کویت همواره سیاست دیپلماسی و گفت وگو را در دستور کار خود دارد
دولت کویت در راستای تحقق این مهم رایزنی های گسترده ای را با سازمان ها و نهادهای کشورهای آسیا و پاسفیک در سازمان ملل صورت داد و موافقت آنها را برای حمایت از عضویت خود جلب کرد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه بینالملل ،شیخ صباح الخالد الصباح وزیر امور خارجه کویت در نخستین واکنش به عضویت این کشور در شورای امنیت سازمان ملل گفت: کویت به سیاستهای اعتدالی و میانه روی خود در منطقه ادامه خواهد داد .
کویت در نشست مجمع عمومی عصر جمعه توانست با رای بالای 188 رای از مجموع 192 رای اعضای مجمع عمومی به عضویت 2 ساله شورای امنیت در آید.
کویت تلاش کرد که از سیاست های میانه روی خود در خاورمیانه و ارتباطات گسترده در سطح بین المللی در راستای کسب حمایت هرچه بیشتر برای عضویت در شورای امنیت استفاده کند و به عنوان عضو غیردائم طی سال های ٢٠١٨ - ٢٠١٩ در این شورا فعالیت کند.
به نقل خبرگزاری کویت، شیخ صباح الخالد ساعتی پیش در اظهاراتی طی گفت وگو با خبرنگاران تصریح کرد: کویت همواره سیاست دیپلماسی و گفت وگو را در دستور کار خود دارد و در دوره عضویت دو ساله در شورای امنیت نیز همین رویکرد را در پیش خواهد گرفت.
وی افزود : کویت با همکاری سایر اعضای شورای امنیت خواهد کوشید تا با دیپلماسی جلوی بروز هرجنگی در منطقه و جهان را بگیرد و نسبت به مهار تنش و جلوگیری از پیچیده تر شدن آن اقدام کند.
کویت که در حال حاضر عضو شورای حقوق بشر سازمان ملل بوده و به عنوان مرکز فعالیت های انسانی از سوی سازمان ملل انتخاب شده است، تلاش کرد از فرصت مناسب در این زمینه استفاده کرده و برای دومین بار به عضویت شورای امنیت درآید.
دولت کویت در راستای تحقق این مهم رایزنی های گسترده ای را با سازمان ها و نهادهای کشورهای آسیا و پاسفیک در سازمان ملل صورت داد و موافقت آنها را برای حمایت از عضویت خود جلب کرد.
این کشور یکبار در سال ١٩٧٨ میلادی موفق به کسب کرسی عضویت در شورای امنیت شده بود.
شیخ صباح الاحمد امیر کویت که از سوی سازمان ملل به عنوان رهبر فعالیت های بشر دوستانه انتخاب شده است، طی 10 سال حکمرانی خود بر این کشور تلاش فراوانی را جهت توسعه روابط خارجی و ارتباطات با نهادهای وابسته به سازمان ملل کرده است.
با توجه به رویکرد دولت کویت نسبت به تحولات منطقه که در برخی موارد با سیاست های عربستان سعودی در تضاد است، تحلیلگران و کارشناسان مسائل خاورمیانه، راهبرد دولت کویت را برقراری ثبات و آرامش هرچه بیشتر در منطقه می دانند.
کارشناسان بر این باورند که مخالفت های گاه و بی گاه دولت کویت با عربستان سعودی که توهم رهبری خاورمیانه را در ذهن دارد، موجب شد تا چهره ای مستقل و میانه رو از کویت در سطح جهان ارائه شود.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *