برگزاری همایش "عرصه یادگیری" در جهت انتقال دانش و اطلاعات
مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی گفت: نوزدهمین همایش عرصه یادگیری 21 و 22 تیرماه با حضور مدیران منابع انسانی کشور در جهت توسعه تولید و اشتغال" برگزار می شود.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه اقتصاد به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت صنعتی، نوزدهمین همایش عرصه یادگیری 21 و 22 تیرماه با حضور مدیران منابع انسانی کشور در "هتل باری" ارومیه با موضوع "تجارب مدیران منابع انسانی در توسعه تولید و اشتغال" برگزار می شود.
در همین ارتباط، دکتر محمدعلی محمدی درباره جایگاه همایش عرصه یادگیری در توانمندسازی و مهارت افزایی مدیران منابع انسانی اظهار کرد: راه های مختلفی برای توسعه و آموزش مدیران وجود دارد، به طور کلی یکی از بهترین راه های توسعه و تقویت توانمندی مدیران، از جمله مدیران منابع انسانی، الگوبرداری و استفاده از تجارب برتر است. این راه بسیار موثر است به دلیل اینکه سریع، مبتنی بر باور و شواهد کافی و دارای اثربخشی و کارایی است. همچنین، نتایج آن ملموس است و این نتایج را افراد می بینند و آن راهکاری را که استفاده شده می پذیرند و طبیعتا یادگیری بهتر و بیشتری اتفاق می افتد.
وی خاطرنشان کرد: هدف مهم برگزاری "همایش عرصه یادگیری" انتقال دانش و اطلاعات و درواقع تقویت باورها و اعتقادات مدیران به ویژه مدیران منابع انسانی نسبت به حل مسائل و توانمندی آنها در خلق راه حل های مفید است برای اینکه بتوانند مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی را حل و فصل کنند. اینکه چه کارهایی می شود کرد و چه کارهایی می توان انجام داد و شبیه سازی هایی که در ذهن مدیران بر اثر تجربه اتفاق می افتد تا نسخه های بهتری برای کسب و کار خود بنویسند، طبیعتا همه از اهداف برگزاری این همایش است.
مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی تاکید کرد: "همایش عرصه یادگیری" نقش خود را در انتقال دانش و اطلاعات به خوبی می تواند ایفا کند لذا می تواند موجب ارتقاء سطح آگاهی ودانش اطلاعات مدیران منابع انسانی شود ولی آنچه که در مورد مهارت مطرح هست دقت در این نکته است که مهارت در عمل و اجرا حاصل می شود.
وی افزود: دانش و اطلاعات نتیجه تعلیم اما مهارت نتیجه تمرین است لذا وقتی دانش تبدیل به مهارت می شود که مدیران منابع انسانی دانش و اطلاعات کسب شده را در عمل و در حل مسائل سازمانی خود به کار گیرند. آن وقت می توانیم به پیامدهای مثبت برگزاری همایش عرصه یادگیری از یک طرف، و از طرف دیگر به ارتقاء سطح مهارت و قابلیت بکارگیری مدیران منابع انسانی ایمان بیاوریم؛ به عبارت دیگر، تجربه نتیجه درگیر شدن در حل مسائل است و هر چقدر مدیران مهارت بیشتری بدست آورند و تجارب بهتری کسب کنند می توانند در حل مسائل سازمان خود موثرتر و مفیدتر باشند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *