طرز تهیه شیربرنج برای 4 نفر

20:33 - 15 خرداد 1396
کد خبر: ۳۱۶۰۶۰
تعداد نظرات: ۱۷ دیدگاه
شیر برنج یک دسر ایرانی است که طعم و نحوه پخت آن کمی شبیه به فرنی است.


ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۹ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۵
0
0
عالیییییی
جواد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۷ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۸
0
0
سلام
فقط باشیره انگور لذت بخش میشه
وممنون از توضیحات همه واین سایت
سوسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۹ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۹
0
0
سلام منم بانمک دوست دارم
رز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۵۷ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۳
0
0
شیر برنج فقط با شکر خوشمزه میشه با نمک بد میشه و اصلا خوشمزه نمیشه به نظرمن.به شیر نمک اضافه کنن چی میشه به نظرتون?
اسیه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۴۰ - ۱۴۰۳/۰۵/۱۰
0
0
سلام.ممنومم اتوضیحات عالی وکاملتون.
مشاهده نظرات دیگر
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *