احضار مدیر رستوران در پی مسمومیت مهمانان یک عروسی در مریوان/ استفاده از آب چاه در طبخ غذا
گروسی رئیس کل دادگستری کردستان در تشریح علت مسموم شدن مهمانان عروسی در مریوان گفت: عدم رعایت موازین بهداشتی و استفاده از آب چاه در طبخ غذا علت مسمومیت این افراد بوده است.
خبرگزاری میزان -
علی اکبر گروسی رئیس کل دادگستری استان کردستان در گفتوگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی از تشکیل پرونده قضایی در رابطه با مسمومیت مهمانان یک عروسی در مریوان خبر داد و گفت: بر اساس گزاراشات واصله، در یکی از روستاهای شهرستان مریوان مهمانان یک عروسی به علت نامشخصی مسموم شده و به بیمارستان اعزام میشوند.
وی گفت: در این حادثه حدود 200 نفر مسموم شدند که 100 نفر از این افراد به بیمارستان مراجعه کرده و به صورت سرپایی درمان میشوند.
رئیس کل دادگستری کردستان تصریح کرد: 15 نفر هم به علت شدت مسمومیت در بیمارستان بستری میشوند که متاسفانه در این ماجرا یک خانم 34 ساله فوت میکند.
این مقام قضایی گفت: پس از تحقیق و بررسی اولیه مشخص شد که علت این مسمومیتها عدم رعایت موازین بهداشتی و استفاده از آب چاه در تهیه غذای رستوران بوده است.
گروسی ادامه داد: در این راستا پرونده قضایی در دادسرا تشکیل شده و افرادی نیز از رستوران طرح شکایت کردهاند.
وی با اعلام احضار مدیریت رستوران جهت تحقیقات به دادسرا خاطرنشان کرد: خوشبختانه تمامی بیماران از بیمارستان ترخیص شدهاند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *