مراسمهای افتتاح دروغین و تکراری را تعطیل میکنم/بیکاری ابرچالش کشور شده است/مزاحمان تولید ملی، سرباز بیگانگان هستند
شب گذشته رسانه ملی برنامههای تبلیغاتی سه نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را از شبکههای مختلف رادیویی و تلویزیونی به روی آنتن برد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش خبرنگار گروه سیاسی ، شب گذشته رسانه ملی برنامههای تبلیغاتی سه نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را از شبکههای مختلف رادیویی و تلویزیونی به روی آنتن برد که در ادامه، متن مشروح این برنامه ها را می خوانید:
قالیباف: مزاحمان تولید ملی، سرباز بیگانگان هستند
محمدباقر قالیباف نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در برنامه رادیویی خود در رادیو معارف گفت: اگر قول ایجاد پنج میلیون شغل را داده ایم به این دلیل است که ریشه بسیاری از مشکلات در نداشتن شغل و بیکاری جوانان است.
وی افزود: امروز قاچاقچیان حرفهای و دلالان زالو صفت بدون هیچ تلاشی بیشترین سهم و سود را از دسترنج تولید کنندگان داخلی میبرند.
قالیباف گفت: امروز کسانی که مزاحم تولید ملی هستند سربازان بیگانه اند و علت اصلی فاصله طبقاتی به خاطر وجود ۴ درصدی هستند که اجازه فعالیت را به ۹۶ درصد دیگر نمیدهند.
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به عرصههای فراوان برای انجام اقدامات عمرانی در کشور اظهار داشت: در فعالیتهای روستایی، صنایع کوچک و در بسترهای مربوط به فناوری با توجه به افراد و دانشجویان بسیار زیادی که در این عرصه وجود دارند میتوان بهره برداری بسیاری در حوزه ایجاد اشتغال و درآمدزایی به عمل آورد.
وی ادامه داد: دولت مردم مصمم است با ۴ درصدیها برخورد کند و جلوی واردات مضر و غیر ضروری را بگیرد. البته موافق واردات تکنولوژی و مواد لازم کارخانهها هستیم.
قالیباف تصریح کرد: البته میدانیم که این ۴ درصد قدرت، پارتی، پول، حوزه نفوذ و رسانه دارند و آنها اهل تهمت زدن هستند و قدرت تخریب دارند.
وی با بیان اینکه اداره کشور با مدیریت سنتی، بسته و رانتی امکان پذیر نیست، گفت: کشوری که نیروهای دانشگاهی آن با علم خود بهترین تکنولوژی رادارها، موشکها و صنایع فضایی را دارد، نیازی به واردات چوب بستنی و یا مهر و سجاده ندارد.
قالیباف افزود: رئیس دولت میگوید مشکلات تا چهل سال و بعضا تا صدسال دیگر حل نمیشود، اما ما میگوییم با مدیریت جدید و با روشهای جدید میتوان اجرای پروژهها در همه زمینهها را سرعت بخشید.
وی در پایان با بیان اینکه در حمایت از قشر آسیب پذیر که دیگر فرصتی برای استادگی در برابر مسائل اقتصادی ندارد مصمم هستیم، ادامه داد: میتوان ارزش افزوده را به سه برابر افزایش داد و از کار مردم گره گشایی کرد چراکه مدیریت نسل جدید و خلاق در دولت مردم با عمل به برنامه ریزی دقیق در پی گره گشایی از مسائل کشور خواهد بود.
میرسلیم: مراسمهای افتتاح دروغین و تکراری را تعطیل میکنم
سیدمصطفی میرسلیم کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری شب گذشته با حضور در شبکه خبر سیما، اظهار داشت: ما باید سیاستهای اقتصاد مقاومتی را به صورت الگو به مردم نشان دهیم و بر مبنای اقتصاد درونزا و بروننگر اجرا کنیم تا مشکلاتی مانند اشتغال با سرعت چارهگشایی و حل شود.
وی افزود: باید جلوی واردات بیرویه گرفته شود و اگر کالایی هم در داخل از کیفیت لازم برخوردار نیست، دولت باید به تولیدکنندگان کمک کند تا محصولشان قابل رقابت با مشابه خارجی باشد. اگر در داخل کشور کالایی تولید میشود، ورود کالای قاچاق مفهومی ندارد. ما باید عوامل قاچاق کالا را شناسایی و به صورت جدی با آنها برخورد کنیم. همچنین عوامل افزایش قیمت تولیدات داخلی را هم برطرف سازیم.
میرسلیم با اشاره به برخی از عوامل ایجاد کنند قاچاق کالا تصریح کرد: یکی دیگر از این عوامل برخی تولیدکنندگان خارجی هستند که بازارشکنی کرده و قیمت محصولات خود را پایین میآورند. یکی دیگر از عوامل قاچاقچیان سازمانیافته هستند که ما باید از روشهای مناسب استفاده کرده و با متخلفان برخورد کنیم.
وی مفاسد اقتصادی را یکی از مشکلات پیش روی نظام دانست و خاطرنشان کرد: در درجه اول مسئولان و هیئت دولت وظیفه برخورد با فساد را بر عهده دارند، هر کسی در دولت فعالیت میکند باید با نیت خدمت به مردم وارد صحنه شود و تمام تلاشش را برای کمک به مردم به کار بگیرد، ولی نباید خودش رقیب مردم باشد. یک وزیر وقتی مسئولیت گرفت باید کارهای درآمدزای خود را رها کند. وقتی در سطح دولت بیدقتی باشد، این موضوع تا پایینترین ردهها سرایت میکند، البته باید رفاه شرافتمندانه کارمندان دولت هم فراهم شود تا آنها وسوسه نشوند.
میرسلیم ادامه داد: اگر نزدیکان من مرتکب فساد شدند، من خودم مشوق دستگاه قضایی در برخورد با آنها خواهم بود، حتی اگر خود من هم وارد مسئلهای شوم دستگاه قضایی باید با قدرت برخورد کند. ما باید از اول نیت خودمان را خالص کنیم یا اینکه آبرومندانه بدون پذیرش مسئولیت به کارهای خودمان بپردازیم.
کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری با بیان اینکه دستگاه اجرایی باید مجری قانون باشد، اظهار داشت: وقتی که قانون داریم باید ببینیم چه چیز مانع اجرای آن شده، یکی از انتقادات من به دولت یازدهم این است که در زمینه اجرای قانون کوتاهی کرده است. ما امروز از مرحله قانونگذاری گذشتهایم و باید وارد مرحله طراحی و اجرا بشویم.
وی با اشاره به ظرفیتهای موجود در فضای مجازی عنوان کرد: از این فضا میتوان در زمینه آگاهی رساندن به مردم بهره برد. همچنین فضای مجازی میتواند مکمل صدا و سیما باشد. ما همانطور که مجاز نیستیم در صدا و سیما دروغ بگوییم، در فضای مجازی هم این موضوع مطرح است. کاربرد دیگر این فضا آن است که به ما اجازه میدهد در فضای کسب و کار تحولی بیافرینیم و این موضوع میتواند به توسعه اشتغال کمک کند. کاربرد دیگر فضای مجازی نظارت عمومی از سوی مردم است تا همه متوجه شوند اگر خود را اصلاح نکنند در این فضا مردم آنها را میبینند و آبرویشان میرود، البته قواعد کار باید توأم با اخلاق اسلامی باشد.
میرسلیم سادهزیستی را در بین مسئولین امر بسیار مهمی دانست و اظهار داشت: اشرافیگری یک انحراف و باعث جدایی مردم از مسئولان است، اگر رئیسجمهور بشوم برنامههای تشریفاتی را که خرجهای زیادی دارد و در بعضی از آنها با اتوبوس مردم را میآورند، تعطیل میکنم. همچنین مراسمهای افتتاحی که واقعیت ندارد و تکراری است را تعطیل کرده و معتقدم مراسمات ملی هم باید ساده برگزار شود.
وی خاطر نشان کرد: مردمسالاری دینی اگر بخواهد موفق باشد بدون انتقاد سازنده به جایی نمیرسد و همه باید خواهان نقد مشفقانه رفتار خود باشند. بهترین هدیه به مسئول جمهوری اسلامی نقد عملکرد او است.
میرسلیم در پایان با اشاره به موضوع اشتغال جوانان گفت: خودم در دانشگاه و صنعت راهکارهای عملیاتی باری اشتغال جوانان داشتهام، اما در شرایط کنونی بنگاههایی داریم که در لبه پرتگاه نابودی قرار گرفتهاند. برخی از بنگاهها هم به دلیل مشکلات مالی دچار نقص شدند که باید آنها را فعال کرد. تشویق کارآفرینان و استفاده از مزیتهای نسبی کشور هم میتواند در این زمینه راهگشا باشد و ما با تلفیق این موضوعات میتوانیم موضوع اشتغال جوانان را سر و سامان دهیم.
جهانگیری: بیکاری ابرچالش کشور شده است
اسحاق جهانگیری کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری در شبکه رادیویی جوان در پاسخ به این سؤال که برنامه شما برای اشتغال جوانان در دولت آینده احتمالیتان چیست؟ گفت: بیکاری یکی از مهمترین چالشهایی است که پیش روی ملت ایران قرار دارد.
وی افزود: در دورانی که وفور درآمدهای نفتی بوده، متأسفانه منابع حاصل از فروش نفت هزینه شده و به جایی که برای کشور ما شغل ایجاد کند، برای کارگران کشورهای دیگر شغل ایجاد کرده است. طبق آمار رسمی مرکز آمار ایران، تعداد شاغلین کشور در سال ۱۳۸۴، ۲۰ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر بوده و در سال ۱۳۹۱ در یک دوره ۷ ساله همین رقم ثابت مانده و تعداد خالص ایجاد شغل صفر بوده، این نشاندهنده حجم بیکاری انباشته شده در سال ۹۲ وجود داشته است.
کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اهمیت اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: بنده مسئول و فرمانده ستاد اقتصاد مقاومتی در دولت یازدهم بودم و به خوبی آگاه هستم که یکی از اصول اقتصاد مقاومتی این است که ما نباید اقتصاد خود را حبس کنیم و باید از تعامل با دنیا در اقتصاد مقاومتی بهره ببریم.
وی افزود: یکی از ظرفیتهای ما تحصیل کنندگان ما در خارج از کشور هستند، ظرفیت دیگر ما موقعیت جغرافیایی ویژه ما است، به گونهای که چندین کیلومتر مرز آبی داریم و میتوانیم از طریق این مرزها با کشورهای مختلف تبادلات اقتصادی داشته باشیم. موقعیت دیگر ما شرایط باستانی و آثار تاریخی ما است، که میتواند در جذب گردشگر به ما کمک کند. حتی کارخانجات ما نیز میتواند از موقعیتهای برتر ما در اقتصاد مقاومتی به حساب بیاید، به گونهای که ما اجازه ندهیم ظرفیت این کارخانهها در اختیار خارجیها قرار گیرد.
جهانگیری افزود: یکی از عللی که امروز مردم توانایی خرید مسکن را ندارند، همین قیمت بالای مسکن است، چرا که ما امروز ۶۰۰ هزار واحد مسکونی در تهران داریم که خالی از سکنه است.
کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری با اشاره به وام ازدواج، گفت: وام ازدواج از سال گذشته از سه میلیون به ۱۰ میلیون افزایش پیدا کرد که منابع این وامها سپردههای قرضالحسنه خود مردم در بانکهاست، بنابراین منابع این وامها محدود است و به هیچ عنوان از طریق خود بانکها تامین نمیشود، به همین دلیل بود که در سال گذشته حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار نفر به دلیل کمبود منابع موفق به دریافت وام مسکن نشدند که طبیعتاً در اولویت دریافت این وام قرار دارند.
پخش مستند جهانگیری از شبکه یک سیما
دومین مستند تبلیغاتی انتخاباتی اسحاق جهانگیری کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری شب گذشته ۲۴ اردیبهشت از شبکه یک سیما پخش شد.
برنامه روحانی در شبکه چهار لغو شد
بنا بر اعلام کمیسیون نظارت بر تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری، برنامه پرسش ۹۶ (پاسخ به سه کارشناس) حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری که قرار بود ساعت ۱۸ روز گذشته از شبکه چهار سیما پخش شود، به دلیل حضور نیافتن او برای ضبط برنامه در موعد مقرر قانونی پخش نشد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *