ابتلای 20 درصد ایرانیان به رفلاکس معده
رئیس هفته سلامت گوارش گفت: شایع ترین عارضه گوارشی در ایران رفلاکس (بازگشت غذا به مری) است.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه فضای مجازی ،رضا ملک زاده در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما گفت: براساس مطالعات علمی در استانهای کشور مشخص شده که ابتلای ۲۰ درصد ایرانیان به رفلاکس معدهرفلاکس معده یا بازگشت غذا به مری همراه با احساس درد و سوزش سر معده شایعترین عارضه گوارشی و البته خوش خیم در ایران است.
وی گفت: به علت ایجاد ناراحتی و سوزش زیاد این بیماری بسیار ناخوشایند است و عملکرد زندگی طبیعی و روزمره افراد را دچار مشکل میکند.
ملک زاده افزود: عادتهای غلط غذایی از جمله استفاده زیاد از چای به خصوص پررنگ، فست فود، خوب نجویدن غذا، قاطی خوری، استفاده از ادویه و نمک زیاد با غذا و مصرف آب همراه غذا از جمله عوامل مهم در بروز رفلاکس معده است.
وی گفت: البته عادات غذایی غلط دیگری مثل خوردن ترشی جات نیز در بروز این عارضه گوارشی نقش مستقیم دارد.
وی گفت: به علت ایجاد ناراحتی و سوزش زیاد این بیماری بسیار ناخوشایند است و عملکرد زندگی طبیعی و روزمره افراد را دچار مشکل میکند.
ملک زاده افزود: عادتهای غلط غذایی از جمله استفاده زیاد از چای به خصوص پررنگ، فست فود، خوب نجویدن غذا، قاطی خوری، استفاده از ادویه و نمک زیاد با غذا و مصرف آب همراه غذا از جمله عوامل مهم در بروز رفلاکس معده است.
وی گفت: البته عادات غذایی غلط دیگری مثل خوردن ترشی جات نیز در بروز این عارضه گوارشی نقش مستقیم دارد.
رئیس هفته سلامت با اشاره به نقش چاقی و اضافه وزن در تشدید رفلاکس افزود: چاقی به علت کم تحرکی و پرخوری زمینه بروز رفلاکس را تشدید میکند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *