موتورسیکلت‌ها هوشمند می‌شوند/چگونه تلگرام خود را قفل کنیم؟ /کسانی را که از اینترنت وای فای شما استفاده می‌کنند را شناسایی کنید

15:34 - 13 خرداد 1396
کد خبر: ۳۱۵۵۹۰
دسته بندی: فضای مجازی ، عمومی
شگردهای عجیب و غریب فروشندگان متخلف گوشی موبایل، خداحافظ تبلیغات آزاردهنده!، تبدیل زبان اشاره به کلمات توسط یک دستکش هوشمند، موتورسیکلت‌ها هوشمند می‌شوندو... از اخبار خواندنی فناوری امروز است.
 به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ،  شگردهای عجیب و غریب فروشندگان متخلف گوشی موبایل، خداحافظ تبلیغات آزاردهنده!، تبدیل زبان اشاره به کلمات توسط یک دستکش هوشمند، موتورسیکلت‌ها هوشمند می‌شوندو... از اخبار خواندنی فناوری امروز است.
 
جزئیات را در ادامه بخوانید .... 
 
 گذر از مرزهای بین المللی با فناوری شناسایی صورت

نیواطلس: قرار است طرح آزمایشی جدیدی در آمریکا اجرا شود. در این طرح مسافران می‌توانند بدون نشان دادن گذرنامه یا برگه‌های دیجیتالی اجازه عبور، با هواپیما و کشتی از مرزهای بین المللی عبور کنند.

شرکت JetBlue نخستین خط هواپیمایی است که با نیروهای گمرک و گشت مرزی آمریکا همکاری می‌کند تا با استفاده از فناوری شناسایی صورت هویت مسافران هنگام خروج و ورود از کشور احراز شود. در این پروژه علاوه بر سازمان گمرک و جت بلو شرکت فناوری SITA نیز همکاری می‌کند.

 این برنامه آزمایشی در ماه جاری میلادی و برای پروازهایی از بوستون به جزیره آروبا (از جزایر کاراییب) اجرا می‌شود. مسافران بدون ثبت نام می‌توانند از این سیستم جدید استفاده کنند.
 
 

موتورسیکلت‌ها با این سیستم هوشمند می‌شوند

مهر: شرکت سوئدی LIVI Technology گجت هایی برای هوشمندسازی دوچرخه، موتورسیکلت و اسکوتر ساخته که کار با آن‌ها ساده باشد. این سیستم GObyLIVI نام گرفته است. GObyLIVI شامل سه بخش است؛ یک ماژول GOMINI که روی دسته موتورسیلکت سوار می‌شود، بخش وایرلس GOHEADSET و یک کلاه ایمنی GOHELMET.

 بخش GOMINI به وسیله بلوتوث با تلفن هوشمند کاربر متصل می‌شود. صفحه نمایش این دستگاه تماس‌های وارده، تغییر آهنگ مورد نظر، کمک به جهت یابی یا دریافت نوتیفیکیشن‌ها را به کاربر نشان دهد. این بخش با یک بار شارژ، می‌تواند ۶ ساعت کار کند.

هنگامیکه تلفن همراه داخل کیف یا جیب کاربر باشد، می‌توان از GOHEADSET استفاده کرد. این بخش طراحی جمع و جوری دارد، به همین دلیل می‌توان آن را زیر کلاه ایمنی استفاده کرد.

هرچند این هدست در کلاه‌های ایمنی معمولی نیز قابل استفاده است، اما شرکت سوئدی GOHELMET را مخصوص آن طراحی کرده است. داخل این کلاه ایمنی ورودی‌های مختلفی وجود دارد.
 
 
 
چه افرادی شماره شما را در تلگرام گوشی خود دارند؟
 
باشگاه خبرنگاران جوان: از آنجایی که در شبکه‌های اجتماعی امکان دسترسی افراد مختلف به اطلاعات شخصی تان بسیار بالاست و هکر‌ها و نفوذی‌ها اگر بخواهند برای شما دردسر ایجاد کنند به راحتی این کار را خواهند کرد پس می‌توان نتیجه گرفت حفظ حریم شخصی افراد و حفاظت از اطلاعات آن در مرحله اول نخستین موضوع مهمی است که شبکه‌های اجتماعی تلاش دارند برای آن برنامه ریزی دقیقی کنند.

هرچند دسترسی به اطلاعات شما از قبیل: لیست مخاطبان، تصاویر و فیلم‌های موجود در گالری، موقعیت مکانی، شنود مکالمات، فیلمبرداری و عکسبرداری بدون اجازه شما در هنگام نصب انجام می‌پذیرد، اما اجازه این دسترسی‌ها جزئی از خاصیت برنامه‌های تعاملی و دیگر نرم افزار‌ها برای ارائه خدمات به شما است.

حال این سوال پیش می‌آید که چگونه متوجه شویم چه کسانی شماره ما را در تلگرام، واتس آپ، لاین و دیگر شبکه‌های اجتماعی بر روی گوشی خود ذخیره کرده اند. در پاسخ به این سوال باید بگوییم که در ابتدا برنامه‌ای که نصب می‌کنید به دلیل اینکه از شما برای ورود شماره تلفن می‌خواهد تا برای تکمیل درخواست شما برایتان رمز ورود بفرستد، به تمامی لیست مخاطبان شما دسترسی دارد تا شما متوجه شوید چه کسانی برنامه مدنظر شما را نیز نصب کرده اند.

سوالی که پرسیده می‌شود نشان از دغدغه مندی برای حفظ حریم شخصی دارد و باید بدانید که هیچ یک از شبکه‌های اجتماعی اجازه دسترسی دیگران را به شماره تلفن شما نخواهند داد، زیرا این امر نقض حریم خصوصی افراد به شمار می‌رود، در مرحله اول برنامه نویسان اجازه این کار را نخواهند داد، اما به طور کلی روش درستی برای اینکه متوجه شوید چه کسانی شماره شما را ذخیره کرده اند وجود ندارد.

در تلگرام و برنامه‌های مشابه آن مانند موبوگرام و ... می‌توانید با یک روش ساده به پاسخ سوال خود دست پیدا کنید. اگر از فرد ناشناسی در این برنامه‌ها پیامی دریافت کردید فورا به اطلاعات پروفایل آن فرد بروید، اگر شماره وی را مشاهده کردید شخص مقابل نیز شماره شما را در گوشی خود دارد و اگر اکانت وی بدون شماره موبایل بود و شخص مقابل را تن‌ها با آی دی می‌دیدید وی شماره شما را ذخیره ندارد.
 
 
 
 

 
 
 

تلگرام را با اثرانگشت و رمز عبور قفل کنید
 
مجازی باشگاه خبرنگاران جوان: برای حفظ حریم شخصی خود در تلگرام می‌توانید علاوه بر نرم افزارهای رمزگذاری این برنامه را با تنظیماتی که تلگرام در اختیارتان می‌گذارد قفل کنید، با این کار امنیت برنامه و اطلاعات شما تا اندازه زیادی افزایش می‌یابد، این تنظیمات برای دو سیستم عامل اندروید و ios قابل اجراست.

برای فراگیری این تنظیمات در دو سیستم عامل یاد شده با ادامه خبر همراه باشید.

با توجه به اینکه تنظیمات برنامه تلگرام تفاوتی در سیستم عامل‌های مختلف گوشی‌های هوشمند ندارد بنابراین برای فعال کردن قفل اثرانگشت در هر دو سیستم عامل باید مراحلی یکسان را طی کنید.

ابتدا باید از به روز بودن نسخه تلگرام اطمینان پیدا کنید، برای این کار به بازار یا آپ استور بروید در قسمت برنامه‌های نصب شده تلگرام را بیابید، اگر گزینه آپدیت فعال بود حتما تلگرام را به روزرسانی کنید.

در مرحله بعد در محیط تلگرام به قسمت تنظیمات رفته و گزینه Privacy and Security را انتخاب کنید.
 
 

از قسمت Seurity گزینه Passcode Lock را انتخاب و آن را فعال کنید، از شما درخواست می‌شود رمز عبوری چهار رقمی انتخاب کنید.
 
 


با انتخاب رمز مورد نظر و تایپ مجدد آن برای تایید برنامه فعال می‌شود.
 
 
 
حالا گزینه Unlock with Fingerprint را فعال کنید و تعیین کنید پس از چه مدت زمانی تلگرام قفل شود.
 
 


در حال حاضر تلگرام شما به دو روش رمز عبور و حسگر اثرانگشت باز خواهد شد، البته توجه داشته باشید حسگر اثرانگشت را در تنظیمات اندروید و ios فعال کنید.

چطور بفهمیم که چه کسانی از اینترنت وای فای ما استفاده می‌کنند؟

msn:   نرم افزار Wireless Network Watcher، نرم افزار رایگان و سبکی است که برای سیستم عامل ویندوز طراحی شده است. شما از طریق این برنامه می‌توانید کلیه دستگاه‌های متصل به مودم را شناسایی کنید و اطلاعاتی مانند Mac Address، نام دستگاه‌های متصل شده، آی‌پی دستگاه‌های متصل به مودم و زمان و تاریخ اتصال آن‌ها را مشاهده نمایید. این نرم افزار می‌تواند این اطلاعات را در قالب فایل‌های HTML, XML, CSV و فایل‌های متنی در اختیار شما قرار دهد. شما توسط این نرم افزار در هر لحظه می‌توانید متوجه اتصال سیستم‌های جدید شوید.

استفاده از Wirelless Network Watcher بسیار ساده است، پس از نصب آن کافی است بر روی علامت Play کلیک کنید، تا این نرم افزار برای شما جستجو را آغاز کند و در آخر پس از پایان فرایند جستجو، لیست دستگاه‌های متصل به مودم را به شما نشان می‌دهد.

این برنامه را می‌توانید به صورت رایگان از سایت رسمی nirsoft، توسعه‌دهنده این ابزار، دانلود نمایید.

نرم افزار رایگان Who’s On My Wifi نیز برای ویندوز طراحی شده است. شما با استفاده از این نرم افزار می‌توانید متوجه شوید که چه دستگاه هایی به شبکه شما متصل هستند. این نرم افزار آدرس آی‌پی، آدرس مک و نام دستگاه‌های متصل به شبکه شما را نمایش می‌دهد. این نرم افزار را می‌توانید به صورت رایگان از این سایت دانلود کنید و پس از نصب آن، با انتخاب گزینه Scan Now خواهید توانست کلیه دستگاه‌های متصل به مودم خود را شناسایی نمایید.

شما در مک‌بوک هم می‌توانید از نرم افزار "Who’s On My Wifi” استفاده کنید. جالب است بدانید که اپلیکیشن "Who’s On My Wifi” برای پلتفرم‌های اندروید و "iOS” نیز عرضه شده است. این اپلیکیشن را می‌توانید به صورت رایگان از گوگل پلی و اپل استور دانلود کنید.

اپلیکیشن Fing – Network Tools، اپلیکیشن رایگان و ساده‌ای است که برای سیستم عامل اندروید طراحی شده است. این اپلیکیشن لیست دستگاه هایی را که از وایرلس شما استفاده می‌کنند، نمایش می‌دهد. شما با انتخاب هر دستگاه می‌توانید آدرس آی پی آن دستگاه در شبکه، مک آدرس و سایر مشخصات دستگاه را مشاهده کنید. این اپلیکیشن هم چنین امکان پینگ گرفتن از یک آدرس آی‌پی خاص و trace route را در اختیار شما قرار می‌دهد. برای دانلود این اپلیکیشن به گوگل پلی مراجعه نمایید.

اپلیکیشن Home WiFi Alert، ابزاری مهم و کاربردی است که شما به کمک آن می‌توانید کنترل کنید که چه کسانی در حال استفاده از شبکه وای‌فای شما هستند و هم چنین دسترسی مودم خود را برای کسانی که نمی‌خواهید به مودم شما متصل باشند قطع کنید. برای قطع کردن اتصال به مودم، کافی ا‌ست روی گزینه Block در کنار مشخصات آن دستگاه کلیک کنید. این اپلیکیشن کلیه دستگاه‌های متصل به شبکه را با نوع آن‌ها (تلفن هوشمند، لپ‌تاپ و یا تبلت) را برای شما مشخص می‌کند. این اپلیکیشن را می‌توانید به صورت رایگان از گوگل پلی دانلود کرده و استفاده کنید.

به عنوان آخرین نکته بد نیست بدانید که شما از طریق وارد شدن به قسمت تنظیمات مودم و در بخش wireless clients هم می‌توانید به لیست دستگاه‌های متصل به مودم برسید. مودم‌های مختلف تنظیمات مختلفی دارند، ولی معمولا این اطلاعات در بخشی به نام wireless clients نمایش داده می‌شود.
 
 

شگردهای عجیب و غریب فروشندگان متخلف گوشی موبایل

اتاق خبر ۲۴:  بعید است تا به حال گوشی خریده باشید و ندانید همراه با خرید گوشی تلفن همراه معمولا تعدادی لوازم جانبی هم می‌خرند. در صورتی که گوشی خریداری شده دارای هندزفری و کابل شارژ باشد، حداقل خریدتان در لوازم جانبی معمولا محافظ شیشه‌ای صفحه نمایش و کیف یا گارد گوشی است. اگر چه بیشتر وقت شما صرف گزینش و انتخاب بخش اول کار یعنی گوشی تلفن همراه می‌شود، اما برای فروشنده‌ها بخش مهمتر همان لوازم جانبی است. اگر دلیل این مسئله را نمی‌دانید و خبر ندارید که فروشنده‌ها معمولا از چه روش هایی برای رسیدن به سود بیشتر استفاده می‌کنند، گزارش ما که حاصل گفت و گو با چند فروشنده قدیمی است را از دست ندهید. فروشنده هایی که تقریبا همه آن‌ها ازما خواستند نام و نشان مشخصی از آن‌ها در گزارش وجود نداشته باشد.

 سهم سود در فروش گوشی تلفن همراه

شاید گوشی تلفن همراه جذاب‌ترین بخش برای شما و غیر جذاب‌ترین بخش برای فروشندگان تلفن همراه باشد. دلیل جذاب بودنش برای شما روشن است، چون با شوق و ذوق خرید «گوشی موبایل» وارد بازار می‌شوید، اما دلیل اینکه فروش گوشی تلفن همراه برای فروشنده‌ها چندان جذاب نیست ناچیز بودن سود فروش آن است. فروشنده عاقلی پیدا نمی‌شود که روی گوشی هایی که حتی قیمت‌های بالای چهار میلیون تومان دارند سودی بیشتر از ۵۰ هزار تومان بکشد. سود معمول برای گوشی هایی با قیمت حدودیک میلیون تومان، ۳۰ تا ۴۰ هزار تومان است.

البته همیشه هم اینطور نیست؛ گاه طمع شما برای خرید ارزان‌تر گوشی دلخواهتان و گاهی هم زرنگ بودن بیش از حد فروشنده‌ها می‌تواند باعث شود مبلغی به مراتب بیشتر از این‌ها را به عنوان سود بپردازید. برای مثال فرض کنید از بسیاری سایت‌های معتبر فروش اینترنتی و البته بازارهای کوچک و بزرگ تهران قیمت گوشی ایکس را گرفته اید و می‌دانید برای خرید این گوشی باید چیزی حدود ۹۵۰ هزار تومان بپردازید، اما باز هم مطمئنید که می‌توانید جایی را پیدا کنید که این گوشی را ارزان‌تر بفروشد. وارد مغازه‌ای می‌شوید و فروشنده قیمت گوشی را ۹۰۰ هزار تومان اعلام می‌کند و شما هم در دلتان از اینکه پدر و مادرتان فرد زرنگی مثل شما را تحویل جامعه داده اند از آن‌ها تشکر می‌کنید. اما وقتی زمان صدور فاکتور فرا می‌رسد. فروشنده می‌گوید باید با احتساب ۱۰ درصد مالیات بر ارزش افزوده ۹۹۰ هزار تومان بپردازید و شما هم با کمال میل پرداخت می‌کنید و خوشحال از مغازه خارج می‌شوید. اما آنطور که یکی از فروشندگان گوشی تلفن در بازار علاءالدین، پس از تعریف این تجربه از یکی از دوستانش به ما می‌گوید، چنین مالیاتی برای گوشی تلفن همراه تعریف نشده است و این یکی از حربه‌های برخی فروشندگان برای جلب اولیه مشتری با قیمتی به ظاهر ارزان‌تر و فروش محصول با قیمتی گران‌تر از نرخ بازار است.

البته برخی فروشندگان نیز در فروش گوشی تلفن همراه حیله دیگری دارند که فروشنده‌ای دیگر پرده از راز آن بر می‌دارد. همان مثال قبل را فرض کنید تا آنجا که وارد مغازه می‌شوید و فروشنده قیمت گوشی را ۹۰۰ هزار تومان اعلام می‌کند، اما فروشنده پس از اینکه گوشی ایکس دلخواهتان را به شما نشان داد، گوشی دیگری به نام ایگرگ را پیشنهاد می‌کند و شما را مطمئن می‌کند که گوشی ایگرگ گزینه مناسب تری برای شماست. شما حدود قیمت گوشی ایکس را می‌دانستید و می‌دانید این مغازه گوشی را ۵۰ هزار تومان پایین‌تر از قیمت بازار می‌فروشد و فکر می‌کنید که به احتمال زیاد سایر گوشی‌های این مغازه از جمله ایگرگ هم زیر قیمت به فروش برسند در صورتی که اینطور نیست و فروشنده پس از اطمینان از اعتماد شما به او، گوشی ایگرگ را با قیمتی بالاتر از نرخ بازار به شما می‌فروشد.

نصب اپلیکیشن و بازی موبایل روی گوشی و رجیستر کردن آن نیز از دیگر مواردی است که می‌توان از مشتری پول اضافی گرفت. اساسا هیچ گوشی‌ای نیاز به رجیستر کردن ندارد و دریافت هر پولی به این منظور کلاهبرداری است. نصب اپلیکیشن نیز برای فروشنده جز گرفتن وقت، تقریبا هزینه خاص دیگری ندارد و خود شما می‌توانید همه آن برنامه‌ها و حتی نسخه‌های به روزتر آن‌ها را دانلود و نصب کنید و نیازی به پرداخت چنین وجهی وجود ندارد.

اگر فکر کردید دیگر حیله‌های برخی فروشندگان را یاد گرفته اید و هیچکس نمی‌تواند گوشی را با نرخی بالاتر به شما بفروشد در اشتباه هستید، زیرا این فرآیند به شدت پویاست و فروشندگان با تازه شدن روزها، روش تازه تری برای دریافت مبلغ اضافی پس از جلب اعتماد شما دارند.

 حاشیه سود در فروش لوازم جانبی

برعکس گوشی تلفن همراه، این بخش برای فروشنده‌های تلفن همراه بسیار جذاب است. چون به گفته یکی از فروشنده‌های ساکن در یکی از بازارهای خیابان جمهوری اسلامی تهران، با انصاف‌ترین فروشنده با فروش یک مورد از لوازم جانبی گوشی می‌تواند سودی در حدود نصف سود فروش خود گوشی تلفن، و بی انصاف ترینشان سودی تا پنج و حتی هفت برابر سود فروش گوشی تلفن را به دست آوردند. البته این‌ها در شرایطی عادی است و در صورت کمیاب بودن وسیله ای، قیمت آن بالاتر نیز می‌رود. این را هم بدانید که اکثر لوازم جانبی موجود در بازار تقلبی یا کپی هستند، آنطور که یکی از از فروشنده‌ها می‌گوید بیش از ۹۵ درصد.

برای مثال طبق روایت مغازه داری دیگر در بازار علاءالدین، قیمت هندزفری اصل اپل حدود ۱۲۰ هزار تومان است، اما اصل آن در بازار بسیار کم است. به گفته او قیمت خرید نوع کپی با کیفیت بالای این هندزفری حدود ۴۵ هزار تومان است و فروشنده با انصاف آن را چیزی حدود ۶۵ هزار تومان می‌فروشد در حالی که بیشتر فروشنده‌ها با دانستن این نکته که تشخیص اصل و غیر اصل بودن نوع کپی با کیفیت آن بسیار سخت است، همین کالا را با قیمتی مشابه کالای اصل می‌فروشند. در مورد هندزفری هم باید بدانید هر چه صدای یک هندزفری بلندتر باشد الزاما هندزفری بهتری نیست. گواه این موضوع هم این واقعیت است که صدای هندزفری‌های کپی از اصل بلندتر است، اما با کیفیتی به مراتب کمتر. البته به گفته یکی از با سابقه‌ترین فروشندگان موبایل در خیابان جمهوری این تن‌ها ویژگی هندزفری‌های کپی نیست و این کالا برخلاف نوع اصلش بسیاری از ویژگی‌های کیفی مثل الیافی برای کش آمدن بیشتر را ندارد. مغازه داری که برخلاف چند مغازه دیگر قیمت محافظ شیشه‌ای صفحه نمایش گوشی را ۱۵ هزار تومان اعلام می‌کند، می‌گوید قیمت فروش اکثر محافظ‌های شیشه‌ای صفحه نمایش ۱۵ هزار تومان است، اما برخی فروشنده‌ها با بیان اینکه این محافظ دو لایه، چهار لایه، هشت لایه وحتی ۱۰ لایه است، قیمتی تا ۱۵۰ هزار تومان بر روی محافظ می‌گذارند. این در حالی است که چیزی به نام دو یا ۱۰ لایه وجود ندارد و تقریبا تمامی محافظ‌ها شبیه به یکدیگر هستند. البته به رغم ادعای برخی فروشنده ها، این محافظ‌ها در مقابل ضربه پتک مقاوم نیستند و کوچکترین تاثیری روی آنتن دهی گوشی شما ندارند.

شاید به دلیل محبوبیت یا حداقل معروف بودن صفت اتمی در ایران باشد که فروشنده‌ها برای ترغیب شما به خرید یک باتری، نام اتمی روی آن می‌گذارند در صورتی که چیزی به نام باتری اتمی وجود ندارد و دانشمندان هنوز موفق نشده اند باتری‌ای بسازند که هیچ وقت تمام نشود. تقریبا تمام فروشنده‌های بازار علاءالدین براین نکته تاکید داشتند. برخی هم می‌گفتند دلیل ابداع این صفت‌ها برای لوازم جانبی نیز علاوه برخلاقیت فروشنده ها، رقابت زیاد در بازار موبایل است که آن‌ها را وادار می‌کند با صفتی جدید مشتری را جلب کنند.

اگر کابل گوشی تان خراب شده و به دنبال کابل می‌گردید نیز آنطور که یکی از فروشنده‌های طبقه اول علاءالدین اطلاعاتش را در اختیار ما می‌گذارد، باید بدانید کابل نوع کپی به دلیل آلیاژ متفاوتی که در سیمش به کار رفته و تعداد رشته سیم کمتری که دارد گوشی شما را دیرتر شارژ می‌کند. وقتی از یک فروشنده در خیابان جمهوری اسلامی درباره نحوه تعیین سود لوازم جانبی مختلف می‌پرسم، می‌گوید در سیستم کاری فروشنده‌های با انصاف که تعدادشان هم کم نیست، سود فروش تمامی لوازم جانبی تقریبا مشابه است به جز باتری، چون درصد خرابی در میان باتری‌ها بیشتر و امکان اینکه خریدار خواستار تعویض آن شود، کم نیست.
 
 

 خداحافظ تبلیغات آزاردهنده!

 ایسنا: زمانی که مسدودکننده تبلیغات سال آینده منتشر شود، با ابزاری که در درجه اول روی تبلیغات مزاحم آنلاین تمرکز دارد، کاربران کروم هنگام گشتن در اینترنت شاهد تبلیغات کمتری خواهند بود. این کار همچنین کمکی به ناشران خواهد بود که بیشتر درآمد خود را از راه تبلیغات به دست می‌آورند تا بدین‌ترتیب خود را برای این قابلیت جدید و بهبود کیفیت تبلیغات آماده کنند.


پیش از این مطرح شده بود که گوگل قصد دارد یک مسدودکننده تبلیغات به مرورگر کروم اضافه کند. این ابزار پس از راه‌اندازی، معروف‌ترین مسدودکننده تبلیغات خواهد شد و البته از طرف دیگر چالش‌هایی را نیز درباره بزرگترین منبع درآمد گوگل به همراه خواهد داشت.

معاون ارشد گوگل در زمینه تبلیغات در یک پست رسمی درباره این موضوع اظهار کرده بود: ما قصد داریم از اوایل ۲۰۱۸، کروم را در نشان دادن تبلیغات (شامل تبلیغاتی که تحت مالکیت یا خدمت گوگل است) در وب‌سایت‌هایی که با «استانداردهای تبلیغات بهتر» سازگار نیستند متوقف کنیم.


گوگل، همراه با دیگر ناشران، بیشتر درآمد خود را از طریق تبلیغات آنلاین به دست می‌آورند، بنابراین درآمد آن‌ها با مسدود شدن تبلیغات به نوعی در معرض تهدید است. البته با روش گوگل برای مسدود کردن تبلیغات، تن‌ها تبلیغات مزاحم که از استانداردهای تبلیغات بهتر پیروی نکنند مسدود می‌شوند.

هدف مسدودکننده تبلیغات چیست؟
 
با توجه به تحقیقات انجام‌شده برای پیدا کردن استانداردهای تبلیغات بهتر، تبلیغاتی که توسط کاربران به عنوان آزاردهنده‌ترین تبلیغات شناسایی می‌شوند، پاپ‌آپ‌ها، تبلیغات تصویری که به طور خودکار به همراه صدا نمایش داده می‌شوند، آگهی‌های بزرگ، و شمارش معکوسی که کاربران را قبل از آنکه بتوانند به یک صفحه وب دسترسی داشته باشند متوقف می‌کند، هستند. مسدودکننده تبلیغات کروم روی از بین بردن این تبلیغات تمرکز می‌کند.

از طرف دیگر، گوگل به ناشران کمک می‌کند تا خود را برای ورود مسدودکننده تبلیغات کروم آماده کنند. مسدودکننده تبلیغات بیشتر مانند یک فیلتر کیفیت عمل خواهد کرد و کمک‌های ارائه‌شده توسط گوگل به ناشران فرصتی چندماه جهت آماده‌سازی برای تغییر سبک تبلیغاتشان می‌دهد، پیش از اینکه مسدودکننده تبلیغات از سال آینده در مرورگر کروم به اجرا درآید.
 
 

تبدیل زبان اشاره به کلمات توسط یک دستکش هوشمند

 کلیک: دانشگاه علوم تایوان کار بر روی دستکش هایی را آغاز نموده است که حرکات زبان اشاره را تبدیل به متن می‌کنند. اگرچه این ایده٬ یک ایده جدید نیست٬، اما ظرافت سخت افزار شرکت یینگـ ـ. می (Yingmi Tech) درخور توجهی ویژه است.
 
این شرکت توسط گروهی تأسیس شد که ابتدا در پی ابداع روشی دقیق برای کنترل سخت افزارهای کاربردی در واقعیت مجازی بودند؛ اما بطور اتفاقی دریافتند که سخت افزار مورد نظرشان قابلیت و پیچیدگی کافی برای تعیین حرکات دست‌ها و خم شدن انگشتان را دارد.
 
دستکش‌های شرکت یینگ ـ. می‌در مقایسه با سایر دستکش‌های زبان اشاره‌ای که دیده ایم٬ ظاهری زیباتر و بسیار شیک دارند٬ و جعبه‌ای که ژیروسکوپ و باتری‌ها در آن قرار دارند کوچکتر است؛ با این حال برای هر یک از دست ها٬ در هربار٬ تا هشت ساعت کار٬ برق کافی وجود دارد.
 
با این وجود مشکلاتی مانند دشواری زبان چینی و حجم زیاد آن در مقایسه با زبان‌های دیگر نیز وجود دارد. دانیل کوپر می‌گوید: آنطور که شنیده ام اکثر گوشی‌های هوشمند گنجایش کافی برای نگهداری تمامی داده‌های مربوط به حرکات سر و دست را ندارند تا بتوانند تمامی علائم زبان گفتاری طبیعی را در برگیرند. در گفتار٬ عملا کاربر می‌تواند به جای گفتن جملات روان٬ جملات شکسته به کارببرد؛ مانند عبارت: قهوه می‌خوای؟ شیر؟
 
بنابراین یینگ ـ. می‌درحال مطالعه و بررسی امکان ساخت سامانه ترجمه مبتنی بر فضای ابری (کلود بیس) است تا با این روش بتواند از بار دستگاه‌های محلی بکاهد.
 
اکنون مشخص نیست این دستکش‌ها چه زمانی به بازار خواهند آمد٬، اما انتظار می‌رود که یک جفت از آن به قیمت کمتر از ۲۰۰ دلار به فروش برسد.
کریس ولازو (Chris Velazco) در تهیه این گزارش همکاری کرده است.
 
 
 
 
 
 : انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *