تاکید معاون اول قوه قضائیه بر ضرورت وحدت بر محور اطاعت از ولی امر در شرایط امروز کشور/تخریب و تحقیر نهادهای انقلابی و برخی نشانههای دیگر حاکی است که توطئه و فتنهای جدید در پیش است/هجمه علیه دستگاه قضا بخاطر ایستادگی در برابر غارتگران، متجاوزان، جانیان و اشرار است
معاون اول دستگاه قضا گفت: امروز تخریب علیه سپاه ، بسیج ، افراد موثر و دستگاه قضایی شدت گرفته است؛به تجربه گذشته که نگاه میکنم، فکر می کنم یک فتنه جدید در پیش است؛ یک اقدام جدید در پیش است.
خبرگزاری میزان -
به گزارش خبرنگارگروه حقوقی- قضایی حجتالاسلاموالمسلمین محسنی اژهای معاون اول قوه قضائیه امروز (جمعه) طی سخنانی پیش از خطبههای نماز عبادی سیاسی جمعه پایتخت با بیان اینکه خدا را بسیار سپاسگزاریم که حیات ما ادامه پیدا کرد و ماه رمضان دیگری رادرک کردیم، اظهار کرد: انشاءالله که از تفضلات الهی در این ماه برخوردار شده باشیم و ذخیرهای برای باقیمانده عمر ما باشد.
وی با گرامیداشت یاد و خاطره همه شهدا و شهدای بزرگوار هفتم تیر و سید و سالار شهیدان هفتم تیر دکتر بهشتی گفت: در این ایام یادی میکنیم از امام راحل بزرگوارمان و همه شهدا و علو درجات را برای روح امام(ره) و برای شهدای عزیز از خداوند مسئلت داریم.
حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژهای ادامه داد: همچنین طول عمرِ با برکت توأم با عزت و سلامت را برای مقام معظم رهبری خواستاریم .
وی با اشاره به هفته قوه قضائیه گفت: هفته ای که گذشت هفته قوه قضائیه بود؛ این هفته را به خانواده بزرگ قوه قضائیه و همه ملت شریف ایران تبریک عرض میکنیم و امیدواریم بتوانیم آنچنان که شایسته نظام قضایی و شایسته ملت متدین وانقلابی است، انجام وظیفه کنیم.
معاون اول دستگاه قضا با اشاره به سه محور "قوه قضائیه و امنیت کشور"، "قوه قضائیه و دفاع از منافع مردم و مقابله با چپاولگران و غارتگران بیتالمال" و "علت هجمه و تخریب نهادهای انقلابی در تمام طول این 4 دهه بعد از انقلاب" گفت: باید به این موضوع پرداخت که سپاه پاسداران، بسیج مردمی ، نهادهای دیگر انقلابی و دستگاه قضایی چرا مورد هجمه و تخریب دشمنان خارجی و داخلی قرار میگیرند؟
حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژهای گفت: قبل از اینکه به این سه مطلب بپردازیم، این را یادآور می شوم که امروز در شرایطی که نظام سلطه تلاش میکند سلطه خود را افزایش دهد و بر ملتها ستم روا میدارد و در شرایطی که کشورهای منطقه در آتش استکبار میسوزند و در فشار و سختی هستند و استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا سعی میکند فشار مضاعفی را بر جمهوری اسلامی وارد آورد، خیلی بدیهی است که امروز وحدت و همدلی و تشریک مساعی برای گره گشایی از مشکلات کشور امری ضروری است و البته همه می دانیم که وحدت و همدلی با توسل به حبل الله متین و اطاعت از ولی امر و عمل به قانون و آموزه های دینی تحقق پیدا می کند و نمی شود گفت همدل و همزبان و همکار هستیم؛ اما هرکسی راه خودش را بپیماید. "واعتصموا بحبل الله جمیعا و لا تفرقوا"، توسل به حبل الله متین، در شرایط کنونی اطاعت از ولی امر مسلمین و گردن نهادن به قانون و آموزه های دینی است که می تواند وحدت و همدلی و مشارکت عمومی را ایجاد کند.
معاون اول قوه قضائیه در ادامه افزود: قوه قضائیه در سالی که سال اقتصاد مقاومتی ،تولید و اشتغال است، وظیفه خود می داند که با تمام توان با سایر قوا همکاری کند و با همه اعضای دولت همکاری کند تا دولت بتواند گره از کار مردم باز کند تا انشاءالله دولت بتواند از این رکود خارج بشود و افزایشی هم بر تورم نداشته باشیم، نهایت تلاش را میکنیم تا برای سرمایه گذاری امنیت کامل ایجاد شود و دولت را کمک کنیم که در مقابل مفسدان بتواند بایستد تا بتواند زمینه های فساد را کم کند یا از بین ببرد. کمک میکنیم دولت را تا بتواند در مبارزه با امر قاچاق کالا توفیق بیش از پیش داشته باشد.
وی بیان کرد: وظیفه خود می دانیم که در جهت تحقق آرمانهای نظام و در چارچوب قوانین، همه حمایت خود را از دولت بکنیم تا انشاءالله در غلبه بر گرانی، رکود، تورم و مشکلات و مسائلی که در زمینه های مختلف اعم ازمسائل اقتصادی، فرهنگی و سیاسی وچود دارد، موفق شود.
سخنگوی دستگاه قضا در ادامه با اشاره به موضوع "قوه قضائیه و امنیت کشور" اظهارکرد: همه می دانیم امروز که بسیاری از کشورهای دنیا، منطقه و همسایه در ناامنی بسیارزیادی بسر می برند، هزارها انسان در طول شبانه روز مجروح، آواره و یا کشته می شوند و انسانهایی به اسیری برده می شوند، انسانهایی در دست دژخیمان دست پرورده آمریکا شکنجه میشوند، ایران اسلامی بحمدالله از امنیت بالایی برخوردار است.
وی گفت: از جمله نهادهایی که در این امنیت مثال زدنی در جمهوری اسلامی ایران نقش موثر و سهم قابل توجهی داشته است، قوه قضائیه میباشد. از همان روزها و سالهای اول انقلاب که هنوز ما یک انقلاب نوپایی داشتیم و سیستم اطلاعاتی منظمی نداشتیم، دادگاههای انقلاب با هر جریانی که قصد ایجاد ناامنی در کشور میکرد، با جدیت مقابله مینمودند.
حجتالاسلام و المسلمین محسنی اژهای در ادامهی تشریح نقش قوه قضائیه در امنیت کشور گفت: با همکاری مردم و سایر دستگاهها از همان اول انقلاب در سال 58 و 59 کسانی که تصمیم به کودتا داشتند، شناسایی شدند و به کیفر رسیدند. با شروع جنگ تحمیلی و جنگ داخلی توسط گروهکهای مسلح که اعلام جنگ مسلحانه علیه نظام کردند، با اینکه سیستم اطلاعاتی منظمی نداشتیم، دادگاه های انقلاب در مقابل تمام تروریستها، اشرار و مفسدین ایستادند و آنهایی را که قابل هدایت بودند، با صرف وقت زیاد توجیه کردند تا برگشتند و کسانی که لجوج و وابسته و منحرف بودند و قابل برگشت نبودند، آنها را مجازات کردند.
معاون اول قوه قضائیه در ادامه سخنانش اظهارکرد: قوه قضائیه از دهه اول انقلاب تا به امروز در مقابل هر جریان ناامن کننده کشور، با همکاری سایر دستگاهها و با همه کاستیها و کمبودهایی که وجود داشته است، بحمدالله ایستاده و در مقابل همه فتنهگران، تروریستها، اشرار، مجرمان و جواسیس با همه فشارها و تهدیدها ایستاده است؛ از تروریستها، جاسوسها و نفوذیها و فتنه گران قبل از سال ۸۸ و فتنهگران سال ۸۸ تا به امروز و جریانهای تکفیری و ... ایستادگی کرده و با کسانی که قابل هدایت نبودند، با قاطعیت برخورد و آنها را مجازات کرده است.
"قوه قضائیه، دفاع از منافع مردم و مقابله با غارتگران بیتالمال" از دیگر مباحث مطرح شده در سخنان معاون اول قوه قضائیه پیش از خطبههای نماز جمعه بود که وی در مورد آن یادآور شد: همه شما خوب یادتان هست؛ کسانی که سنشان اقتضاء میکند، یادشان هست که دادگاههای انقلاب در اوایل پیروزی با همه کسانی که اموال مردم و بیتالمال را غصب و غارت کرده بودند، برخورد کرده و تمام اموال را تا آنجایی که ممکن و مقدور بود، در داخل و خارج از کشور شناسایی کرده، به بیتالمال بازگرداندند و یا به مردمی که مال آنها غصب شده بود، پس دادند.
وی افزود: انفال و اموال عمومی و اموال خصوصی که بوسیله افراد معدودی غصب و غارت شده بودند، دادگاههای انقلاب آنها را به بیتالمال بازگرداندند و بخش عمده را در اختیار دولت قرار دادند؛ دولتی که بعد از انقلاب تازه پا گرفته بود. اموالی که از آنِ عموم مردم بود در اختیار دولت قرار گرفت تا دولت صرف مسائل عمومی کشور کند و بخش زیادی از آن اموال در اختیار نهادهایی قرار گرفت که آن نهادها بتوانند صرف محرومین و نیازمندان کنند. اموالی که به نفع بنیاد شهید، بنیاد مستضعفان، کمیته امداد، بنیاد ۱۵ خرداد و بسیاری از مراکز و موسسات مردمی دیگر مصادره شد، ثمره و محصول تلاش دادگاههای انقلاب بود که این اموال را از دست چپاولگران و متعدیان گرفتند و در اختیار دولت یا در اختیار نهادهای تحت نظر دولت و یا غیر دولت قرار دادند که به نفع عموم مردم و یا محرومان و نیازمندان مصرف شوند.
معاون اول دستگاه قضا خاطرنشان ساخت: از آن تاریخ تا به امروز قوه قضائیه تمام تلاش خود را کرده و میکند که کسانی که به هرنحوی علیه منافع ملی و علیه منافع مردم دست تعدی و تجاوز دراز میکند، دست انان را کوتاه کند و اگر چیزی به ناحق برده اند، انها را به مردم یا بیتالمال بازگرداند.
وی افزود: شما دراین سالها مستحضر هستید؛ همین سالهای اخیر را مثال میزنم که ذهن همه شما به آنچه که عرض خواهم کرد، آشنا است؛ یکی از مسائل و مشکلات مهم کشور مساله تعدی و تجاوز به انفال و منابع طبیعی و اموال عمومی بوده و هست که با کمال تاسف بعضی از دستگاههای مسئول هم به هر دلیلی (نمیخواهم بگویم با قصور یا تقصیر) نتوانستند دراین خصوص وظایف خود را به خوبی ایفا کنند و قوه قضائیه به ناچار وارد شد و هزاران هزار هکتار از منابع طبیعی، جنگلها، انفال، حاشیهها و حریمهایی را که توسط افراد سودجو و زیادهخواه به تصرف در آمده بود، از آنها گرفت و به دولت بازگرداند.
معاون اول قوه قضائیه تصریح کرد:بسیاری از کسانی که با دور زدن قانون و یا احیانا اقدامات متقلبانه توانسته بودند زمینهای مزروعی و قابل کشت و باغات را با زیاده خواهی از دست کشاورز و باغدار بیرون اورده و تبدیل به ساختمان و ویلا کنند، شناسایی شده و با اقدامات قابل توجهی که صورت گرفت، از بخشی از اقدامات انها بحمدالله جلوگیری و از رشد این اقدامات کاسته شد و زمینهای غصب شده، به موضع قبلی خود که موضع کشت و کشاورزی بود، بازگردانده شد.
سخنگوی قوه قضائیه با اشاره به پرونده سه هزار میلیاردی، پرونده چند هزار میلیاردیِ نفتی، پرونده صندوق ذخیره فرهنگیان، پرونده بسیاری از مشکلات و اختلاسهای بانکی، پرونده مربوط به ارز و پرونده مربوط به برخی از تعاونیهای اعتباری اظهار کرد: با کمال تأسف وزارت تعاونِ سابق به تعدادی از شرکتهای تعاونی اعتباری مجوز داده و هیچگونه نظارتی اعمال نکرده است. این روزها شاهد هستید که بسیاری از این تعاونیهای اعتباری چه مشکلاتی را برای مردم، دولت، بانک مرکزی و قوه قضائیه ایجاد کردهاند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *