تعرض به اراضی ملی در مازندران به صفر رسیده است
رئیس کل دادگستری استان مازندران با بیان اینکه تعرض به اراضی ملی در استان مازندران به صفر رسیده است، گفت: این مهم نتیجه نگرش پیشگیرانه دستگاه قضایی و در طول سالهای پس از انقلاب اسلامی ایران، بی سابقه بوده است.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه حقوقی و قضایی به نقل از روابط عمومی دادگستری استان مازندران، حجت الاسلام والمسلمین تقوی فرد در اولین جلسه پیشگیری از وقوع جرم استان در سال جاری با بیان اینکه تعرض به اراضی ملی در استان مازندران به صفر رسیده است، گفت: این مهم نتیجه نگرش پیشگیرانه دستگاه قضایی و در طول سالهای پس از انقلاب اسلامی ایران، بی سابقه بوده است.
وی جرائم امروز جامعه را ناشی از ناهنجاریهای اجتماعی عنوان کرد و افزود: در حال حاضر درصد قابل توجهی از ازدواجها منجر به طلاق میشود که نشان میدهد برخی خانوادهها با ناهنجاریهای خانوادگی روبرو هستند و راه اندازی و فعالیت مراکز مشاوره میتواند در راستای حل این مشکل موثر باشد.
این مقام قضایی در ادامه با تاکید بر اجرای صحیح و نظارت بر اجرای سند نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان (نماد) اظهار کرد: باید با تشکیل کارگروهی تخصصی، این طرح به بهترین شکل ممکن مورد توجه قرار گیرد.
حجت الاسلام والمسلمین تقوی فرد با اشاره به اقدامات انجام گرفته در حوزه پیشگیری دادگستری مازندران، تصریح کرد: با اقدامات دقیق و جدی انجام گرفته در دادگستری استان، جمعیتی بالغ بر دو هزار نفر از مددجویان زندانهای مازندران کاسته شده است.
وی همچنین ادامه داد: با اقدامات پیشگیرانه انجام گرفته، امروز در سراسر مازندران هیچ اراذل و اوباشی وجود ندارد که بتواند عرض اندام کند که تحقق آن حاصل نگاه جدی پیشگیرانه دادستانهای حوزههای قضایی استان بوده است.
رئیس کل دادگستری استان مازندران با بیان اینکه تعرض به اراضی ملی در استان مازندران به صفر رسیده است، خاطرنشان کرد: این مهم نتیجه نگرش پیشگیرانه دستگاه قضایی و در طول سالهای پس از انقلاب اسلامی ایران، بی سابقه بوده است.
حجت الاسلام والمسلمین تقوی فرد خاطرنشان کرد: در حال حاضر نگاه پیشگیرانه نسبت به جرائم در استان مازندران از روند مطلوبی برخوردار است و ان شاء ا... با همکاری دستگاههای ذیربط وضعیت بهتری را نیز در این بخش شاهد باشیم.
حجت الاسلام والمسلمین سید مرتضی موسوی نیز در این جلسه با اشاره به برنامههای سال ۹۶ معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری مازندران، پیگیری برنامه عمل پیشگیری از خشونت و پیگیری اجرای آیین نامه مراقبت بعد از خروج معتادان را از جمله این برنامهها برشمرد.
معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری مازندران همچنین پیگیری اجرای شیوه نامه اداره مراکز مشاوره خانواده در استان و هماهنگی و مشارکت در نهادینه سازی آموزشهای پیش از ازدواج را از جمله برخی برنامههای فرهنگی معاونت اجتماعی دادگستری مازندران عنوان کرد و افزود: اقدامات متعددی نیز از سوی این معاونت در حوزههای امنیتی – انتظامی، قضایی، مردمی، اطلاع رسانی و برنامه ریزی انجام شده است.
حجت الاسلام والمسلمین موسوی ادامه داد: در سال گذشته دستگاههای مرتبط با بحث پیشگیری از جمله نیروی انتظامی، بهزیستی و سازمان تبلیغات همکاری خوبی با دادگستری مازندران داشتند که ان شاء ا... این همکاری در سال جاری با قدرت و جدیت بیشتری ادامه یابد.
این مقام قضایی همچنین با اشاره به راه اندازی مراکز مشاوره در برخی حوزههای قضایی استان مازندران، افزود: درصد بسیار مطلوبی از پروندههای وارده در استان به مراکز مشاوره ارجاع و بیش از ۱۰۰ فقره پرونده طی این مدت کوتاه در مراکز مشاوره منجر به سازش شده است.
حجت الاسلام والمسلمین موسوی در خصوص طرح نماد نیز اظهار داشت: در سند نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان، اهداف و چارچوب، روش شناسی و تعهدات دستگاههای مختلف به طور دقیق مشخص شده که باید توجه ویژهای به آن لحاظ شود.
وی بر لزوم ساماندهی سواحل دریا در سراسر استان مازندران نیز تاکید و خاطرنشان کرد: با توجه به گردشگر پذیر بودن استان باید ساماندهی طرحهای دریا در حوزههای مختلف از جمله عفاف و حجاب مد نظر دستگاههای مرتبط قرار گیرد.
گفتنی است در ادامه سایر اعضای شورا نیز به بیان نظرات و پیشنهادات خود در خصوص موارد مطروحه در جلسه پرداختند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *