بازخوانی ۸ ماه لودگی آشوب‌طلبان؛ با فتنه‌گران آشتی نمی‌کنیم

18:15 - 22 خرداد 1396
کد خبر: ۳۱۸۴۲۴
دسته بندی: سیاست ، گزارش و تحلیل
«مردم ما با کسانی که در سال 88 به روز عاشورای حسینی اهانت کردند و با قساوت و لودگی و بی‌حیایی، جوان بسیجی را در خیابان لخت کردند و کتک زدند، قهر هستند و با آنها آشتی هم نمی‌کنند».
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی ، امروز 22 خرداد 1396، هشتمین سالگرد مشارکت 85 درصدی ملت ایران در دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری است؛ انتخاباتی که هنوز رای دادن مردم در آن به پایان نرسیده بود که یکی از کاندیداها در ساعت 23 خبرنگاران را دعوت کرد و در یک نشست خبری از پیروزی خودش در انتخابات با اختلاف آرای بسیار بالا! خبر داد. اتفاقی که در تاریخ انقلاب اسلامی بی سابقه و عجیب به نظر می رسید.
 
سخنان حکیمانه رهبر انقلاب
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در روز شنبه پس از انتخابات سال 88 در پیامی گفتند: «به همه آحاد مردم و بویژه جوانان عزیز که سرزنده‌ترین نقش‌آفرینان این حادثه شورانگیز بودند، توصیه می کنم که کاملا هشیار باشند. همواره باید شنبه‌ی پس از انتخابات، روز مهربانی و بردباری باشد. چه طرفداران نامزد منتخب و چه هواداران دیگر نامزد‌های محترم، از هرگونه رفتار و گفتار تحریک آمیز و بدگمانانه پرهیز کنند. رئیس جمهور منتخب و محترم، رئیس جمهور همه‌ی ملت ایران است و همه و از جمله رقیبان دیروز باید یکپارچه از او حمایت و به او کمک کنند. بی‌شک  این نیز امتحانی الهی است که موفقیت در آن خواهد توانست رحمت خداوند متعال را جلب کند».
 
 فضاسازی رسانه‌های بیگانه
فضاسازی رسانه های بیگانه در شنبه پس از انتخابات سال 88، با اعتراض خیابانی طرفداران دو نامزد انتخابات همراه بود؛ نامزدهای معترض علی رغم تمدید چندباره مهلت اعتراضات توسط شورای نگهبان، اعتراض خود را به شورای نگهبان تحویل ندادند و مکررا تنها از ابطال کل آرای انتخابات سخن می گفتند.  
 
بازخوانی ۸ ماه فتنه گری آشوب طلبان در سال ۸۸
 

 انتشار قبل از ابلاغ
همزمان با اعلام پیروزی محمود احمدی نژاد در انتخابات، اعتراضات خیابانی بخشی از معترضان به نتیجه انتخابات به دستور دو نامزد شکست خورده  در تهران و یکی دو شهر کشور آغاز شد؛ این دو نامزد مرتبا با بیانیه هایی که می دادند و زودتر از همه به دست بنگاه سخن پراکنی «بی بی سی» وابسته به دولت انگلیس می‌رسید! خواستار ابطال انتخابات به بهانه تقلب بودند و از هوادارانشان می خواستند با حضور در خیابان ها، رای خود را پس بگیرند!
 
بازخوانی ۸ ماه فتنه گری آشوب طلبان در سال ۸۸ 
 
 اردوکشی‌های خیابانی
بیانیه های نامزدهای شکست خورده در روزهای ابتدایی پس از انتخابات، در برخی خیابانهای تهران و یکی دو شهر کشور توانست جمعی از هوادارانشان را به خیابان ها بکشد؛ این اردوکشی خیابانی به صورت متناوب تا 29 خرداد که رهبر معظم انقلاب اسلامی در جایگاه خطابه نماز جمعه قرار گرفتند، ادامه داشت. 
 
بازخوانی ۸ ماه فتنه گری آشوب طلبان در سال ۸۸ 

 تاکید بر طی مسیر قانونی
رهبر انقلاب در خطبه های تاریخی نماز جمعه 29 خرداد سال 88 ، ضمن تاکید بر طی مسیر قانونی توسط نامزدهای انتخابات، گفتند: در این قضیه انتخابات، مردم حقا و انصافا به وظیفه خودشان عمل کردند. وظیفه شان این بود که بیایند پای صندوق های رای، که به بهترین وجهی این وظیفه اداء شد؛ اما ما و شما (مسئولان) وظائف سنگین تری داریم. اگر نخبگان سیاسی بخواهند قانون را زیر پا بگذارند، یا برای اصلاح ابرو، چشم را کور کنند، چه بخواهند، چه نخواهند، مسئول خون ها و خشونت ها و هرج و مرج ها، آنها هستند.

 آشوبگری برای دیده شدن!
وضعیت خیابان های مرکزی تهران در روز 30 خرداد با روزهای قبل از خطبه مقام معظم رهبری در نماز جمعه، قابل مقایسه نبود و معترضان به نتیجه انتخابات کاهش چشمگیری داشتند. البته همین جمعیت برای پررنگ بودن حضورشان در صحنه، با آشوبگری و ایجاد اختلال در نظم عمومی، درصدد دیده شدن و خودنمایی بودند؛ آشوبگری روز 30 خرداد 88 با برخورد نیروهای انتظامی کشور همراه شد.
 
بازخوانی ۸ ماه فتنه گری آشوب طلبان در سال ۸۸ 

 انتقام گیری از انقلاب اسلامی!
آشوبگران که مشخص بود اصلی ترین انگیزه شان از حضور در خیابان های پایتخت، انتقام گیری از انقلاب اسلامی و اجرای دستورات صادره از اتاق فکرهای مستقر در لندن و واشنگتن و تل آویو است، بعدها به صورت متناوب در مناسبت هایی همچون روز قدس، روز دانش آموز و روز دانشجو، در میان جمعیت تظاهرات کننده ایران اسلامی قرار گرفته و با سردادن شعارهایی هنجارشکنانه، آشوب و بلوا ایجاد می کردند، آشوب و بلوایی که با متانت و صبر امت متدین و باایمان ایران اسلامی همراه بود.
 
بازخوانی ۸ ماه فتنه گری آشوب طلبان در سال ۸۸ 

 «تقلب» اسم رمز آشوب‌های خیابانی
در دادگاههایی که برگزار شد از «تقلب» به عنوان اسم رمز آشوب های خیابانی نام برده شد و بدین ترتیب این بار از زبان کسانی که با سران فتنه در ارتباط بودند، مشخص شد که از ابتدا انتخابات ریاست جمهوری، بهانه ای برای کسانی بوده که با انقلاب و نظام اسلامی تسویه حساب شخصی داشته اند.  

 بی حرمتی فتنه‌گران به عزای سالار شهیدان
هوداران طرفدار دو نامزد شکست خورده، روز به روز با مشاهده بیانیه های عجیب و متوهمانه سران فتنه و با دیدن اقدامات آشوبگران حامیان آنها، از حمایت خود از این دو چهره دست بر می داشتند؛ اما سرانجام در روز عاشورای حسینی سال 88 و در لحظاتی که امت آزاده ایران اسلامی در سراسر کشور به عزاداری برای سید و سالار شهیدان می پرداخت، عده ای آشوبگر با اعلام فراخوان یکی از سران فتنه به خیابانهای مرکزی تهران آمده و ضمن بی حرمتی به عزاداران حسینی، آشوبگری کردند و به اموال عمومی آسیب رساندند و در نهایت شعارهای هنجارشکنانه ای درباره اصول نظام جمهوری اسلامی سر دادند؛ شعارهایی از قبیل، استقلال، آزادی، جمهوری ایرانی؛ حمایت از این آشوبگران و خداجو نامیدن آنها توسط سران فتنه، حجت را برای مردم ایران اسلامی تمام کرد و مردم با حضور میلیونی و دشمن شکن خود در نهم دی ماه، به 8 ماه آشوبگری فتنه گران در کشور پایان دادند.
 
بازخوانی ۸ ماه فتنه گری آشوب طلبان در سال ۸۸ 

همراهی "بهایی‌ها" و تجدیدنظرطلبان "مشارکتی" با فتنه 88
آیت الله عباس کعبی عضو مجلس خبرگان رهبری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی ، با بیان اینکه فتنه پیچیده سال 88، لشکرکشی پیاده نظام دشمن با طراحی اتاق های مکر و فریب آمریکایی_صهیونیستی جهت براندازی نظام اسلامی بود اظهار کرد: در اینکه  در جریان فتنه سال 88، ضدانقلاب خارج نشین، سلطنت طلبها، بهایی ها، منافقین خلق و همچنین گروههای تجدیدنظرطلب مثل مشارکتی ها، در قالب کودتاهای نرم طراحی شده توسط دشمن با فتنه گران داخلی همراهی می کردند، شک و تردیدی وجود ندارد.

وی با بیان اینکه مردم در روز 9 دی با لحظه شناسی، حضور به موقع و صیانت از نظام اسلامی، بساط فتنه را برچیدند عنوان کرد: روشنگری ها باعث شد بسیاری که فریب فتنه گران را خورده بودند، از سران آن فاصله بگیرند.
 
بازخوانی ۸ ماه فتنه گری آشوب طلبان در سال ۸۸ 
 
آیت الله کعبی افزود: هرکسی که برای حفظ و تداوم انقلاب دل می سوزاند و حفظ انقلاب را واجب می داند، یقین دارد که کلیدواژه "فتنه" به منظور عبرت گرفتن از توطئه های دشمن است؛ این کلیدوازه یک مقطع بسیار مهم و حیاتی در تاریخ جمهوری اسلامی ایران است؛ در کنار کلیدواژه "فتنه" کلیدواژه "9 دی" همراه است؛ کلیدواژه "9 دی" بیانگر حضور مردم در صحنه برای صیانت از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.

این عضو مجلس خبرگان رهبری همچنین با بیان اینکه ما نباید اجازه دهیم فتنه 88 با ترفندهای دیگر تکرار شود خاطرنشان کرد: آنهایی که می گویند زمان تاریخ استفاده از کلیدواژه فتنه به پایان رسیده، باید بدانند که زمانی تاریخ مصرف این کلیدواژه به پایان می رسد که فتنه گری هم به پایان رسیده باشد درحالیکه امروز یک عده با فراموشی فتنه 88 و تکرار فتنه گری می خواهند اصل فتنه در مقابل انقلاب را با استفاده از تجربیات فتنه 88 بازآفرینی کنند.

ضربه جدی فتنه گران به آبرو و حیثیت نظام
سید محمد حسینی فعال فرهنگی و سیاسی کشورمان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی ، با بیان اینکه 9 دی به این دلیل یوم الله نامیده می شود که پایان بخش فتنه و آشوب 8 ماهه در کشور بود اظهار کرد: طی آن 8 ماه در سال 88، بسیاری از فعالیتهای مردم در جامعه و همچنین مسئولان، تحت تاثیر اردوکشی های خیابانی بود که فتنه گران سردمدار آن بودند.

وی افزود: فتنه گران در آن مقطع دائما اصرار داشتند بگویند که حرکت آنها یک حرکت ساده اعتراضی است درحالیکه آنها با اقدامات خودسرانه و غیرقانونی خود، ضربه ای جدی را به حیثیت، آبرو واعتبار نظام جمهوری اسلامی وارد کردند؛ ضرباتی که موجب وضع تحریم های فلج کننده در برابر ایران شد.

این فعال فرهنگی و رسانه ای کشورمان با بیان اینکه فتنه گران به قانون تن درندادند و فرمایشات مقام معظم رهبری را فصل الخطاب ندانستند، گفت: مشکلات عدیده کشور نیز در آن زمان به دلیل همین دو موضع فتنه گران رقم خورد.

حسینی افزود: از آنجا که ممکن است در آینده نیز عده ای مجددا نقشه هایی مشابه فتنه 88 را در کشور پیاده سازی کنند، لذا باید دائما درباره ابعاد و زوایای پنهان آن بحث و بررسی شود؛ باید روشنگری ها صورت بگیرد تا مردم با اشخاص و جریان های سیاسی که با نافرمانی هایشان برای کشور مشکلات عدیده ای را ایجاد کردند آشنا شوند.

وی در ادامه تاکید کرد: برخی از سیاسیون در حال حاضر می خواهند این ماجرا را به فراموشی بسپارند؛ این کار آنها به این دلیل است نمی خواهند این لکه سیاه در کارنامه آنها دیده شود؛ آنها هیچ توجیهی برای رفتار غیرقانونی‌شان در سال 88 ندارند.
 
بازخوانی ۸ ماه فتنه گری آشوب طلبان در سال ۸۸ 

وزیر ارشاد دولت یازدهم در ادامه گفت: هنوز هم ناگفته های بسیاری در خصوص فتنه سال 88 وجود دارد و قطعا در آینده اسناد و مدارک جدیدی از نقش بیگانگان در دامن زدن به آشوب های سال 88 هویدا خواهد شد.

حسینی در پایان با بیان اینکه گاهی اوقات فتنه گران و معدود دنباله روهای آنان، از بیان مشابهت های تاریخی با زمان صدر اسلام، ناراحت می شوند، خاطرنشان کرد: روشنگری ها در زمینه فتنه 88 قطعا با قوت و قدرت توسط مردم و نخبگان سیاسی ادامه خواهد داشت.

با فتنه‌گران آشتی نمی‌کنیم
جدای از فرصت های عظیمی که در اثر مشارکت 85 درصدی ملت در انتخابات حاصل شده بود و توسط عده ای این فرصت به تهدید تبدیل شد؛ اما هنوز هم مردم مسلمان و آزاده کشورمان شعارهای هنجارشکنانه و حرمت‌شکنانه آشوبگران سال 88 را فراموش نکرده اند.

بیست و هفتم بهمن ماه سال 95 بود که رهبر معظم انقلاب اسلامی به تعبیر مطرح‌شده با عنوان «آشتی ملی»  توسط عده ای اشاره و و با بی‌معنی دانستن این تعبیر و انتقاد از پر و بال دادن به آن در روزنامه‌ها، گفتند: مگر مردم با هم قهر هستند که بخواهند آشتی کنند؟ قهری وجود ندارد، البته مردم ما با کسانی که در سال 88 به روز عاشورای حسینی اهانت کردند و با قساوت و لودگی و بی‌حیایی، جوان بسیجی را در خیابان لخت کردند و کتک زدند، قهر هستند و با آنها آشتی هم نمی‌کنند.
 
انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *