نمونه سوالات نوبت دوم علوم پایه ششم
در ایام امتحانات، دانش آموزان پایه ششم میتوانند نمونه سوالات علوم را در اینجا دانلود کنند.
به گزارش خبرنگار جامعه ، ایام امتحانات نزدیک است و هر دانش آموزی و دانشجویی را به استرس و اضطراب ناشی از امتحانات دچار کرده است و خواب را از چشمان شان گرفته است.
با فرا رسیدن ماههای آخر بهار، دانش آموزان همیشه با حجم وسیعی از کتاب درسی و تاریخ شروع امتحانات نیمه دوم روبرو میشوند و ساعات باقی مانده را در خیال مرور دروس امتحانی تنظیم میکنند.
در روزهای باقی مانده به امتحانات، سیستم زندگی معمولی محصلان عوض میشود و از هر فرصتی برای مرور دروس امتحانی استفاده میشود. در این میان یکی از چالشهای دانش آموزان، استفاده بهینه از فرصتهای باقی مانده برای مطالعه است که با نزدیک شدن به روز امتحانات، این دغدغه شدت بیستری پیدا میکند و تا جایی پیش میرود که خواب را از چشمانشان میگیرد. این در حالی است که استراحت و خواب کافی میتواند ازشدت اضطراب کاسته و با آمادگی بیشتری در امتحانات شرکت کنند.
بر اساس تحقیقات انجام شده ۶ تا ۷ ساعت خواب در شبانه روز در برای دانش آموزان و دانشجویان لازم است چرا که کمبود آن باعث کاهش کارایی مغز شده و میزان استرس را تشدید میکند.
بهترین زمان برای درس خواندن در بین افراد متفاوت است، اما صبحها بعد از استراحت شبانه، مناسبترین زمان برای یادگیری است و شبها را به مرور دروس خوانده شده پرداخت.
با توجه به میزان استرسهای موجود در ایام امتحانات، باید روحیه با نشاط افراد حفظ شده و آرامش لازم حفظ شود و با برنامه ریزی، از اضطراب خود بکاهیم. بهتر از روند طبیعی در س. خواندن را با تمرکز بیشتری ادامه داد و از بی وقفه درس خواندن پرهیز کرد.
بازدهی زمان درس خواندن در صورتی مناسب تلقی میشود که در در فواصل هر ۵۰ دقیقه مطالعه، ۱۰ دقیقه استراحت به مغز داده شود.
یکی از اتفاقات شایع در ایام امتحانات مقایسه نحوه درس خواندن و تایمهای صرف شده برای این امر است؛ بنابراین مقایسه میزان درس خواندن خود با دیگر دوستان، موجب ناراحتیهای روحی و خستگی جسمی میشود و یادگیری را دچار مشکل میکند.
بی خوابی و درس خواندن با ذهن خسته نه تنها یادگیری را کاهش میدهد بلکه موجب فراموشی دروس مرور شده میشود. ناگفته نماند تفریحات ۴ ساعته در هفته میتواند ذهن را برای یادگیری مطالب جدیدیتر آماده کند.
یادداشت برداری از نکات سخت و خواندن مجدد آن در تایمهای استراحت میتواند در یاد گیر آن موثر باشد. همچنین از فرصتهای اضافی دروس خوانده شده میتوان برای مرور دروس سخت استفاده کرد و در صورت عدم یادگیری، هر روز تایم ۳۰ دقیقهای را به خواندن مشکلات درسی اختصاص دهید.
توجه به نوع تغذیه ازجمله مواردی است که در یادگیری تأثیر به سزایی دارد. مصرف مواد قندی سالم و مفید مثل خرما و شیرینی جات باید مصرف شود و وعدههای غذایی از جمله صبحانه حتما در ساعات مشخص استفاده شود.
دروس محاسباتی، چون ریاضی از جمله دروسی هستند که برای یادگیری نیاز به تمرین دارند و تکرار تمرینها میتواند یادگیری آنه ار افزایش دهد.
یکی از مشکلات اخیر دانش آموزان در پایههای ششم تا نهم، تغییر در کتب درس علوم است که با اعمال تغییرات، خانوادهها را از آموزش آنها ناتوان کرده است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *