آمار قضایی روند رو به کاهش جرائم استان لرستان را نشان میدهد
رازانی گفت: آمار قضایی روند رو به کاهش جرائم در لرستان را نشان میدهد و این مهم منبعث از اعتقادات دینی و افزایش سطح آگاهی و دانش حقوقی افراد جامعه است.
خبرگزاری میزان -
به گزارش خبرنگار گروه حقوقی وقضایی ، سعید رازانی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان لرستان در مراسم گرامیداشت هفته قوه قضائیه و شهید بهشتی اظهار کرد: زندگی سالم در احترام به قوانین معنا پیدا میکند، رعایت قوانین و مقررات قطعا" موجبات آرامش و امنیت فردی و اجتماعی را در بر خواهد داشت.
وی گفت: هرچند در عرصه بین المللی ممکن است امنیت توسط گروههای تروریستی تهدید شود لیکن جواب کوبنده موشکهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان پاسداران همیشه بیدار وطن جواب دندان شکنی را به یاوه گویی استکبار جهانی، گروههای تروریستی و عربستان سعودی داد.
این مقام قضایی اظهار کرد: ما بایستی با بزرگ مرد عدالت و انسانیت حضرت امیرالمنین علی (ع) به عنوان یک انسان کامل و تجلی حق و حقیقیت بیشتر آشنا شویم، ابعاد شخصیتی مولا علی (ع) از چنان گستردگی وجودی برخوردار است که میتواند الگوی تمام عیاری برای دولتمردان و بخصوص قضات و کارکنان دستگاه قضایی باشد، علم علی، شجاعت علی، عدالت علی، صبر علی، دیانت علی، مدیریت علی و بسیاری از شاخصهای دیگر ایشان سند حقانیتی است که تاریخ خود گواه آن است.
رازانی تصریح کرد: قاسطین، مارقین و ناکثین سه دسته دشمنان آشکار امیرالمونین همگی یک وجه اشتراک در دشمنی با مولاعلی (ع) و خاندان پاک ایشان داشتند و آن هم عدم تحمل عدالت خدا محور حضرت امیر (ع) بود.
وی بیان کرد: اخلاص علی (ع) و عبودیت عاشقانه اش به خدا و خدمتگذاری صادقانه اش به خلق خدا و حفاظت از حقوق آحاد جامعه و محافظت از بیت المال از این عالم بی نظیر که مولود خانه خدا و شهید خانه خدا بود الگویی جهانی ساخته است.
دادستان لرستان در ادامه افزود: به حق که شهید والا مقام آیت الله دکتر بهشتی پیرو جدش امیرالمونین علی (ع) بود و به جامعه امروز نشان داد که میتوان پیرو صدیقی برای راه ائمه معصومین بود، هرچند این شهید بزرگوار و ۷۲ تن از یاران با وفایش به طور ناجوانمردانهای به درجه رفیع شهادت نائل آمدند، لیکن اندیشه پویای این شهدا همواره چراغ راه دستگاه قضایی بوده است.
وی گفت: نکته مهم اینکه ایام بزرگداشت هفته قوّه قضائیه فرصت مناسبی است که به بررسی اندیشه این نخبگان انقلابی بپردازیم، به درستی که کتب تالیفی این شهدا بزرگوار همچون خودشان مظلوم و مهجور مانده است، آحاد جامعه و بخصوص قضات و کارکنان دستگاه قضایی بایستی همواره در تداوم اندیشه این بزرگان کوشا باشند.
دادستان مرکز استان لرستان سپس به بیان عملکرد مجموعه قضایی لرستان و سازمانهای تابعه در سال گذشته پرداخت و خاطر نشان کرد: آمار قضایی روند رو به کاهش جرایم در استان لرستان را نشان میدهد و این مهم منبعث از اعتقادات دینی و افزایش سطح آگاهی و دانش حقوقی افراد جامعه است.
این مقام قضایی اظهار کرد: در این زمینه مدیریت رئیس کل دادگستری لرستان و همچنین آگاهی بخشی رسانهها در ترویج برنامههای فرهنگی و فعالیتهای فرهنگی معاونت فرهنگی دادگستری استان لرستان، نقش بسیار مهمی را در این زمینه عهده دار هستند.
رازانی افزود: در سال گذشته ۱۳۷ هزار پرونده در محاکم دادگستری استان رسیدگی شده است و این مهم نشان از حجم بالای کار، دقت عمل قضات و کارکنان دستگاه قضایی استان لرستان دارد که با وجود کمبود نیروی انسانی و مالی لیکن از عملکرد قابل قبولی در سطح کشور برخوردار هستند.
دادستان عمومی و انقلاب لرستان تصریح کرد: بر اساس آمار مستند قضایی، لرستان جزء پنج استان امن کشور قرار دارد و با علم اینکه روند رو به کاهش پروندهها در سنوات گذشته نیز در این استان استمرار داشته است، میطلبد دولت و بخش خصوصی با سرمایه گذاری در لرستان هم به سود اقتصادی خود برسند و هم گامی بلند در جهت تحقق توسعه عدالت محور بردارند.
وی در ادامه بیان کرد: مردمان لرستان علی الرغم شایستگیهای فردی، اجتماعی، سبقه فرهنگی و تمدنی و شاخصهای بارز دینی و اخلاقی لیکن مورد بی مهری دولت های گذشته بوده اند، قناعت و مناعت طبع این مردم شریف باعث شده است که با حداقل امکانات زندگی خود را سپری کنند و این مهم موجب بروز جرایمی میشود که از دادگستری سربر میآورد.
رازانی با اشاره به آمار بالای بیکاران لرستانی گفت: آمار بالای بیکاران لرستانی زیبنده نظام اسلامی و درشأن مردم لرستان نیست، چرا جوانان تحصیل کرده و جویای کار لرستانی به دلیل نبود کارخانجات و ضعف اقتصادی و سوء مدیریت در گرداب بیکاری دست و پا بزنند، مگر جوانان آینده سازان کشور نیستند، از آینده سازانی که آینده شان در ابهام است چه انتظاری میتوان داشت، مسولان و دولتمردان بایستی جابگوی اشتغال باشند که برای لرستان چه کرده اند؟ محرومیت لرستان کی میخواهد پایان یابد؟
قاضی رازانی سپس تشریح کرد: منشأ اکثر جرایم اقتصادی است و مشکلات معیشتی که خانوادهها با آن روبرو هستند موجب گردیده است تا افراد در مرحله اولیه ارتکاب جرم قرار گیرند، "دولت" در این خصوص مسئول اصلی در جهت رفاه اجتماعی در عرصههای اشتغال زایی، بسط و گسترش خدمات رفاهی و ورزشی، ترویج بستههای حمایتی از خانوارهای در معرض آسیب و آموزش همگانی میباشد.
این مقام ارشد قضایی استان لرستان تاکید کرد؛ همه دستگاههای دولتی و ارگانهای دینی و فرهنگی، تبلیغاتی و آموزشی و بخصوص رسانههای ارتباط جمعی بایستی به عنوان وظیفه ذاتی خود در جهت سالم سازی جامعه اقدام نمایند، بسط عدالت و امنیت یک مقوله فرابخشی و فراگیر است.
دادستان لرستان خاطر نشان کرد: وی ادامه داد: آمار بالای مشارکت در انتخابات و راهپیماییهای انقلابی خود گویای پایبندی لرستانیها به نظام مقدّس جمهوری اسلامی ایران است، لرستان همواره مدافع تمامیت ارضی کشور بوده است.
دادستان مرکز استان لرستان در پایان گفت: امید است در سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال، دولت بتواند شعارهایش را عملی کرده و منشأ برکات برای مردم ولایتمدار لرستان باشد، دستگاه قضایی هم با حمایت از سرمایه گذاری در این راه پیش قدم شده است وتشکیل کمیته حمایت از سرمایه گذاری، شورای حفاظت از اراضی و حقوق بیت المال و مبارزه قاطع و بازدارنده با مجرمان و متخلفان خود گویای عملی این حقیقت است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *