در فدراسیون کاراته چه خبر است؟/ قانون روی میز است و عدالت زیر میز؟!

5:20 - 22 خرداد 1396
کد خبر: ۳۱۷۶۲۳
دسته بندی: ورزشی ، رزمی
پرحاشیه‌ترین فدراسیون رزمی کشور پس از اعلام نفرات اعزامی به رقابت‌های قهرمانی آسیا بار دیگر وارد حاشیه شد.
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی ، «کاراته»؛ نام این فدراسیون همیشه با حاشیه همراه بوده و انگار هیچ‌وقت قرار نیست اوضاع آشفته و پریشان این رشته سروسامان بگیرد.

پس از شکست سخت تیم ملی کاراته آقایان در بازی‌های کشورهای اسلامی، مسئولان فدراسیون و اعضای کادر فنی با استفاده از یک ترفند قدیمی و انجام مصاحبه برای خود زمان خریدند و میدان آسیایی را بهترین فرصت برای جبران نتایج ضعیف قهرمانی آسیا تلقی کردند اما هنوز رقابت‌های قهرمانی آسیا شروع نشده، فدراسیون کاراته اسیر حاشیه‌ای تازه شد؛ حاشیه‌ای که مسئولان فدراسیون و اعضای کادر فنی تیم‌های آقایان و بانوان با دستان خودشان ایجاد کردند.

بازی‌های انتخابی با دو اتفاق ویژه همراه بود. نخست آنکه ذبیح‌الله پورشیب، ملی‌پوش با تجربه کشورمان مقابل مهدی خدابخشی شکست خورد تا کاپیتان تیم ملی ایران بین نفرات انفرادی کومیته جایی نداشته باشد. شوک دوم را هم محدثه آقایی با پیروزی مقابل حمیده عباسعلی به کادر فنی وارد کرد تا همه چیز بر خلاف نظر کادر فنی تیم‌های آقایان و بانوان پیش برود.

مسئولان فدراسیون و کادر فنی تیم‌های ملی بیکار ننشستند و سریعا نام کاپیتان‌های تیم‌های آقایان و بانوان را در ترکیب کومیته تیمی قرار دادند تا مبادا به دوستی بین شاگرد و مربی خدشه‌ای وارد شود!

در حالی که انتظار می‌رفت رفته رفته این سروصدا‌ها و حواشی همیشگی بازی‌های انتخابی تمام شود، ناگهان "مهسا افسانه" با افشاگری در خصوص مسائل پشت پرده رقابت‌های انتخابی، این فدراسیون را وارد چالش جدیدی کرد.

افسانه پس از شکست مقابل نگین باقری در گفت‌وگویی مدعی شد که سرپرست دبیری فدراسیون و نایب‌رئیس بانوان با تصمیمات خود شرایط را به گونه‌ای پیش بردند تا باقری در رقابت‌های قهرمانی آسیا حضور پیدا کند!

این صحبت‌ها شاید از نظر مسندنشینان فدراسیون بی‌پایه و اساس باشد اما افسانه بار‌ها در مصاحبه خود مدعی شده که حاضر است این موضوع را با ارائه مدارک به اثبات برساند. باید اعتراف کرد که گفته‌های کاتاروی باتجربه کشورمان ارزش تفکر و تأمل دارد و امیدواریم مسئولان کاراته کشور پاسخ قانع‌کننده‌ای برای این صحبت‌ها داشته باشند.

اینکه در رقابت‌های انتخابی کومیته و کاتا چه اتفاقاتی می‌افتد، اینکه نتایج بیرون از تاتامی رقم می‌خورد یا خیر، اینکه چرا بعضی نفرات همیشه باید در سفر‌ها حضور داشته باشند، اینکه چرا همیشه عده‌ای به داوری رقابت‌های انتخابی معترض هستند، اینکه چرا بعضی رقابت‌های انتخابی باید بدون حضور تماشاگران برگزار شود و ... سوالاتی است که برای رسیدن به پاسخش نیاز به حل معادلات عجیب و غریب نیست!

به هر حال هوای کاراته سیاه است، آن‌قدر سیاه که در آن رنگ‌ها با هم تفاوتی ندارند و هر کسی در هر جایگاهی می‌تواند در خصوص تمام مسائل اظهار نظر کند.

بهتر است دو یار قدیمی که اکنون امور فدراسیون کاراته را در دست دارند، به جای اینکه هر روز با تنی چند از اعضای فدراسیون عکس یادگاری بگیرند و آن را روی خروجی سایت فدراسیون قرار دهند، به فکر چاره‌ای باشند تا جو حاکم بر این فدراسیون را پیش از اعزام به رقابت‌های قهرمانی آسیا آرام کنند تا شاید کاراته‌کا‌ها بتوانند نتایج ضعیف بازی‌های کشورهای اسلامی را جبران کنند.
 
انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *