کلاژن موجود در حلیم را با پنبه اشتباه گرفتند
معاون مرکز سلامت محیط و کار اعلام کرد: برخی کلاژن گوشت در حلیم را با پنبه اشتباه گرفتند.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه جامعه ، محسن فرهادی با اشاره به دست به دست شدن برخی اخبار و فیلمهای منتشر شده در صفحات مجازی که بعضا بی اساس میباشد گفت: متاسفانه اظهار نظرهای غیر کارشناسی در مورد حلیمهای آغشته از پنبه و الیاف باعث انتشار این نوع اخبار شده است.
وی ادامه داد: با توجه به بررسیهای میدانی و رسیدگی به شکایات مردمی سامانه بهداشت ۱۹۰ مشخص شد به علت پخت طولانی گوشت در حلیم، رشتههای کلاژن (که از قسمتهای تشکیل شده گوشت میباشد) باقی میماند و در اثر ترکیب با گلوتن و دیگر قندهای موجود در گندم تولید بافت پنبه مانند مینماید و پس از شستشو خاصیت الاستیسیته مانند پیدا میکند که در این رابطه نمونه برداریهای متعدد صورت گرفته و به آزمایشگاه ارسال شده است.
وی با اشاره به اینکه نمیتوان از پشت دوربین صحت یا سقم برخی اخبار را تشخیص داد، افزود: از ابتدای ماه مبارک رمضان تیم سیار بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور وظیفه نظارت و کنترل از کلیه واحدهای صنفی عرضه کننده مواد غذایی به خصوص از واحدهای صنفی عرضه کننده آش و حلیم و غذاهای محلی و شیرینیهای مختص ماه مبارک رمضان از جمله زولبیا و بامیه را بر عهده دارند.
معاون مرکز سلامت محیط و کار خاطر نشان کرد: امسال با دستگاههای پرتابل سنجش کلیه مواد غذایی در سطح عرضه کنترل شده است و در صورت لزوم مداخلات به منظور تامین سلامت روزه داران اعمال میگردد.
فرهادی در پایان گفت: ضمن عدم تایید وجود پنبه و پشم دام در حلیم به مصرف کنندگان عزیز توصیه میشود آش و حلیم مصرفی خود را از واحدهای صنفی مجاز و دارای پروانه کسب تحت پوشش اتحادیه ذیربط تهیه نموده و از خریداری مواد غذایی از دستفروشان خودداری نمایند همچنین شهروندان میتوانند درصورت داشتن شکایت بهداشتی با سامانه بهداشت ۱۹۰ به طورشبانه روزی تماس بگیرند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *