تفسیری شیطنتآمیز از یک مصاحبه/ فعالیت رستوران ها در ماه رمضان فقط با مجوز/ تفاوت بالای شهر و پایین شهر
تفسیری شیطنتآمیز از یک مصاحبه، فعالیت رستوران ها در ماه رمضان فقط با مجوز امکان پذیر است، شکاف طبقاتی و گلایه صندوق بازنشستگی از نظام پزشکی برای برون سپاری ۳ خدمت از جمله اخباری است که رسانه های خبری امروز صفحه جامعه خود را به این موضوع ها اختصاص داده بودند.
خبرگزاری میزان -
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، تفسیری شیطنتآمیز از یک مصاحبه، فعالیت رستوران ها در ماه رمضان فقط با مجوز امکان پذیر است، شکاف طبقاتی و گلایه صندوق بازنشستگی از نظام پزشکی برای برون سپاری ۳ خدمت از جمله اخباری است که رسانههای خبری امروز صفحه جامعه خود را به این موضوع ها اختصاص داده بودند. جزئیات را در ادامه بخوانید ...
کدام رستورانها در ماه رمضان باز است؟
تفسیری شیطنتآمیز از مصاحبهای درباره تبعیض جنسیتی/ اجرای سند ۲۰۳۰ جرم است
فارس: حمید رضا حاجی بابایی وزیر اسبق آموزش و پرورش گفته که سال ۹۱ در یکی از مصاحبهها گفته بودم ما تبعیض جنسیتی نداریم و این به معنای برابری جنسیتی که اکنون در سند آموزش ۲۰۳۰ ذکر شده، نیست، اما برخی با شیطنت به گونه دیگری آن را تفسیر کردند. ما به عدالت جنسیتی معتقدیم که معنای گستردهتری دارد و یکی از معانیاش این است که عدالت در فرصتهای تحصیلی دختران و پسران مراعات شود این در حالی است که برابری جنسیتی مذکور در سند آموزش ۲۰۳۰ به معنای آزادی لیبرالی و ترویج فرهنگ غرب است که ما هرگز به آن معتقد نبوده و نیستیم. اجرای سند ۲۰۳۰ جرم است، چون قانونی نشده است و ما در برنامه ششم تصویب کردیم که تنها سند تحول بنیادین مرجع عمل و اقدام آموزش و پرورش باشد، بنابراین عمل بر اساس سند ۲۰۳۰ بیقانونی است و از این جهت جرم است.
گلایه صندوق بازنشستگی از نظام پزشکی برای برون سپاری ۳ خدمت
ایسنا: بهروز انتظاری مدیرکل دفتر برنامه ریزی و توسعه سیستمهای صندوق بازنشستگی از عدم همکاری سازمان نظام پزشکی برای فراهم کردن زیرساختهای لازم به منظور برون سپاری سه خدمت عصا، عینک و سمعک بازنشستگان گلایه کرده و گفته که زمان برون سپاری این سه خدمت قرار بود اواخر سال گذشته عملیاتی شود این در حالی است که بازنشستگان برای دریافت کمک هزینه عینک، عصا و سمعک باید به ادارات بازنشستگی مراجعه و مدارکی را ارائه دهند؛ چراکه قرار بود در مرحله دوم برون سپاری سه خدمت عصا، عینک و سمعک نیز به بیرون از صندوق واگذار شود در همین راستا نیازمند کمک و همکاری سازمان نظام پزشکی هستیم و علی رغم انجام مکاتبات و پیگیریهای لازم هنوز پس از گذشت دو ماه مدیر مربوطه در سازمان نظام پزشکی پاسخی به ما نداده است.
صدا و سیما: سردار سعید منتظرالمهدی سخنگوی ناجا گفت که متصدیان هتل ها، مهمانپذیرها، رستورانهای بین راهی، پایانه ها، فرودگاهها و ایستگاههای راه آهن با اخذ مجوز از مراجع قانونی و با رعایت شئون اسلامی و پوشش فضای خودشان میتوانند خدمات ارایه کنند. فعالیت سایر رستورانها از افطار تا سحر بلامانع است و سینماها نیز میتوانند تا قبل از سحر فعالیت کنند.
شکاف طبقاتی؛ آنها قدرت دارند، چون پول دارند
راه دانا: ریشه بسیاری از مشکلات به وجود آمده در جامعه و متن زندگی مردم فقر است. فقر با خود ناهنجاریها را به همراه دارد. هر روز که میگذرد فقرا فقیرتر میشوند و اغنیا غنیتر. کوخ نشینان بیشمار فرودست جامعه در برابر هزینههای زندگی کمر خم میکنند و کاخ نشینان فرادست، سرمست از مال و منال دنیایی خود روزگار خوش میگذرانند فرزندانشان را در مدارس غیر انتفاعی و کلاسهای جور وا جور میبرند و برای تنوع هم که شده هر از چند گاهی به دبی و آنتالیا سرک میکشند تا ذائقه عوض کنند. آنها در مقابل دیدگان فقرا با ماشینهای آخرین مدل خود در خیابانهای شهر جولان میدهند. لباسهای رنگارنگ گران قیمت میپوشند و ماه به ماه دکوراسیون آپارتمان و ویلای خود را تغییر میدهند؛ آنها قدرت دارند، چون پول دارند. در مقابل فقرا در حلبی آبادهای خود غم نان دارند و دستهای پینه بستهشان همیشه خالی ست. آنها طعم تلخ نداری را میچشند آنقدر که دیگر روز و شب و امروز و فردا برایشان معنی ندارد. اگر نگاهی به تعداد افرادی که تحت پوشش نهادهای حمایتی کمیته امداد و سازمان بهزیستیاند، بیاندازیم متوجه میشویم که شکاف طبقاتی در جامعه ایرانی وجود دارد و خط فقر تا چه اندازه در کشورمان بالاست. در حال حاضر بیش از ۳۰۰ هزار نفر در مناطق حاشیه شهر زندگی میکنند که عموما از قشر فقیر جامعه هستند و باید به وضع زندگی این خانوارها رسیدگی شودد. نتایج تحقیقات اجتماعی بیانگر این واقعیت است که بین نابرابری درآمد و جرایم رابطه کاملا قوی وجود دارد؛ بنابراین سلامت جامعه و تعالی آن نیازمند ریشه کن کردن فقر و نابرابری است و عدم توجه به این امر، دیر یا زود به زنجیره عدم تعادلهای اجتماعی، سیاسی و اقتصادی میانجامد و این عدم تعادلها خود به موانع نفوذ ناپذیری بر سر راه رشد اقتصادی تبدیل میشود که جرم و جنایت را در جامعه افزایش خواهد داد.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *