کاهش محسوس جرایم و تخلفات در ماه مبارک رمضان/ مبلغین مذهبی ارزشها و باورهای اسلامی را برجسته کنند
نامی معنویت گرایی را از عوامل کاهش محسوس جرایم و تخلفات در ماه مبارک رمضان عنوان کرد و گفت: در این ماه مردم با در نظر گرفتن ارزشها و باورهای دینی کمتر دست به ارتکاب جرایم میزنند.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه حقوقی قضایی ، به نقل از روابط عمومی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان سیستان وبلوچستان جلسه تعامل با سازمانها وادارات متولی در خصوص نحوه برگزاری کارگاههای آموزشی مبلغین مذهبی در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی در سالن جلسات این معاونت برگزار شد.
قائم مقام معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری در این جلسه اظهار داشت: در سنوات اخیر در معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم کارگاههای مفیدی مختص قشر مبلغین، هیئتهای مذهبی و هیئت امناء مساجد با هدف کاهش آسیبهای اجتماعی برگزار شده و تجارب بسیاری غنی در این خصوص بدست آمده که میتواند در اثر گذاری کارگاههای پیشرو ویژه این قشر موثر باشد.
رسول نامی با اشاره به نقش برجسته مبلغین مذهبی، سران و ریش سفیدان طوایف در استان سیستان وبلوچستان، ادامه داد: مبلغین مذهبی و فعالین مساجد میتواند باتوجه به نفوذ اجتماعی که در بین آحاد مردم دارند میتواند ارزشها و باورهای اسلامی را برجسته نمایند و از طریق معنویت گرایی باعث پیشگیری از جرایم و آسیبهای اجتماعی شود.
وی معنویت گرایی را از عوامل کاهش محسوس جرایم و تخلفات در ماه مبارک رمضان عنوان کرد و گفت: در این ماه مردم با در نظر گرفتن ارزشها و باورهای دینی کمتر دست به ارتکاب جرایم میزنند.
گفتنی است؛ در پایان این نشست «معاون فرهنگی اداره کل اوقاف استان»، «کارشناس امور اجتماعی استانداری»، «رئیس اداره مراقبت اداره کل آموزش و پرورش استان»، «کارشناس مسئول پیشگیری از آسیبهای بهزیستی استان» و «معاون اجتماعی بهزیستی استان» ضمن اعلام آمادگی در خصوص برگزاری کارگاهها پیشرو در خصوص مبلغین مذهبی اظهار داشتند: آماده هرگونه همکاری با معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم هستند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *