کدام خوراکیها را با خود سر جلسه کنکور ببریم؟
با نزدیک شدن به روز کنکور عملکرد سیستم مغزی و کاهش اضطراب اهمیت مضافعی پیدا میکند و مصرف برخی مواد غذایی سرجلسه کنکور حافظه را ارتقاء میبخشد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فضای مجازی ، در واپسین روزهای مانده به بزرگترین مارتن علمی کشور، در کنار مطالعه و دوره کردن مطالب باید نظارت و توجه ویژهای بر مواد غذایی مصرفی و نیز ساعات استراحت خود داشته باشید.
در این روزها از خوردن خوراکیهای فست فود، غذای غیر خانگی و امتحان کردن خوراکیهای جدید خودداری کنید، زیرا ممکن است دچار آلرژی، مسمومیت غذایی، مشکلات گوارشی و نیز کاهش توان ذهنی شوید.
در عوض مصرف مواد غذایی سالم و خانگی شامل انواع میوه و سبزیجات، دانههای آجیل، مکملهای ویتامینی تحت نظارت پزشک، خوراکهای دریایی و لبنیات میتواند به تقویت بنیه شما، افزایش انرژی و گیرایی ذهنی و درک بهتر مفاهیم و نکات کلیدی درسها کمک کند.
منابع انرژی مغز انسان از مواد زیر تشکیل میشود:
۲۰ درصد گلوکز، ۳۵ درصد کل ویتامینها و املاح معدنی، ۴۰ درصد آب و ۵۰ درصد چربی که مغز به آنها نیاز دارد.
برای موفقیت در جلسه آزمون پس از صرف یک وعده مغذی صبحانه، میتوانید خوراکیهای زیر را به مقدار کم همراه با خود به جلسه امتحان ببرید و در بازهای زمانی که دچار احساس خستگی شدید از این خوراکیها استفاده کنید.
نکته مهم همراه بردن حجم کم خوراکی و توجه به این نکته است که خوراکی باعث نوچ یا چرب شدن دستان شما، لکه شدن برگه امتحانی، ایجاد حساسیت، تشنگی یا سرفه در شما نشود.
در کنار خوراکیهای جامد همراه داشتن آب یا آبمیوههای طبیعی کم شکر، چای سبزبا لیمو و نعناع همراه با مقداری نبات نیز میتواند در افزایش بازده ذهنی در فرد امتحان دهنده بسیار موثرباشد.
دانههای آجیل یک خوراکی کم وزن و مقوی است و یک توصیه عالی برای به همراه داشتن در جلسه امتحان، از جمله دیگر خوراکیها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
سیب، ماست در ظروف در بسته و کم حجم، زغال اخته، شاه توت، تمشک، مقداری ساقه اسفناج، شکلات کم شیرین، ساقه کوچک کلم بروکلی، تخم مرغ و موز.
این خوراکیها همگی دارای انواع ویتامینها و مواد معدنی برای تقویت حافظه و ذهن، جلوگیری از خستگی و کاهش سطح تمرکز، تغذیه خوب سلولهای مغزی و تقویت خون رسانی به این عضو مهم در بدن هستند.
از دیگر خواص این خوراکیها دارا بودن آهن، نیترات، فلاونول ها، مواد ضد استرس، آرام بخش اعصاب، جلوگیری از بالا رفتن فشارخون و ضربان قلب است.
همراه داشتن خوراکیهای بسیار شیرین، چون انواع کیک و شیرینی و شکلات میتواند باعث افزایش ناگهانی سطح قند خون، احساس تشنگی و ضعف شود به همین دلیل مصرف بیش ازحد این خوراکیها در جلسه امتحان توصیه نمیشود.
در این روزها از خوردن خوراکیهای فست فود، غذای غیر خانگی و امتحان کردن خوراکیهای جدید خودداری کنید، زیرا ممکن است دچار آلرژی، مسمومیت غذایی، مشکلات گوارشی و نیز کاهش توان ذهنی شوید.
در عوض مصرف مواد غذایی سالم و خانگی شامل انواع میوه و سبزیجات، دانههای آجیل، مکملهای ویتامینی تحت نظارت پزشک، خوراکهای دریایی و لبنیات میتواند به تقویت بنیه شما، افزایش انرژی و گیرایی ذهنی و درک بهتر مفاهیم و نکات کلیدی درسها کمک کند.
منابع انرژی مغز انسان از مواد زیر تشکیل میشود:
۲۰ درصد گلوکز، ۳۵ درصد کل ویتامینها و املاح معدنی، ۴۰ درصد آب و ۵۰ درصد چربی که مغز به آنها نیاز دارد.
برای موفقیت در جلسه آزمون پس از صرف یک وعده مغذی صبحانه، میتوانید خوراکیهای زیر را به مقدار کم همراه با خود به جلسه امتحان ببرید و در بازهای زمانی که دچار احساس خستگی شدید از این خوراکیها استفاده کنید.
نکته مهم همراه بردن حجم کم خوراکی و توجه به این نکته است که خوراکی باعث نوچ یا چرب شدن دستان شما، لکه شدن برگه امتحانی، ایجاد حساسیت، تشنگی یا سرفه در شما نشود.
در کنار خوراکیهای جامد همراه داشتن آب یا آبمیوههای طبیعی کم شکر، چای سبزبا لیمو و نعناع همراه با مقداری نبات نیز میتواند در افزایش بازده ذهنی در فرد امتحان دهنده بسیار موثرباشد.
دانههای آجیل یک خوراکی کم وزن و مقوی است و یک توصیه عالی برای به همراه داشتن در جلسه امتحان، از جمله دیگر خوراکیها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
سیب، ماست در ظروف در بسته و کم حجم، زغال اخته، شاه توت، تمشک، مقداری ساقه اسفناج، شکلات کم شیرین، ساقه کوچک کلم بروکلی، تخم مرغ و موز.
این خوراکیها همگی دارای انواع ویتامینها و مواد معدنی برای تقویت حافظه و ذهن، جلوگیری از خستگی و کاهش سطح تمرکز، تغذیه خوب سلولهای مغزی و تقویت خون رسانی به این عضو مهم در بدن هستند.
از دیگر خواص این خوراکیها دارا بودن آهن، نیترات، فلاونول ها، مواد ضد استرس، آرام بخش اعصاب، جلوگیری از بالا رفتن فشارخون و ضربان قلب است.
همراه داشتن خوراکیهای بسیار شیرین، چون انواع کیک و شیرینی و شکلات میتواند باعث افزایش ناگهانی سطح قند خون، احساس تشنگی و ضعف شود به همین دلیل مصرف بیش ازحد این خوراکیها در جلسه امتحان توصیه نمیشود.
انتهای پیام/
:
انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به
معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای
منتشر می شود.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *