بیش از ۵۲ هزار پرونده در شوراهای حل اختلاف یزد مختومه شد

14:08 - 08 خرداد 1396
کد خبر: ۳۱۴۰۲۸
دسته بندی: حقوق و قضا ، قضایی
حداد گفت: در سال ۹۵ در شوراهای حل اختلاف استان یزد ۵۲ هزار و ۶۴۵ پرونده رسیدگی و مختومه شد.
محمدرضا حدادبه گزارش گروه حقوقی و قضایی به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان یزد،  محمدرضا حداد معاون قضایی رئیس کل دادگستری یزد در امور شوراهای حل اختلاف استان یزد گفت: در سال ۹۵ در شوراهای حل اختلاف استان یزد ۵۲ هزار و ۶۴۵ پرونده رسیدگی و مختومه شد.

وی در تشریح عملکرد شوراهای حل اختلاف استان یزد در سال گذشته با اشاره به میزان پرونده‌های وارده به این شورا‌ها اظهار کرد: موجودی شوراهای حل اختلاف استان یزد در ابتدای سال ۹۵، ۷ هزار و ۱۴ فقره پرونده بوده که بتدریج در طول سال نیز ۵۳ هزار و ۹۴۸ فقره پرونده نیز به شورا‌ها وارده شده است.

این مقام قضایی در بخش دیگری از سخنانش تعداد پرونده‌های حقوقی مختومه شده توسط شوراهای حل اختلاف استان را ۴۸ هزار و ۴۹۰ پرونده عنوان کرد و گفت: ۳ هزار و ۶۷ مورد از پرونده‌های مختومه نیز مربوط به امور کیفری بوده، یک هزار و ۸۸ مورد از پرونده‌های مختومه نیز منجر به قرار عدم صلاحیت شده است.

حداد تصریح کرد: ۸ هزار و ۴۴۲ مورد از پرونده‌های شوراهای حل اختلاف با صلح و سازش ختم گردیده است.

این مقام قضایی خاطر نشان کرد: در حال حاضر ۹۵ شعبه از شورای حل اختلاف در سراسر استان فعال می‌باشد که ۷۲ شورا به عنوان شورای حل اختلاف شهری و ۲۳ شورا نیز به عنوان شوراهای حل اختلاف روستایی به پرونده‌های در صلاحیت خود رسیدگی می‌کنند.

حداد یاد آور شد: ۳۳ هزار و ۷۰۷ مورد از پرونده‌های وارده به شوراهای حل اختلاف استان مربوط به شهرستان یزد و ۲۰ هزار و ۲۴۱ مورد نیز مربوط به پرونده‌های وارده شهرستان‌های استان بوده است.

وی در ادامه اظهار کرد: در میان شهرستان‌های استان یزد، شهرستان مهریز با ۳ هزار و ۱۰۰ پرونده وارده و میبد با ۲ هزار و ۹۶۵ پرونده و ابرکوه با ۲ هزار و ۶۶۳ پرونده بیشترین وارده را دارا بوده اند.

معاون قضایی رئیس کل دادگستری در امور شوراهای حل اختلاف استان یزد به پرونده‌های اعتراض شده شوراهای حل اختلاف نیز اشاره کرد و بیان داشت: از میان ۱۷ هزار و ۵۹۴ پرونده منتهی به صدور حکم در سال گذشته یک هزار و ۵ پرونده با اعتراض روبرو شده که از این تعداد ۶۱ رأی نقض و ۳۱۶ مورد از آراء نیز ابرام شده است و ۶۲۸ پرونده نیز هنوز در جریان رسیدگی قرار دارد.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *