مذاکرات پتروشیمی به سود ایران/ دو سال برای احساس اثرات سرمایه گذاری زمان می خواهیم
مدیر سرمایه گذاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: از زمان موثر شدن سرمایه گذاری خارجی در پتروشیمی، به بازه زمانی یک تا دو سال برای شکوفایی صنعت، ایجاد اشتغال و بهره مندی کامل از توان متخصصان داخلی نیازمندیم.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه اقتصاد ، حسین علیمراد اظهار کرد: رویکرد شرکتهای خارجی نسبت به ایران کاملاً تغییر کرده و کشورهای خارجی برای همکاری با ایران، به خصوص صنعت پتروشیمی، درهای بسیار زیادی را باز کرده اند اما جذب سرمایه گذاری خارجی به عوامل خارجی و داخلی بستگی دارد که برآیند این عوامل موجب حضور سرمایه گذار خارجی خواهد بود.
مدیر سرمایه گذاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی افزود: در چند سال گذشته فشارهای خارجی و داخلی منجر به عدم تمایل شرکتهای خارجی برای حضور در صنعت ایران بوده و در مواردی نیز ما توان پاسخ گویی به آنها را نداشتیم. امیدوارم در آینده این تعادل ایجاد شده بین نیروهای داخلی و عوامل خارجی بر هم نخورده و منجر به عقبنشینی سرمایهگذاران خارجی نشود .
وی ادامه داد: خوشبختانه تاکنون مذاکرات به نفع صنعت ایران بوده و خواستههای ما مطرح شده است. به عنوان مثال شرکت ملی صنایع پتروشیمی از شرکتهای خارجی خواسته تا در چارچوب تعیین شده در ایران طرح سرمایه گذاری و مشارکت خود را ارائه کنند و بعد از بررسیهای شرکت ملی صنایع پتروشیمی امکان ایجاد همکاری و سرمایه گذاری حاصل خواهد شد.
علیمراد تصریح کرد: شاید از نظر برنامهریزی تمام تفاهم نامه ها در نهایت به قرارداد منتهی نشوند، اما پایان کار تمام این توافقنامه ها و کارهای مطالعاتی که منجر به عقد قرارداد میشوند به سود صنعت ایران خواهد بود.
بازه زمانی موثر شدن سرمایه گذاری خارجی در پتروشیمی
مدیر سرمایه گذاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی در مورد اینکه سرمایهگذاری شرکتهای خارجی چه بازخوردی برای مردم خواهد داشت و چه زمانی ورود سرمایههای خارجی در زندگی مردم احساس خواهد شد، گفت: از روزی که تصمیم به سرمایهگذاری در صنعت پتروشیمی گرفته میشود و آورده مالی صورت میگیرد تا زمانی که اثرات آن را مردم در زندگی خود احساس کنند دو سال زمان می برد. به عبارت دیگر از زمانی که توافقنامه مطالعاتی به اتمام می رسد و پاسخ مثبت برای سرمایهگذاری دریافت کنیم، به بازه زمانی یک تا دو سال برای شکوفایی صنعت، ایجاد اشتغال و بهره مندی از توان متخصصان داخلی نیازمندیم، بنابراین باید کمی صبوری پیشه کنیم.
وی افزود: پس از برجام درخواست های زیادی را برای همکاری و مشارکت از سوی شرکت های مختلف خارجی دریافت کردیم و تاکنون چندین تفاهم نامه و توافق نامه میان شرکت ملی صنایع پتروشیمی و شرکت های فعال در بخش خصوصی با طرف های خارجی به امضا رسیده است و می توان گفت که در دوران پسا برجام جهشی در حضور خارجی ها را شاهد بوده ایم.
علیمراد یکی از اهداف و سیاست های مدیریت سرمایه گذاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی را استفاده از ابزارهای نوین مالی و بین المللی در امر توسعه صنعت پتروشیمی خواند و افزود: جذب سرمایه گذاری های جدید و استفاده از فناوری های نوین مسیر توسعه صنعت پتروشیمی را هموار خواهد کرد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *