طرز تهیه خورش گردو
خورش گردو یک غذای خوشمزه و گرم است که میتواند در فهرست غذاهای شما جای گیرد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فضای مجازی ، خورش گردو یک غذای خوشمزه و گرم است که میتواند در فهرست غذاهای شما جای گیرد.
زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
زمان پخت: ۳۰: ۱
زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
زمان پخت: ۳۰: ۱
مواد مورد نیاز برای ۴ نفر:
گوشت گوسفندی (خردشده) ۳۰۰ گرم
گردو (۴ پرشده) ۳۰۰ گرم
پیاز (نگینی خردشده) ۱ عدد
رب انار ملس یک دوم پیمانه
زرشک ۲ قاشق سوپخوری
فلفل ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
روغن مایع به میزان لازم
طرز تهیه خورش گردو:
داخل قابلمهای مقداری روغن گرم کرده، پیاز را درون آن تفت دهید. سپس گوشت را به آن افزوده، با نمک، فلفل، زردچوبه و ۲ پیمانه آب با در بسته بگذارید تا بپزد.
گردو را با مقداری روغن تفت دهید.
گردو (۴ پرشده) ۳۰۰ گرم
پیاز (نگینی خردشده) ۱ عدد
رب انار ملس یک دوم پیمانه
زرشک ۲ قاشق سوپخوری
فلفل ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
روغن مایع به میزان لازم
طرز تهیه خورش گردو:
داخل قابلمهای مقداری روغن گرم کرده، پیاز را درون آن تفت دهید. سپس گوشت را به آن افزوده، با نمک، فلفل، زردچوبه و ۲ پیمانه آب با در بسته بگذارید تا بپزد.
گردو را با مقداری روغن تفت دهید.
رب انار و گردوی تفت داده شده را به مواد افزوده و بگذارید تا جا بیفتد. سپس از روی حرارت برداشته، داخل ظرفی سرو کرده و روی آن زرشک بریزید.
منبع: عصر ایران
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *