق مواد مخدر متحمل هزینه های بسیار شده و تعداد زیادی از نیروی انسانی و جوانان خود را از دست داده است و در عین حال نیز قاچاقچیان عمده مواد مخدر را مجازات می کند اما در این راه کمکی از سوی کشورهای دیگر خصوصا غربی ها به ما نشده است و حتی مجازات قاچاقچیان مواد مخدردر ایران، از سوی غربی ها به اقدام های ضد حقوق بشری تعبیر شده و مارا محکوم می کنند.
در این دیدار دبیر کل سازمان پلیس بین الملل نیز با ابراز خرسندی از سفر به ایران در خصوص موضوع مقابله با تروریسم ضمن ابراز تاسف و همدردی با مردم و مسئولان جمهوری اسلامی ایران در خصوص حمله تروریستی چندی پیش در تهران گفت:ما هم اذعان داریم هیچ کشوری به تنهایی نمی تواند با معضل تروریسم مقابله کند و به همین دلیل باید اجماع مناسبی در زمینه تعریف تروریسم در سطح جهان صورت گیرد.
وی تلاش های پلیس در جمهوری اسلامی ایران در زمینه همکاری با اینترپل را مناسب و ارزنده اعلام کرد و افزود:هدف من از سفر به ایران علاوه بر حضور در نشست کالکان،انتقال و اعلام این پیام است که اینترپل برای همکاری های بیشتر با جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد.
وی مبارزه ایران با قاچاق مواد مخدر را بسیار مطلوب اعلام کرد و گفت:با جدیت حمایت خود را از اقدامات جمهوری اسلامی ایران در مقابله و مبارزه با قاچاق مواد مخدر اعلام می کنیم و معتقدیم مبارزه شما با قاچاق مواد مخدر باید از سوی جامعه جهانی رسمیت داده شده و به صورت جدی از آن حمایت شود.