جانشین‌های فرمانده‌های کل سپاه و ارتش را بیشتر بشناسید + تصاویر

6:00 - 04 خرداد 1396
کد خبر: ۳۱۲۶۳۹
دسته بندی: سیاست ، دفاعی و مقاومت
بدون تردید یکی از عوامل اصلی قدرت و توانمندی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران که باعث وحشت و ترس دشمنان شده، اقتدار فرماندهان ارشد ماست.
به گزاش خبرنگار گروه سیاسی ، بدون تردید یکی از عوامل اصلی قدرت و توانمندی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران که باعث وحشت و ترس دشمنان شده، اقتدار فرماندهان ارشد ماست؛ اقتداری که در سایه رهنمود‌ها و سیاست‌های نظامی فرمانده معظم کل قوا تعریف می‌شود.

در ادامه شما را با جانشین‌های فرمانده‌های کل سپاه و ارتش بیشتر آشنا می‌کنیم:

سردار حسین سلامی
سردار سلامی
سردار سرتیپ حسین سلامی در سال ۱۳۳۹ در شهرستان گلپایگان متولد شد. در سال ۱۳۵۷ همزمان با اوج گیری انقلاب در رشته مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت قبول شد. وی پس از پایان جنگ دوره دانشکده فرماندهی و ستاد را گذراند و فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مدیریت دفاعی گردید. 

ایشان همزمان با تدریس در دانشکده فرماندهی و ستاد سپاه، از دانشگاه علم و صنعت نیز فارغ التحصیل شد. پس از وقوع انقلاب فرهنگی و همزمان با آغاز دوران پرشکوه دفاع مقدس در آبان ماه سال ۱۳۵۹ به سپاه پیوست. 

سردار سلامی در طول دوران دفاع مقدس در جبهه‌های نبرد حق علیه باطل در کردستان و عمدتاً در جبهه جنوب عهده‏دار مسئولیت‏های رزمی و فرماندهی مختلف در کنار رزمندگان اسلام بوده است. از جمله مسئولیت‏های سردار به قرار زیر می‏باشد:

فرماندهی در لشکرهای کربلا، ۱۴ امام حسین (ع) و قرارگاه نوح (ع) در دوران دفاع مقدس؛ فرمانده دوره عالی جنگ از سال ۱۳۷۱ تا ۱۳۷۶ ؛ معاون عملیات ستاد مشترک سپاه از سال ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۴ ؛ فرماندهی نیروی هوایی سپاهسردار از سال ۱۳۸۴ تا ۱۲ مهرماه ۱۳۸۸ ؛ جانشین کنونی (۱۳۹۲) فرماندهی کل سپاه و عضو هیئت علمی دانشگاه عالی دفاع ملی .

امیر اجمدرضا پوردستان
امیر پوردستان
امیر احمدرضا پوردستان متولد سال ۱۳۳۵ در مسجد سلیمان اکنون بعنوان جانشین فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران مشغول به خدمت است.

 وی پیش از این در سمت‌هایی، چون فرماندهی نیروی زمینی ارتش، ریاست دانشگاه افسری امام علی (ع) و فرماندهی ارشد ارتش در استان‌های فارس و کهگیلویه و بویراحمد خدمت کرده است.

امیر پوردستان ۱۰۰ ماه سابقه حضور در مناطق عملیاتی در جریان جنگ ایران و عراق را دارد که عمده آن در لشکر ۹۲ زرهی خوزستان بوده است.

وی در فاصله سال‌های ۱۳۷۸ و ۱۳۷۹ با درجه سرهنگ تمام، فرماندهی تیپ ۲۵ تکاوران ممتاز شمال‌غرب نزاجا را بر عهده داشت.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *