دولت دوازدهم ترکیبی از نیروهای جوانتر و مجرب خواهد بود
معاون اول رييس جمهور با اشاره به اينكه دولت دوازدهم اين روزها در حال شكل گيري است گفت: قطعاً در دولت دوازدهم تركيبي از نيروهاي جوان تر و مجرب حضور خواهند داشت تا به سرعت توسعه و رشد اقتصادي كشور كمك شود.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه سیاسی به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، اسحاق جهانگیری ظهر امروز (پنجشنبه) در جلسه شورای اداری استان گیلان که با رویکرد اقتصاد مقاومتی برگزار شد، استان گیلان را سرزمین غیور مردان و نخبگان دانست و افزود: استان گیلان همواره بعنوان یکی از مراکز نخبه پرور کشور مطرح است و مردم این استان همواره در تاریخ از زمان مشروطیت تا انقلاب اسلامی نقش مهمی ایفا کرده اند.
معاون اول رییس جمهور همچنین با اشاره به مشارکت گسترده مردم کشور و از جمله مردم استان گیلان در انتخابات اخیر اظهار داشت: این انتخابات به عزت مقام معظم رهبری و عزت نظام اضافه کرد و ما باید قدردان ملت باشیم که همواره و در هر صحنهای که لازم است حضور چشم گیر و معنادار داشته اند.
وی ادامه داد: انتخابات اخیر سرمایه اجتماعی کشور را به شدت افزایش داد و امید در کشور نیز به میزان قابل توجهی بالا رفت و مسئولین کشور با اتکا به این سرمایهها میتوانند بسیاری از مشکلات را مرتفع سازند.
جهانگیری تصریح کرد: همه کسانی که به دکتر روحانی و یا دیگر کاندیداها رای داده اند و حتی کسانی که اصلاً رای نداده اند، امروز باید با آگاهی و با اتکا به سرمایه اجتماعی که در کشور ایجاد شده، همه و همه دست به دست هم داده و برای حل مشکلات کشور تلاش کنیم.
معاون اول رییس جمهور با یادآوری اینکه ما در منطقهای حساس قرار داریم و مسئولین کشور آمریکا هر روز در منطقه ما دست به تحرکاتی میزنند گفت: منطقه ما منطقهای ناآرام و ملتهب و آبستن اتفاقات است و خوشبختانه ایران کشوری امن و با ثبات است و ما باید قدر امنیت پایدار در کشور را بدانیم.
وی اضافه کرد: دشمنان ما میخواهند امنیت پایدار ایران را بر هم بزنند که قطعاً موفق نخواهند شد و به اهداف خود نخواهند رسید.
جهانگیری یکی از مسائل اصلی کشور را چالشهای اقتصادی برشمرد و افزود: باید اقتصاد کشور را به نقطهای برسانیم که چالشها را برطرف کند و امروز مهمترین چالش اقتصادی ایران مسئله بیکاری است.
معاون اول رییس جمهور خاطر نشان کرد: نرخ بیکاری امروز درکشور به ۱۱ درصد رسیده و این در حالی است که نرخ بیکاری در میان جوانان تحصیلکرده جویای کار بالاتر از ۲۵ درصد است.
وی با تاکید بر اینکه راه حل از بین بردن معضل بیکاری سرمایه گذاری و تولید است، افزود: راهکار افزایش تولید و سرمایه گذاری، ورود بخش خصوصی به صحنه اقتصاد است و باید تعامل مناسبی با دنیا داشته باشیم تا بتوانیم منابع خارجی جذب کنیم.
جهانگیری با تاکید بر اینکه دولت، قوه قضاییه و مجلس شورای اسلامی باید همگی در یک راستا قرار داشته باشند و با انسجام و وحدت در مسیر توسعه کشور تلاش کنند، تصریح کرد: مهمترین پیام اقتصاد مقاومتی قدرت اجماع سازی آن است که میتواند همه تریبون ها، شخصیتها و نهادهای کشور را در یک راستا قرار دهد.
وی ادامه داد: اگر همه نهادها و شخصیتهای کشور در یک راستا قرار گیرند و همه به جای آنکه از دیگران سوال کنند به دنبال اجرای تکالیف و وظایف خود باشند، در این صورت میتوان گفت که همه در راستای اجرای اقتصاد مقاومتی قرار گرفته ایم.
جهانگیری با اشاره به اینکه در سال گذشته ۵۴۰۰ واحد صنعتی نیمه کاره که بالای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشتند با حمایت نظام بانکی تکمیل شد گفت: امسال امیدواریم ۶۰۰۰ واحد صنعتی دیگر را در مدار تولید راه اندازی کنیم و امیدواریم از این تعداد سهم قابل توجهی به استان گیلان اختصاص یابد.
معاون اول رییس جمهور تصریح کرد: در سال ۹۶ به بخش خصوصی و واحدهای کوچک و متوسط در خصوص مالیات و تامین اجتماعی اعتماد و تعامل خواهیم کرد تا این واحدها با قدرت بیشتری به فعالیت خود ادامه دهند.
وی با تاکید بر اینکه استان گیلان باید در صادرات غیرنفتی نقش بسزایی ایفا کند گفت: گیلان در این خصوص باید نقش ملی و حتی فراملی داشته باشد و جایگاه خود و کشور را ارتقا دهد.
جهانگیری افزود: گیلان هم در کشاورزی و هم در گردشگری ظرفیت قابل توجهی دارد و اگر به قول مسئولان استان ۳۸ میلیون گردشگر به این استان سفر میکنند باید تاثیرش در اقتصاد، افزایش سرانه ملی و اشتغالزایی باشد.
معاون اول رییس جمهور ادامه داد: استان گیلان میتواند کانون صنایع دانش بنیان باشد و با توجه به برخورداری از مرزهای آبی و خاکی در توسعه صادرات جایگاه ویژهای به خود اختصاص دهد.
وی با بیان اینکه زیرساختهای استان نظیر راه آهن و بزرگراه باید هرچه سریعتر تکمیل شود گفت: در دولت یازدهم پیشرفتهای خوبی در این زمینه به دست آمد، اما برخی موانع بودجهای و مسائل فنی تکمیل این طرحها را با تاخیر مواجه کرد که در این سفر این موانع نیز برطرف شد.
جهانگیری با اشاره به اینکه پس از این سفر کارگروهی برای بررسی چالشها و مسائل پیش روی استان گیلان در پایتخت برگزار خواهد شد گفت: در این جلسه موارد مطرح شده از سوی استاندار، امام جمعه، نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی و نماینده بخش خصوصی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
در این جلسه که وزرای نفت، صنعت، معدن و تجارت و رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیز حضور داشتند، رییس سازمان برنامه و بودجه کشور از برگزاری جلسهای با حضور مدیران استان گیلان و مدیران بانکها برای بحث و بررسی پیرامون تولید و اشتغال در آینده نزدیک خبر داد.
استاندار گیلان نیز در این جلسه گزارشی از وضعیت استان در بخشهای مختلف ارائه کرد و کاهش نرخ بیکاری، بهبود فضای کسب و کار، توسعه شرکتهای دانش بنیان، رونق تولید و خروج بنگاهها از رکود، احیای محصول چای، پرداخت تسهیلات کارآفرینی و شکوفایی منطقه آزاد انزلی را از جمله دستاوردهای استان در سالهای اخیر برشمرد و سپس به تشریح مشکلات و انتظارات استان پرداخت.
نماینده ولی فقیه در استان گیلان و امام جمعه رشت و برخی نمایندگان مردم استان گیلان در مجلس شورای اسلامی هم هر کدام در سخنانی به بیان دغدغهها و دیدگاههای خود پرداختند و مشکلات و مسائل اصلی استان را مطرح کردند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *