برپایی ۴۰ کارگاه اشتغال برای زندانیان در زندانهای گیلان
مدیرکل زندانهای گیلان اشتغال و حرفه آموزی را اولین قدم در برنامههای اصلاحی و تربیتی برای عدم برگشت پذیری زندانی به زندان دانست و گفت: ۴۰ کارگاه اشتغال در زندانهای استان برقرار است که زندانیان مهارت یافته در آن مشغول به کار هستند.
خبرگزاری میزان -
به گزارش گروه حقوقی و قضایی به نقل از روابط عمومی و اقدامات تامینی و تربیتی زندانهای گیلان، سید حمید حسینی، مدیرکل زندانهای گیلان با تاکید بر اینکه اصلاح و تربیت در زندانها با همبستگی و اتحاد و یاری دیگر دستگاهها در چارچوب قانون باعث تقویت زندان میشود، گفت: این امر باعث میشود مددجو در زمان آزادی بازخورد آن را در جامعه شاهد باشد.
وی از کاشت بیش از ۷۰ هزار اصله نهال توسط زندانیان زندان مرکزی رشت در محلهای مشخص شده منابع طبیعی واقع در جنگلهای سراوان در فاز اول خبر داد و گفت: در تداوم برنامههای اصلاحی و تربیتی زندانهای گیلان و فرمایشات مقام معظم رهبری در سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال این تعداد درخت در راستای حمایت از محیط زیست و منابع طبیعی کاشته شد.
حسینی در ادامه با اشاره به اینکه آن دسته از زندانیانی که مراحلی از دورههای آموزشی تربیتی برنامه ریزی شده زندان مرکزی رشت را سپری کرده اند به صورت داوطلبانه به انجام خدمت عامل منفعه در جامعه اقدام میکنند، افزود: این برنامه با حمایت رییس کل دادگستری استان، دادستان مرکزی استان و نیز قاضی اجرای احکام مستقر در زندان در حال اجرا است.
حسینی در ادامه با ضروری دانستن آموزش حرفههای مختلف برای ایجاد زمینههای اشتغال برای زندانیان، تصریح کرد: اداره کل زندانهای استان با ایجاد کارگاههای آموزشی توانست روح اشتغال را در زندانها ایجاد کند.
وی خاطر نشان کرد: بیشتر مددجویان به دلیل نداشتن حرفه، بیکار بودند و مرتکب جرم میشدند، اما با ایجاد برنامههای اصلاحی و تربیتی و آموزش توانستیم با ایجاد حرفههای مختلف و کارگاهای مولد و غیر مولد در زندانها از قبیل: معرق کاری، قالی بافی، پرورش صیفی جات، خیاطی، پرورش ماهی، دام طیور، سنگ بلوک زنی و … به آنان کمک کنیم.
حسینی اشتغال و حرفه آموزی را اولین قدم در برنامههای اصلاحی و تربیتی برای عدم برگشت پذیری زندانی به زندان دانست و ادامه داد: ۴۰ کارگاه اشتغال در زندانهای استان برقرار است که زندانیان مهارت یافته، در آن مشغول به کار هستند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *