ادعای مبارزه با تروریسم با وجود میزبانی از منافقین! / صورت نگرفتن ملاقات تحقیر بزرگی در پی داشت/هدف از برگزاری هفته فرهنگ در تهران چیست؟
برگزاری حج امسال به نظر شورای عالی امنیت ملی بستگی دارد، ارتقای سطح فرهنگی و سیاسی ایران و آذربایجان هدف برگزاری هفته فرهنگی تهران است، جبهه مقاومت به لحاظ باور اسلامی هیچگاه از سلاح شیمیایی استفاده نمیکند و ... از جمله اخباری است که صفحه سیاسی در رسانههای خبری به آنها پرداختهاند.
به گزارش خبرنگار فضای مجازی ، برگزاری حج امسال به نظر شورای عالی امنیت ملی بستگی دارد، ارتقای سطح فرهنگی و سیاسی ایران و آذربایجان هدف برگزاری هفته فرهنگی تهران است، جبهه مقاومت به لحاظ باور اسلامی هیچگاه از سلاح شیمیایی استفاده نمیکند و ... از جمله اخباری است که صفحه سیاسی در رسانههای خبری به آنها پرداختهاند.
رد پای رژیم صهیونیستی در تمامی بحرانهای منطقه دیده میشود
مهر: سردار رسول سنایی راد در پاسخ به این سوال که دلیل اهمیت توجه به مسئله فلسطین چیست؟ و حمایت ایران از فلسطین چه دستاوردهایی برای ملت فلسطین و جمهوری اسلامی داشته است؟ گفت: نگاه ما به مسئله فلسطین هم از زاویه آرمانی و با نگاه اعتقادی است و هم از زاویه انسانی که ما مواجه هستیم با مظلومیت یک بخشی از امت اسلامی، انسانهایی که گرفتار جور و ستم هستند البته در این بخش هویت اسلامی و ایرانی، ما را به سمت دغدغه برای مردم مظلوم فلسطین میکشد.
وی افزود: با نگاه اسلامی نمیشود به بخشی از امت اسلام که گرفتار هستند اهتمام نداشت. مسلمان نمیتواند و نباید شب را به صبح برساند در حالی که نسبت به گرفتاری برادر مسلمانش بی توجه باشند. با نگاه ایرانی هم بنی آدم را اعضای یکدیگر میدانیم. از بعد دیگر نیز واقعیت این است که غده سرطانی اسرائیل اگر در منطقه محدود و مهار نشود زحماتی را برای کل منطقه و جهان اسلام به وجود میآورد. از جمله این مسائلی که رژیم صهیونیستی میتواند برای جهان اسلام به وجود آورد، اگر به بحرانهای منطقه مانند زمینه سازی تجزیه برخی کشورها توجه کنیم، رد پای رژیم صهیونیستی را میبینیم که با توجه به راهبرد توسعه طلبانه خودش در منطقه به دنبال تضعیف کشورهای اسلامی و تضعیف واحدهای سیاسی و تبدیل آنها به واحدهای فاقد قدرت است.
سردار سنایی راد با اشاره به پرچم رژیم اشغالگر قدس اظهار داشت: همانطور که در پرچم این رژیم میبینیم دو خط آبی بر روی آن است که نماد توسعه طلبی از نیل تا فرات است؛ لذا حمایت ما از مردم مظلوم فلسطین در واقع به نوعی تعمیم امنیت در منطقه و مهارسازی یک واحد سیاسی توسعه طلب است که تنها در برخورد با موانع جدی روند توسعه طلبی آن مهار یا متوقف میشود.
معاون سیاسی سپاه با اشاره به اهمیت و جایگاه روز قدس، گفت: باید با جلب حمایت مردمی در سایر کشورها مقاومت مردم فلسطین در برابر اشغالگران تقویت شود تا رژیم صهیونیستی در محدوده خودش مهار شود و به دنیا این پیام را داد که مردم فلسطین تنها نیستند.
دولت به دلیل میتینگ منافقین اعتراض بیشتری به فرانسه داشته باشد
تسنیم: غلامعلی حدادعادل عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره میتینگ اخیر گروهک منافقین در فرانسه، اظهار داشت: فرانسه با میزبانی از منافقین نمیتواند مدعی مبارزه با تروریسم باشد.
حدادعادل با اشاره به اعتراض دولت در این زمینه به فرانسه، اظهار داشت: به اعتقاد ما باید دولت اعتراض بیشتری در این زمینه به دولت فرانسه کند و موضع محکمی اتخاذ کند.
تحقیر کردند و جایزه گرفتند!
این اقدام دولت فرانسه در فرهنگ جاری و شناخته شده روابط بینالمللی به مفهوم و معنای «تحقیرکشور میهمان» است که متاسفانه دولت محترم علیرغم آن همه ادعا درباره حفظ حرمت ایران و ایرانی، نه فقط از کنار این تحقیر آشکار به آسانی عبور کرده است بلکه با پذیرش ملاقات مدیرعامل شرکت فرانسوی توتال با رئیسجمهور کشورمان به این تحقیر رنگو لعاب رسمی! هم داده است!
اظهارات «برنار کوشنر» وزیر خارجه اسبق فرانسه در همایش سازمان منافقین که یک روز بعد از بازگشت آقای دکتر ظریف از سفر فرانسه و در پاریس برگزار شده بود، نشانه دیگری از اصرار دولت فرانسه به تحقیر کشورمان است و بهوضوح نشان میدهد که خودداری دولت فرانسه از انتشار خبر ملاقات ظریف و ماکرون با هدف تحقیر دولت جمهوری اسلامی ایران صورت گرفته است! اگرچه اجازه برگزاری همایش به تروریستهای منافق در فرانسه نیز اعلام دشمنی آشکار با ایران اسلامی است که به آن پرداختهایم.
برنار کوشنر در همایش منافقین در پاریس میگوید؛ «ظریف، وزیر امور خارجه ایران، دیروز به فرانسه آمد و از وی استقبال شد. من نمیخواهم آقای «ژان ایو» وزیر امور خارجه فرانسه را مقصر بدانم. ما یک جمهوری قدیمی هستیم و بر این اساس میتوانیم از هر کسی استقبال کنیم و او را در کشور خود بپذیریم - به لحن تحقیرآمیز او توجه کنید -، اما شاید بهتر باشد کارها را در زمان مناسب انجام بدهیم. به نظر من استقبال از آقای ظریف، یک روز پیش از این تجمع (همایشمنافقین) کار چندان درستی نبود...، اما از این که دولت بیانیهای عمومی در مورد سفر آقای ظریف منتشر نکرد بسیار خوشحال و مفتخر هستیم»!
اظهارات کوشنر به صراحت نشان میدهد که خودداری دولت فرانسه از صدور بیانیه درباره ملاقات آقای ظریف با امانوئل ماکرون و حتی امتناع از اعلام خبر این ملاقات، با انگیزه تحقیر دولت- بخوانید ملت- ایران صورت پذیرفته بود.
حالا این برخورد دولت فرانسه را در کنار ملاقات مدیرعامل شرکت فرانسوی توتال با رئیسجمهور کشورمان و انتشار پرآب و تاب و گسترده خبر این ملاقات قرار داده و خودتان قضاوت کنید که آیا از این مقایسه مفهومی غیر از تن دادن دولت به تحقیر از سوی فرانسویها استنباط میشود؟!
گفتنی است برنار کوشنر در حالی از نامناسب بودن حضور آقای ظریف در فرانسه به علت همزمانی با همایش منافقین ابراز ناخرسندی میکند که اعتراض به برگزاری همایش تروریستها حق مسلم ایران است و انتظار مردم خون دل خورده و شهید داده این مرز و بوم از آقای ظریف این بود که نه فقط در اعتراض به برگزاری همایش منافقین از سفر به فرانسه خودداری کند، بلکه این اقدام خصمانه فرانسویها را با برخوردی سخت و پشیمانکننده پاسخ بدهد که...!
اشاره به این نکته نیز ضروری است که دوشنبه شب ۱۴ بهمنماه ۹۵ سفارت فرانسه به مناسبت حضور «ژانمایکآیرو» وزیر امور خارجه سابق فرانسه که به ایران آمده بود، ضیافت شامی برگزار کرد. در این ضیافت، پس از سخنرانی «آیرو» یکی از تجار فرانسوی از وی میپرسد؛
«جناب وزیر، چرا این سفر دقیقا در روزی انجام شد که فرانسه به همراه انگلیس و آمریکا در خلیجفارس و در نزدیکی آبهای ایران مانور نظامی که طبیعتا پیامهای خاصی دارد، برگزار کردهاند؟»
این تاجر برجسته فرانسوی در ادامه با نگرانی میپرسد؛
«آیا فکر نمیکنید این مسئله روی روابط تجاری ما با ایران تاثیر بگذارد و نتوانیم در این سفر قرارداد خاصی منعقد کنیم؟ شما از واکنش مقامات ایرانی نگران نیستید»؟
وزیرخارجه فرانسه با کمال وقاحت در پاسخ میگوید: «خیر، بنده هیچ نگرانی نسبت به موفقیتآمیز بودن این سفر ندارم. مقامات ایرانی در هیچ یک از جلسات مقدماتی و برنامهریزی برای سفر در تهران و پاریس به این مسئله معترض نشدند».
آیرو در ادامه پاسخ خود به تاجر فرانسوی، اظهارنظری درباره موقعیت کشورمان دارد که بدون تعارف و البته با عرض پوزش، باید عرق شرم بر پیشانی دولت بنشاند. او میگوید؛
«دولت ایران به این سفرها احتیاج دارد و مطمئن هستم که از آنها هیچ اعتراضی در جلسات فردا هم نخواهیم شنید»!
در ارزیابی ضعف مفرط دولت یازدهم حق با «ژانمایکآیرو» وزیر امور خارجه وقت فرانسه بود که میدانست این روزها در ایران اسلامی با دولت وادادهای طرف است که برخی از مسئولان آن علیرغم شعارهای دهانپرکنی که در حمایت از حرمت و احترام مردم کشورشان سر میدهند، انگیزه چندانی برای حفاظت از جایگاه برجسته انقلاب اسلامی و منافع ملی مردم خود ندارند!
پیش از این نیز در آغاز به کار دولت آقای روحانی -مهرماه ۱۳۹۲ - وبسایت رادیو فرانسه درباره برداشت غرب از بینش و منش رئیسجمهور کشورمان نوشته بود؛
«ارزیابی غرب از وضعیت کنونی دولت روحانی، تعامل با فروشنده بدهکار و مشتاقی است که خود را ناگزیر از فروش «حقوق ملی» میبیند، برپایه این جمعبندی، صبوری خریدار (غرب) وضعیت فروشنده (دولت روحانی) را دشوارتر و قیمت فروش را کمتر خواهد کرد»!
و بالاخره باید از جناب روحانی پرسید؛ کدامیک از وادادگیهای دولت شما که در این یادداشت فقط به چند نمونه از آن اشاره شده، قابل انکار است؟ و اگر قابل انکار نیست - که نیست- آیا مواجهه دولت شما با این تحقیرها تأسفآور نیست؟!
لطفا ماجرای این وادادگیها و پذیرش این تحقیرها را به سلیقههای سیاسی نسبت ندهید. به یقین هیچیک از ۲۳ میلیون نفری که به شما رأی دادهاند حاضر به پذیرش اینهمه تحقیر نیستند. مگر آنها شما را برگزیدهاند که تحقیرشان کنید؟! و در مقابل این تحقیرها با قرارداد خسارتبار توتال به حریف جایزه هم بدهید.
جبهه مقاومت به لحاظ باور اسلامی هیچگاه از سلاح شیمیایی استفاده نمیکند
وی با اشاره به پیروزیهای جبهه مقاومت در سوریه و عراق افزود: علی رغم اینکه استکبار جهانی با همه توان از تروریستها حمایت میکند، ولی نتوانسته در سوریه و عراق به اهداف خود برسد و پیروزیهای جبهه مقاومت ادامه خواهد داشت.
رئیس کارگروه ژئوپلتیک مرکز تحقیقات راهبردی دفاعی ادامه داد: زمانی که تروریستهای تکفیری با شکستهای پی در پی مواجه میشوند، آمریکاییها دست به توطئه یا اقدام به بمباران در سوریه و عراق میکنند.
امیر سرتیپ نامی با بیان اینکه آمریکاییها میدانند که سوریه تسلیحات شیمیایی در اختیار ندارد، تاکید کرد: جبهه مقاومت به لحاظ باور اسلامی هیچگاه از سلاح شیمیایی استفاده نمیکند.
وی با اشاره به تحریمهای مجلس سنای آمریکا علیه کشورمان در پایان خاطر نشان کرد:تحریمهای اخیر غیر قانونی است و ما بارها اعلام کردیم که به تعهداتمان در برجام متعهد هستیم.
ارتقای سطح فرهنگی و سیاسی ایران و آذربایجان هدف برگزاری هفته فرهنگی تهران است
معاون بینالملل سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با اشاره به برگزاری هفته فرهنگی آذربایجان در تهران اظهار داشت: یکی از اهداف اساسی و اصلی مرکز فرهنگی سازمان در ارتباط با کشورهایی که در حوزه فعالیتهایمان قرار دارند معرفی ظرفیتها و جلوههای فرهنگی و ادبی و داشتههای دو طرف است.
معاون بینالملل سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با بیان اینکه برگزاری هفتههای فرهنگی بین دو کشور یکی از وظایف این سازمان است، گفت: هفتههای فرهنگی فضای بسیار مناسبی را برای معرفی جلوههای گردشگری، اندیشههای فرهنگی و داشتههای ادبی و هنری دو کشور است و یک نوع ارتباط بین مخاطبین دو طرف ایجاد میکند.
وی با بیان اینکه ما هفتههای فرهنگی را در کشورهای مختلف برگزار و از هنرمندان، شاعران و تمامی زمینههای هنریمان برای آشنایی ملتها با جلوههای فرهنگی استفاده میکنیم، تاکید کرد: کشورهای دیگر هم متقابلا همین کار را انجام میدهند و با هماهنگی قبلی که در چارچوب توافقنامهها و مبادلات و برنامههای فرهنگی سالانه بین دو کشور صورت گرفته، این برنامهها اجرا میشود.
خامهیار گفت: برگزاری هفته فرهنگی آذربایجان در ایران یک عمل متقابلی است که ما سال گذشته چنین برنامهای را در باکو داشتیم و مورد استفاده مردم آذربایجان قرار گرفت و این روند را ادامه خواهیم داد.
معاون بینالملل سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی خاطرنشان کرد: هفتههای فرهنگی میتوانند در مناسبتهای ملی دو طرف و در شهرهای مختلف که یک نوع خواهرخواندگی با یکدیگر دارند در چارچوب تعریف شده در طول سال برگزار شود.
سالک: برگزاری حج امسال به نظر شورای عالی امنیت ملی بستگی دارد
ایسنا: حجت الاسلام احمد سالک در توضیح موضوع حج امسال با توجه به برخی نگرانیها پیرامون آن به دلیل تغییر حاکمیت عربستان گفت: قبل از برگزاری مراسم حج در سال ۹۴ که منجر به کشته شدن بسیاری از مسلمانان در منا شد ما در کمیسیون فرهنگی جلسهای با مسئولان سازمان حج و زیارت و قاضیعسگر داشتیم و از آنها خواستار ارائه گزارشاتی درباره تدابیرشان برای مناسک حج شدیم، چون پیش بینی بروز اتفاقی را در مکه میکردیم.
وی افزود: امسال هم برای برگزاری مناسک حج از آقای قاضیعسگر نماینده، ولی فقیه در سازمان حج و رئیس و معاونان سازمان حج و زیارت برای حضور در کمیسیون دعوت کردیم تا به صورت شفاف مسائل را مطرح کنند، چون با توجه به بروز اتفاقاتی در منطقه احتمال ایجاد مشکلاتی در حج امسال است.
سالک توضیح داد: اتفاق اول موضوع یمن است که پیش بینی میشود اتفاقاتی در این راستا بیفتد و عربستان بخواهد امتیازاتی بگیرد. موضوع دوم تغییر حاکمیت در عربستان است که موضع گیریهای آنها دیگر اسرائیلی شده و مثل گذشته نیست، روندی که بار سیاسی و حاکمیتی دارد.
وی افزود: مساله دیگر تضمینهایی است که باید برای امنیت حجاج جهت انجام واجباتشان داده شود. درباره این دغدغهها توضیح آقای قاضیعسگر این بود که این موارد و خواستههای جمهوری اسلامی ایران مطرح شده است.
نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس یادآور شد: آقای قاضیعسگر سیر موضوع را اینطور بیان کرد که در ابتدا مخالفتهایی با برگزاری مناسک حج انجام شد، مخالفتهایی که منجر به نوشتن نامهای به مقام معظم رهبری شد، ایشان دستور دادند این موضوع در شورای عالی امنیت ملی بحث شود. شورا نیز بعد از بحث و بررسی با برگزاری مناسک حج موافقت کرد؛ به همین دلیل بعد از موافقت رایزنی با عربستان شروع شد و عربستان به کلیه خواستههای جمهوری اسلامی ایران برای اجرای حج و تامین امنیت حجاج تن داد.
وی ادامه داد: البته آقای قاضیعسگر نیز این موضوع را مطرح کرد که عربستان در مورد برگزاری دعای کمیل و مراسم عرفه و برائت از مشرکان توضیحاتی داده مبنی بر اینکه عربستان، چون نگران است حرکت داعشی در جمعیت صورت گیرد سیکل اجرای دعای کمیل و مسائل را تغییر داده است به غیر از این موارد بقیه شرایط را عربستان پذیرفته است.
نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس درباره اینکه با آمدن، ولی عهد جدید عربستان وضعیت حج به کجا خواهد کشید گفت: آقایان معتقدند با تغییر حاکمیت عربستان تعهداتی که زیر مجموعه حکومت عربستان برای حج دادند منافاتی با این مساله ندارد، ولی باز هم در این موضوع جدید باید شورای عالی امنیت ملی نظر دهد.
سالک در مورد وجود دغدغههایی در بین مردم برای انجام مناسک حج گفت: این بحثها وجود دارد، البته برخی تبلیغ میکنند که مردم به حج نروند، اما ما باید حج را برگزار کنیم با این شرط که تضمینهای لازم داده شود.
انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *