از اعلام نرخ آش و حلیم در آستانه ماه مبارک رمضان تا رسیدن قیمت مرغ به ۸ هزار تومان/ احتمال افزایش قیمت لبنیات
اقتصاد در هفته گذشته با خبرهای مختلفی روبرو بود که از جمله آنها میتوان به اعلام نرخ حلیم، آش، کله پاچه، نرخ گوشت مرغ در آستانه ماه مبارک رمضان و بررسی بازارهای اقتصادی اشاره کرد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد ، اقتصاد در هفته گذشته با خبرهای اقتصادی فراوانی همراه بود که در این گزارش به برخی از آنها اشاره خواهد شد.
رئیس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی در اولین روز هفته از افزایش هزار تومانی قیمت مرغ خبر داد و دلیل گرانی اخیر را عرضه نکردن مرغ از سوی مرغداران دانست.
در این میان مرکز آمار متوسط قیمت محصولات و هزینه خدمات کشاورزی در بخش غلات در سه ماهه چهارم سال ۱۳۹۵ را اعلام کرد و در این میان متوسط قیمت ذرت دانهای نسبت به فصل مشابه سال قبل معادل ۹۱. ۰ درصد افزایش داشته است.
براساس آمار گمرک در سال ۹۵، بیش از ۲۲ هزار و ۷۲۶ تن مربا، ژله و مارمالاد به کشورهای مختلف جهان صادر شده است.
در این میان با توجه به اینکه در فروردین ماه سال جاری خبرهایی مبنی بر افزایش یارانه اعضای کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی شنیده شد که در هفتاد و چهارمین مرحله واریز یارانه نقدی خبری از افزایش یارانه این دهکها نبود و تمامی افراد در لیست هدفمندی 45 هزار و 500 تومان یارانه دریافت کردند.
در آستانه ماه مبارک رمضان رئیس اتحادیه طباخان کله پاچه و سیرابی با اشاره به درخواست از واحدهای صنفی بر مبنای نداشتن هیچ افزایش قیمتی گفت: هر دست کله پاچه با قیمت حدود 55 هزار تومان تا 60 هزار تومان به دست مصرف کننده میرسد.
همچنین رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی با اشاره به کاهش قیمت برخی از میوهها و صیفیجات در بازار گفت: در آستانه ماه مبارک رمضان باتوجه به زمان برداشت صیفیجاتی چون هندوانه شاهد کاهش قیمت آن بودهایم.
در این میان رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی از ثبات در قیمت انواع اقلام اساسی خبر داد و گفت: تولیدکنندگان لبنیات در ماههای گذشته با افزایش هزینههای تولید مواجه شده اند و احتمال افزایش قیمت بعد از ماه مبارک رمضان وجود دارد.
در این میان رئیس اتحادیه قنادان و شیرینی فروشان با اشاره به افزایش ۸ درصد قیمت زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان گفت: قیمت هر کیلو زولبیا و بامیه ماه رمضان ۱۲ هزار تومان مصوب و ابلاغ شد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *