شایعه سازی، دشمن را در جنگ نرم پیروز می کند
یک آسیب شناس گفت: شایعات و بر هم زدن امنیت روانی مردم جامعه در شرایط حملات تروریستی، می تواند نقشه های جنگ نرم دشمن را عملی کند بنابر این با اطلاع رسانی نسبت به فعالیتهای سیاسی به مردم دلگرمی و امنیت روانی به جامعه تزریق میشود.
خبرگزاری میزان -
مجید ابهری در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه گفت: امنیت روانی از دیدگاه رفتارشناسی دارای دو بعد ا حساس امنیت و امنیت ملموس است. توانمندی های امنیتی وانتظامی درکشور ما موجب ایجاد امنیت ملموس و در نتیجه احساس آرامش روانی در جامعه می شود.
وی افزود: سربازان گمنام در نظام ما نقش قدرت نرم را ایفا می کنند که با فعالیت خود دلگرمی و امنیت روانی را به جامعه می بخشند. بازگو کردن فعالیتهای عملیاتی این افراد در رسانهها بالاخص صداو سیما و بیان ناگفتههای امنیتی در شرایط نگرانیهای مردم ازحملات تروریستی و القای احساس ناامنی درکشور میتواند تأثیر بسزای در حفظ آرامش عمومی و احساس دلگرمی به مردم داشته باشد.
این آسیب شناس خاطر نشان کرد: اعلام فعالیتهای عملیاتی انجام شده توسط نیروهای امنیتی در رسانهها این اطمینان را به مردم می دهد که توطئههای کوچک وبزرگ دشمنان درطی برنامههای شبانه روزی نیروی امنیتی را برملا و خنثی کند. این درحالی است که در مقابل تلاشها و زحمات این افراد، برخی از رسانههای بیگانه و شبکههای مجازی قصد دارند با ایجاد اختلال در امنیت روانی جامعه اضطراب اجتماعی راحاکم سازند.
وی عنوان کرد: شایعات ،دروغها و بزرگنمایی هایی که از سوی دوستان ناآگاه انجام می شود پاسخ مثبتی به دشمنان هدفمند است.براین اساس اطلاع رسانی به موقع، اصلی ترین روش برای مقابله با اهداف دشمنان محسوب می شود. در شرایط اضطراب اجتماعی ناشی از حملات تروریستی در تهران،داعش فکری و فرهنگی در کنار تلاشهای تروریستی خود ، برنامه های تخریب روانی و تضیف امنیت اجتماعی را دنبال میکند و بی توجهی به شایعات و مراکز پخش آنها، خنثی سازی توطئههای فکری و فرهنگی موجب شفافیت مأموریتها دشمنان داخلی و خارجی می گردد.
وی اذعان داشت: تضعیف امنیت روانی، آسیبهای اجتماعی ، اقتصادی وفرهنگی را به همراه دارد بنابر این مبارزه عملیاتی و جنگ نرم باید سایه به سایه انجام شود بنابراین رسانههای ارزش مدار و در رأس آنها صدا وسیما، با ارائه برنامههای آموزشی و اطلاع رسانی، بهترین مرکز برای خنثی سازی نقشههای شوم، ممانعت در مقابل ایجاد تزلزل درا عتماد اجتماعی مردم و تلطیف امنیت روانی جامعه است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *