نقش مناظرات در تصمیم مردم برای رای دادن/ نقض اخلاق انتخاباتی در فضای مجازی
یک روان شناس و آسیب شناس اجتماعی گفت: مناظرات سازمان صدا و سیما، علاوه آشنایی مردم با کاندیدا، منجر به تردید و دودلی نسبت به انتخاب فرد اصلح در جایگاه ریاست جمهوری، شده است.
خبرگزاری میزان -
مجید ابهری در گفتگو با خبرنگار جامعه گفت: رأی یک حق اجتماعی و سیاسی است که به همه مردم تعلق میگیرد، اما متأسفانه بعضی از مردم تصور میکنند رأی آنها در سرنوشت جامعه تأثیری ندارد و دچار وازدگی سیاسی شده اند.
وی افزود: در مواقع انتخابات، مردم یا بر اساس اطلاعات کسب کرده و بررسی سوابق کاندیداها، چهره خدمتگزار و مورد نیاز جامعه را انتخاب میکنند یا دچار دودلی و تردید در انتخاب فرد اصلح شده میشوند که در این صورت از صاحب نظران و متخصصان کمک میگیرند.
روان شناس و آسیب شناس اجتماعی خاطر نشان کرد: کمک گرفتن از صاحب نظران و متخصصان سیاسی و مورد اعتماد در مواقع تردید در انتخاب فرد اصلح، بهترین روش برای ادای مسئولیتهای ملی و دینی است. مردم میتوانند با مراجعه به نهادهای دینی و روحانی که قرن هاست هدایت فکری جامعه را برعهده دارند، در تشخیص مناسبترین فرد از آنها مشورت گیرند.
وی در ادامه یاد آور شد: فضای انتخابات آلوده به تردید در انتخاب مناسبترین کاندیدا شده و تقوای سیاسی را کنار گذاشته است. این در حالی است که در فضای سایبری هر گونه افترا به افراد زده میشود و اخلاق انتخاباتی را نقض میکند.
ابهری عنوان کرد: متخصصان باید با حفظ مرز ولایت، اعتقاد به قانون اساسی و ولایت فقیه را به عنوان معیاری برای راهنمایی مردم در نظر گیرند. همچنین دلسوزی برای جامعه، علاقه به خدمت و داشتن سابقه کاری مناسب ازجمله خصایصی است که باید برای انتخاب فرد شایسته، ملاک قرار گیرد.
وی در خصوص تأثیرات مناظرات کاندیدای ریاست جمهوری در جامعه گفت: مناظرات سیاسی در تلویزیون هر چند باعث آشنایی شهروندان با چهرهها و سوابق آنها میشود، اما منجر به افزایش تردیدها و و جایگزینی جناح گرایی به جای انصاف و عشق به خدمت شده است و تشخیص درست از نادرست را برای مردم سخت کرده است.
روان شناس و آسیب شناس اجتماعی گفت: با مطالعه سوابق افراد، باید تهمتها و افتراها را تشخیص داده و با درک و منطق، افراد را مورد قضاوت قرار دهیم. این در حالی است که به جای توضیح برنامههای اصولی و کارآمد در کشور، مردم را دچار تنش کرده اند و از تعهد دینی و قوانین جاری غافل بوده اند.
انتهای پیام /
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *