طرز تهیه حلیم
حلیم از مجموعه غذاهای ایرانی است که مردم در ماه رمضان مصرف می کنند.
خبرگزاری میزان -
طرز تهیه حلیم
این غذا یک منبع عالی پروتئین بوده و از غذاهایی است که دیر هضم میشود، برای همین مصرف آن در سحر موجب میشود تا در ماه رمضان در طول روز احساس گرسنگی نکنید.
این غذای سنتی یکی از انتخاب های محبوب ایرانیان است و با وجود زمانبر بودن پخت از آن چشم پوشی نمی کنند!
نکاتی در مورد طرز تهیه حلیم :
۱- گندم پوست کنده را بین ۴ تا ۷ ساعت قبل خیس کنید. آن را آبکشی کنید.
۲- از گوشت گوسفند، مرغ یا بوقلمون استفاده کنید.
۳- کره را آب کنید. به جای کره می توانید از روغن کرمانشاهی استفاده کنید.
۴- حلیم را می توانید با شکر یا با نمک میل کنید.
گندم پوست کنده خیس خورده را به همراه ۴ پیمانه آب در قابلمه ای روی حرارت متوسط بریزید و برای ۲ ساعت بپزید تا کاملا نرم شود.
در قابلمه ای دیگر روی حرارت متوسط ، گوشت را به همراه پیاز، برگ بو، کرفس، سیر و ۴ پیمانه آب برای حدود ۲ ساعت بپزید. در پایان به آن نمک اضافه کنید.
با توجه به بافتی که در نظر دارید، نصف یا تمام گندم پوست کنده پخته را به همراه نیمی از گوشت با مخلوط کن پوره کنید. بقیه گوشت را با دست ریش ریش کنید.
تمامی مواد را با هم ترکیب کنید و آن را مدام هم بزنید و تا به غلظت مورد نظرتان برسد، برای یک و نیم تا ۲ ساعت بپزید. آن را مدام هم بزنید تا ته نگیرد.
حلیم را در ظرف مورد نظر بریزید. کره ی آب شده را روی آن بریزید و با دارچین و شکر تزیین کنید.
می توانید حلیم را شیرین و با شکر و یا شور و با نمک میل کنید.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
منبع: فرادید
به گزارش گروه فضای مجازی ، حلیم از مجموعه غذاهای ایرانی است که مردم در ماه رمضان مصرف می کنند.
طرز تهیه حلیم
این غذا یک منبع عالی پروتئین بوده و از غذاهایی است که دیر هضم میشود، برای همین مصرف آن در سحر موجب میشود تا در ماه رمضان در طول روز احساس گرسنگی نکنید.
این غذای سنتی یکی از انتخاب های محبوب ایرانیان است و با وجود زمانبر بودن پخت از آن چشم پوشی نمی کنند!
نکاتی در مورد طرز تهیه حلیم :
۱- گندم پوست کنده را بین ۴ تا ۷ ساعت قبل خیس کنید. آن را آبکشی کنید.
۲- از گوشت گوسفند، مرغ یا بوقلمون استفاده کنید.
۳- کره را آب کنید. به جای کره می توانید از روغن کرمانشاهی استفاده کنید.
۴- حلیم را می توانید با شکر یا با نمک میل کنید.
گندم پوست کنده خیس خورده را به همراه ۴ پیمانه آب در قابلمه ای روی حرارت متوسط بریزید و برای ۲ ساعت بپزید تا کاملا نرم شود.
در قابلمه ای دیگر روی حرارت متوسط ، گوشت را به همراه پیاز، برگ بو، کرفس، سیر و ۴ پیمانه آب برای حدود ۲ ساعت بپزید. در پایان به آن نمک اضافه کنید.
با توجه به بافتی که در نظر دارید، نصف یا تمام گندم پوست کنده پخته را به همراه نیمی از گوشت با مخلوط کن پوره کنید. بقیه گوشت را با دست ریش ریش کنید.
تمامی مواد را با هم ترکیب کنید و آن را مدام هم بزنید و تا به غلظت مورد نظرتان برسد، برای یک و نیم تا ۲ ساعت بپزید. آن را مدام هم بزنید تا ته نگیرد.
حلیم را در ظرف مورد نظر بریزید. کره ی آب شده را روی آن بریزید و با دارچین و شکر تزیین کنید.
می توانید حلیم را شیرین و با شکر و یا شور و با نمک میل کنید.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.
منبع: فرادید
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *