دو برادر دانشجو گرداننده سایت شرط بندی/کلاهبرداری ۱۴۷ میلیونی متهمان
رييس پليس فتا استان خراسان رضوى گفت: عاملان گرداننده سايت شرط بندى و قمار آنلاين توسط كارشناسان پليس فتا شناسايى و دستگير شدند.
به گزارش گروه جامعه ،سرهنگ جواد جهانشيرى در تشريح خبر اظهار کرد: پسر جوانى با در دست داشتن مرجوعه قضايى به پليس فتا استان مراجعه و درخواست رسيدگى به شكايت خود را داشت.
وی افزود: شاكى در اظهارات اوليه خود به كارشناسان پليس فتا استان گفت، متاسفانه در جمع دوستان اغفال شده و در ابتدا به عنوان سرگرمى جذب سايتى شدم كه پيشنهاد مىكرد نتايج فوتبال حدس زده و جايزه دريافت كنيد و سر رقابتى كه با دوستانم ايجاد شده بود هركدام عضو اين سايت شده و نتايج فوتبال را پيش بينى مىكرديم، در مراحل ابتدايى مبالغى هم دريافت كرديم و همين امر باعث طمع در وجودم شد و با سماجت اصرار به برد بيشتر داشتم اما متاسفانه در آخرين مرحله مبلغ 147 ميليون تومان را شرط بندى كرده و باختم.
سرهنگ جهانشيرى ادامه داد: با توجه به اظهارات مرد جوان رسيدگى به پرونده در دستور كار كارشناسان پليس فتا استان قرار گرفت و سرنخهايى از سايت شرط بندى و قمار توسط كارآگاهان پليس فتا بدست آمد.
رئیس پلیس فتای خرسان رضوی گفت: كارشناسان طى اقدامات فنى و پليسى صورت گرفته توانستند رد متهمان را در تهران به دست آورده و با هماهنگى قضايى و تهيه نيابت قضايى آنها را دستگیر کنند.
وی افزود: متهمان كه دو برادر به نامهاى شايان و سبحان به ترتيب 23 و 27 سال سن و دانشجو بودند با ديدن شواهد به جرم خود اعتراف و گفتند،حدود يك سال قبل با راه اندازى سايت شرط بندى جذابى از نتايج بازىهاى فوتبال، كاربران را تطميع كرده و طورى مراحل شرط بندى را طراحى کرده كه كاربر در مراحل نخست برنده جايزه مىشود و وجه بلافاصله به حساب وى واريز مىی شود اما در مراحل بعدى كه وجوه شرط بندى بالاتر مىرود، برعكس ابتداى كار، كاربر فريب خورده را قربانى طمع خود ساخته و وجوه كلانى را از دست مىدهد.
سرهنگ جهانشيرى تصريح كرد با توجه به اعترافات متهمان و تكميل پرونده، دو متهم دستگير شده برای طى مراحل قضايى به دادسرا اعزام شدند.
اين مقام انتظامى تصريح كرد: وجود هرگونه سايت شرط بندى و قمار جرم بوده و با عامل راهاندازى آن مطابق قانون مجازات اسلامى و جرايم رايانهاى برخورد خواهد شد ضمن اينكه كاربران گرامى فضاى سايبرى نيز آگاه باشند اين سايتها در داخل و خارج طورى طراحى مىشوند كه كاربر را مجذوب خود ساخته و از روى حس "عادت و طمع" به آن ورود پيدا مىكند.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *