"قابلی پلو" غذای هفت رنگ افغانستانی ها
هنر آشپزی بازتابی از سنتها، آداب و رسوم و نحوه پذیرایی در کشورها و قومیتهای مختلف است و در این بین آشپزی در افغانستان با آشپزی در ایران، کشورهای آسیای مرکزی و پاکستان اشتراکات فراوانی دارد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش سرویس بین الملل قابلی پلو یکی از غذاهای خوشمزه و مقوی افغانستان است که در بسیاری از مناطق افغانستان و رستورانهای این کشور پخته میشود.
ابتدا این غذا بیشتر در شمال افغانستان رایج بود و ارمغان هنر آشپزی ترکتباران این کشور محسوب میشود.
نام قابلی پلو در کشورهای آسیای مرکزی و بخشهایی از ایران نامی آشنا بوده و بسیاری از مردم مناطق یاد شده، این غذای معروف را به شیوههای مختلف طبخ میکنند.
محبوبیت این غذا سبب شد که به مرور راه خود را به بسیاری از مناطق افغانستان و رستورانهای سایر ولایات این کشور نیز باز کند.
اکنون غذای یادشده به شیوهای مختلف در بسیاری از رستورانهای افغانستان طبخ میشود و در فهرست غذاهای پرفروش این کشور جای گرفته است.
/
ابتدا این غذا بیشتر در شمال افغانستان رایج بود و ارمغان هنر آشپزی ترکتباران این کشور محسوب میشود.
نام قابلی پلو در کشورهای آسیای مرکزی و بخشهایی از ایران نامی آشنا بوده و بسیاری از مردم مناطق یاد شده، این غذای معروف را به شیوههای مختلف طبخ میکنند.
محبوبیت این غذا سبب شد که به مرور راه خود را به بسیاری از مناطق افغانستان و رستورانهای سایر ولایات این کشور نیز باز کند.
اکنون غذای یادشده به شیوهای مختلف در بسیاری از رستورانهای افغانستان طبخ میشود و در فهرست غذاهای پرفروش این کشور جای گرفته است.
مواد لازم برای تهیه قابلی پلو عبارتند از: برنج دانه بلند، گوشت گوسفند، روغن، خلال پوست نارنج، خلال هویج فرنگی، خلال پسته و بادام، هل، زعفران، کشمش پلویی و شکر.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *