کشورهای عربی قادر نیستند حتی یک پوکه بسازند/ ایران هیچ نیازی به خرید تکنولوژی نظامی ندارد
نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امروزه ایران در حوزه دفاعی وضعیت مناسبی دارد، تاکید کرد: از نظر اقتصادی هر سلاحی را که ما میخواهیم از خارج بخریم با یک پنجم تا یک دهم قیمت با کیفیت و استاندارد بهتری در داخل کشور تولید میکنیم.
ابولفضل حسن بیکی، نماینده دامغان در مجلس درگفت و گو با خبرنگار گروه سیاسی درخصوص افزایش بودجه دفاعی مرزها درسال ۹۶ اظهار کرد: بودجه دفاعی سه بخش است که یک بخش آن نظامی است و در اختیار نیروهای ارتش و سپاه قرار میگیرد.
وی ادامه داد: دست وزارت دفاع و ستاد فرماندهی باز است و در مجلس برای بودجه این نیروها درصدی تعیین نشده است و ستاد فرماندهی کل قوا میتواند اعتباراتش را در هر منطقهای که لازم بود اعتبار بیشتری بدهند.
حسن بیکی گفت: بودجهای هم در اختیار وزارت کشور است که به نیروی انتظامی برای مرزبانی میدهد و در این بخش هم مجلس دست وزارت کشور را باز گذاشته تا بتواند از بودجههای دیگرهم در هر منطقهای که نیاز به تحکیم و تثبیت مرزهاست، اعتبارات بیشتری را اختصاص دهند.
نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درخصوص اینکه آیا نیازی به خرید تکنولوژیهای جدید نظامی در کشور داریم، اذعان کرد: همه کشورهای جهان میدانند که امروزه جمهوری اسلامی در بحث تکنولوژی دست برتر را دارد و در زمره ۵ - ۶ کشور برتر دنیاست و ما هیچ نیازی ندارم از کشور دیگری تکنولوژی خریداری کنیم.
نماینده دامغان در مجلس با بیان اینکه امروزه ایران در حوزه دفاعی وضعیت مناسبی دارد، تاکید کرد: از نظر اقتصادی هر سلاحی را که ما میخواهیم از خارج بخریم با یک پنجم تا یک دهم قیمت با کیفیت و استاندارد بهتری در داخل کشور تولید میکنیم.
وی یادآور شد: جمهوری اسلامی همواره برای تحقیقات علمی خود در حوزه نظامی با چند کشور برتر دنیا تبادل تحقیقاتی و آموزشی دارد که این کشورها شامل روسیه و چین وبرخی کشورهای اروپایی هستند لذا اینکه بخواهیم از کشوری تکنولوژی وارد کنیم به سه دهه قبل برمی گردد.
حسن بیکی عنوان کرد: ما در مبحث دفاعی و همچنین در قبال ابعاد تحقیقاتی و آموزشی در این حوزه به خودکفایی رسیده ایم و برخی از کشورهابدنبال این هستند تا از دانشمندان و دانش ایرانیان استفاده کنند.
نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: کشورهای عربی قادر نیستند حتی یک پوکه بسازند و به آنها چنین اجازهای را هم نمیدهند، زیرا درآمد سرشار نفت که از فروش ۲۰ میلیون بشکه در منطقه بدست میآید را بایستی در اختیار کشورهای غربی بگذارند و از این طرف قیمت نفتشان بسیار ارزان است و ازآن طرف کالایی که به اینها میدهند ۱۰ و ۲۰ برابراست.
نماینده دامغان خاطرنشان کرد: عربستان در یمن شکست خورده و نیاز به یک مانور سیاسی داشت و از ترامپ برای حضور در این کشور دعوت کرد و اهدای مبلغ هنگفتی پول در طول ۱۰ سال را هم به آنها وعده داد.
حسن بیکی عنوان کرد: همانطور که میدانیم آمریکا با مشکلات شدیدی روبروست و ماه گذشته آمار دادندکه یک و نیم درصد بر بیکاران این کشور افزوده شده و برای اینکه کارخانههای اسلحه سازی این کشور راه بیفتد نیاز به پول داشتند و از سویی هم بایستی افکار عمومی داخل آمریکا همواره تحصن ها، راهپیماییها و اعتراضاتی که برعلیه آقای ترامپ دارند را به نوعی آرام کنند.
وی تاکید کرد: انتخاب عربستان به عنوان اولین کشور برای سفر ترامپ در دوران ریاست جمهوریش برای این است که هم مشکلات داخلیش را حل کند و از آن سو هم عربستانیها در منطقه مانوری داشته باشند.
نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: البته خاندان آل سعود چند پاره شده اند و فرزندان فهد، فرزندان امیر عبداله یک طرف و فرزندان سلمان طرف دیگری را گرفته اند که یک اختلاف عمیقی برای تقسیم قدرت وجود دارد که ما در این زمینه هیچ احتیاجی برای خرید سلاح، تجهیزات و تکنولوزی چه در بخش نظانی، انتظامی و امنیتی نداریم.
انتهای پیام /
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *