استفاده از ظرفیتهای محلی، بومی و مردمی در ترویج فرهنگ صلح و گذشت
دبیرستاد ملی صبر در دیدار با رئیس کل دادگستری استان کرمان بر استفاده از ظرفیتهای محلی، بومی ومردمی در ترویج فرهنگ صلح، گذشت، بخشایش، ایثار وصبر تاکید کرد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی ، محبی دبیرستاد ملی صبر در دیدار با رئیس کل دادگستری استان کرمان بر استفاده از ظرفیتهای محلی، بومی ومردمی در ترویج فرهنگ صلح، گذشت، بخشایش، ایثار وصبر تاکید کرد.
وی با اشاره به فرهنگ غنی وریشه دار مردم کرمان و شهره بودن مردم دیار کریمان به مهربانی وصلح دوستی، گفت:امیدوارم با انجام برنامه ریزیهای دقیق وکارشناسی ورفع موانع آسیب زا که به نارضایتی وعصبانیت مردم میافزاید، در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی که از دغدغهها وتاکیدات جدی رهبر معظم انقلاب است، اقدام کرد.
دبیر ستاد ملی صبر با تشکر از همکاری و نگاه فرهنگی رئیس کل دادگستری استان کرمان، تصریح کرد:ستاد ملی صبر از هربرنامهای که به لحاظ فرهنگی و رسانهای بتواند به کاهش پروندههای دادگستری وترویج صلح ومهربانی وبخشایش در کرمان کمک کند، به طور کامل حمایت خواهد کرد.
محبی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری وبیانات ریاست قوه قضائیه مبنی بر کاهش جمعیت کیفری زندان ها، گفت:امیدواریم موضوع احکام جایگزین حبس در کرمان مورد توجه جدی قرار گیرد وستاد ملی صبر در این مسیر از هیچ همکاری و حمایتی دریغ نخواهد کرد.
رئیس کل دادگستری استان کرمان هم دراین دیدار گفت:بی انضباطیهای اجتماعی و تبعیض در حوزههای مختلف از جمله اقتصادی و اجتماعی آستانه تحمل مردم را مخدوش ساخته است.
یدالله موحد اظهار داشت:خشونت رفتاری و گفتاری ریشه در پایین بودن آستانه تحمل مردم دارد.
این مقام عالی قوه قضائیه در استان کرمان با اشاره به اینکه عوامل متعددی در کاهش آستانه تحمل مردم نقش دارند، افزود: بایستی با برنامه ریزی در تمام بخشها جلوی منافذی که منجر به بی انضباطی اجتماعی و در پی آن کاهش آستانه تحمل مردم میشود گرفته شود.
وی بر انجام کارهای بیشتر فرهنگی در جامعه تاکید کرد وافزود: بایستی سازوکارها به سمتی پیش رود که افراد در جامعه نظامند منظم تربیت شوند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *